משיכה לחיילת שלי- בעיה

באז באז

New member
ממש לא

הזכרתי כבר שהיזיזה לשעבר שלי מאורסת, לאף אחד לא נשבר כאן כלום... חוץ מחיי הסקס שלי כמובן. חוץ מזה, אני לא מתמרמר, אני מתבכיין, זה שונה. זה לא בגלל הכאב ראש שהם עושים את זה, לפחות אחד מהם, שאני יודע מה הסיפור (בניגוד לשני) עושה את זה כי הוא הרגע נפרד ממישהי, גם היזיזה שלו שם בדיוק מאותה סיבה, וחוץ מזה הם עובדים ביחד, אז הם הסכימו שנהנהים אבל בלי מחויבות WHATSOEVER כי ככה יש סיכוי שזה לא יפריע לעבודה. ואין לי מושג איך אמור להתנהל שיחה כזו, כי לי היו כל מני, איזו היתה נכונה?

ufffnick

New member
גם לי אין מושג איך שיחה

כזו מתנהלת. אני הבנתי את מה שהיה רק בדיעבד. רק בריאות. (טוב לא רק, אבל גם...)

אישון36

New member
גם אני הייתי מזועזע

שקצין בן 22 וקצינה בת 21 חושבים על סקס. את יודעת....זה פשוט לא יאומן, רק זיונים יש להם בראש. אישון. רק סקס.

o d e a d

New member
החלטתי... גם בזכות כמה מכם(או בעיקר

זה לא משנה אם אני מכיר את החבר שלה או לא. אדם הוא אדם. לא הוגן כלפיו, כלפיה וכן- אפילו כלפי עצמי. אמרתי לה שלא תחליף שטר של 100 ש"ח שיש לה ביד בשביל אולי עשרה שקלים ממני. אחרי הכל היא אדם מדהים בחוכמתו שנסחף לתוך משיכה סתמית. רגעית. הרי היא אפילו לא מכירה אותי. זו בסך הכל פנטזיה. ופנטזיה, כשהיא מתממשת, הופכת למציאות רגילה. אולי עדיף שתשאר פנטזיה...כזאת שנשכחת. תודה לכם. (לחלקכם
).

sagi26

New member
תגובה

מה אתה דופק חשבון לחבר שלה אתה בכלל לא מכיר אותו אתה צריך להעיף אותה לא בגלל שיש חבר אלה בגלל שהיא סתם עושה לך טיזינג וסתם משחקת איתך מי צריך איתה תינוקת שמתקשרת ומפלטטת איתך ומדליקה אותך אבל שמגיעים לתכלס היא מקבלת רגליים קרות היא ילדה שנהנית מתשומת לב שאתה נותן לה, אל תתן לה יחס מעבר ליחסי עבודה וזהו. זה שהיא חיילת שלך ביג דיל, דברים כאלה לא אמורים להפחיד אותך, מקסימום תחליף עבודה , מי שבחור שווה ימצא עבודה בקלות.

למעלה