משיכה לחיילת שלי- בעיה

זה מה שאנחנו מפחדים עבורו!

שזה כנראה שטות ממדרגה ראשונה מפני שלאורך השרשור הוא מוכיח את מה שאישון כתב לו למטה בתגובה שלו: מבחינתו הספינה כבר הפליגה ועל ה(ביפ) שלו התוצאות. אנחנו לא עשינו עבודה מי-יודע-מה-טובה בלתמוך בו. רעים שכמונו, חושבים בצורה רציונלית (מילה שלו, לא שלי), רואים בדיוק מה קורה פה וחלקנו כבר היינו במקום שהוא מתאר ויודעים טוב מאד מה עלול (להבדיל מלמשל "עשוי") לקרות. אני חייב לציין שאני גם מסכים עם החלק השני של התגובה של אישון, זו שעוסקת בקצונה בצה"ל כיום לאור ההודעה של המר-בחור.

o d e a d

New member
אני יודע שקשה לה...

אבל היא טוענת גם שאין לה שליטה על זה.. זה נשמע הגיוני? אדם שלא רוצה ויודע שאין שליטה על זה אמור להמנע מסיטואציות מסויימות. היא שולחת הודעות ביוזמתה, מתקשרת מדי פעם- ומאידך מבהירה שאין סיכוי שמשהו מכל זה יתממש. היא לא תבגוד בו. היא לא כזאת בכלל. המצב יושב לה חזק על המצפון... חזק מדי...

בלי ציניות ממני לשניה אחת...

א. מפקד-פקודה. בתור המפקד ובעל הכוח אתה צריך, אמור ולמעשה חייב, לפי החוק כמובן, להפסיק ולגדוע באיבו כל רמז קטן ביותר מצידה, שלא לומר לרמוז מצידך. זה כל כך פשוט, מובן וחד-משמעי החוק הזה שאתה הולך פה על קרח מאד, מאד מאד, דק. זה הנקודה החוקית-טכנית. ב. יש לה חבר שהיא "לא תעז לבגוד בו" אבל מאידך גיסא היא שולחת הודעות, רומזת לך ונענית בחיוב לרמיזות שלך... כל עוד שהן, תודה לאל, טפו-טפו, רק רמיזות. המונח "טיזרית" מוכר לך? ומה לגבי "מקפצת אגו"? אני דווקא כן מבין באיזה מצב אתה נמצא, במיוחד לאור העובדה שאתה בצבא: אין דבר כזה לא להגיע לעבודה, לא מבחינתך ולא מבחינתה, ואני מבין יפה מאד שאתה "תקוע" איתה במשך כל היום וכל מה שאמרת ואני חוזר שוב על העצה שנתתי לך בתחילת השרשור: תפתח כל יום במקלחת קרה וארוכה (זו לא קלישאה, זה ממש כן מכווץ את כלי הדם בגוף. גם במוח וב-"מוח") ותשנן לעצמך: "אסור לי! אסור לי! אסור לי!" אתה עכשיו נמצא במצב שהוגדר יפה בשיר When a man loves a woman: "if she is bad he can't see it, she can do no wrong...", הייתי שם הרבה יותר מדי פעמים ממה שאני רוצה להודות. תן לנו פה בפורום, הרי לשם כך פנית לכאן מלכתחילה, להיות "החבר" שמוריד לך את הסטירה שמחזירה אותך לקרקע המציאות. רד מזה! רד מזה מהר! רד מזה חזק! Just say NO! וכן, זה מצריך ממך המון בגרות והמון כוח נפשי. קצין אמרת, לא?

ufffnick

New member
פשוט.

לא מתעסקים עם זה. קח אותה לשיחה של 1 על 1, תבהיר לה שזה לא יקרה במסגרת הזו ותעמוד באופן חד משמעי ולעיתים בוטה מאחורי דבריך, גם אם זה סותר את הרצונות שלך. בלי קשר, מישהו יודע, מכיר, או השתתף במחקר אנטרופולוגי, על היווצרות מערכות יחסים רומנטיות בין קצין/ה לבין פקוד/ה? מההיכרות שלי עם אנשים שסביבי כל אחד, אבל ממש כל אחד עבר חוויה כזו. חוץ ממני (משום מה...).

סתם כדי להראות לך איך מנצחים את...

הרולטה... מה הסיכוי שאתה עובד בהייטק, מקום שבו יש ריכוז לא קטן של קצינות/ים (במיל.)? ורק כדי להזכיר לך שפעם, כשאנחנו היינו קטנים היה סדרה בטלוויזיה "יוסף המספר": אתמול, יום שלישי, ישראל ניצחה את נבחרת אנגליה בוומבלי 10-0. יש מבין?

ufffnick

New member
רולטה מנצחים

אם שמים אותה בחדר עם צד אחד הפונה אל מקור החימום, ומהמרים ב-10 סיבובים הראשונים על הצד החם יותר. כל דרך אחרת הסיכויים נגדך בענק. לא עובד בהייטק, ואין סביבי קצינות (גם לא במיל.), אז שוב ההימור התרסק, את יוסף אני זוכר, את הסיפור פחות. אם כי באגדות הכל אפשרי... הבנתי את הנקודה, רק שהשאילתא שלי טיפה שונה (כנראה שלא נוסחה כראוי) כשאני אומר קשר רומנטי, הוא מוכוון גם לכזה שלא מומש. ואגב הסטטיסטיקה שלי טובה, מאחר וכמעט כולם כן מומש (לא מסיפורים אלא ממש ראיתי את זה קורה). תעבור לצד ה-house הסטטיסטיקה תשחק בצד שלך...

אפרופו לא ממומשים...

תוסיף עוד אחד לרשימה שלך. אני באמת צריך להתקשר אליה כדי שהיא תוכל להגיד לי את זה בפרצוף (הטלפוני). :)

magenta73

New member
היא גם פקודה שלך וגם יש לה חבר

כפי שנאמר- בחפץ חשוד אסור לגעת וגם אסור להתקרב. נקודה. תהנה בנתיים מהפלרטוטים. אולי לכשהיא כבר לא פקודה שלך וכבר לא יהיה לה חבר יהיה ניתן לעשות משהו. בנתיים - כלום!!!! כלום!

אישון36

New member
לדעתי - לך על זה.

הרי העיקר זה שיש לה חבר - אתה שחכת את העיקר. מה זה אומר עלינו ? עליך זה אומר שהמחדלים מהקייץ לא תוקנו ואתה עדיין לא יודע להבחין בין עיקר לטפל. וחוץ מזה לך על זה. כי אני חושב שמי שלא יודע להבחין בין עיקר לטפל לא ראוי להיו קצין בצה"לינו. מה עוד ? הרי מה זה משנה מה אנחנו אומרים ? הספינה כבר שטה, אתה תנסה, אם היא תסכים מה טוב ואם לא תהיה תלונה על הטרדה מינית - וגם זה טוב. אישון. החמאה ? כל פעם היא מרוחה מצד אחר....לפעמים על השוליים.

לי הייתה בעיה דומה

עם קצינה שלי, שהייתי מאוהב בה, בחורה מדהימה, וגם היא חיבבה אותי מאוד, רק שהיא הייתה נשואה כשהכרנו. היינו חברים טובים, היינו יוצאים לאכול יחד בצהריים, מדברים על הא ודא, אבל היה ברור לשנינו שזה לא יתקדם לשום מקום וששום דבר לא יקרה, וניתבנו את זה לחברות. כמובן שעדיין הייתי המפקד שלה וזה לא השפיע על העבודה, החברות, ידעתי לשים את זה בצד, בבגרות ובמקצועיות. תאמין לי שזה פיתוי הקטן שבקטנים, אח"כ, כשתהיה נשוי, אישתך תהיה בהריון, בקושי תוכל לסחוב את עצמה, עצבנית בגלל הורמונים, חודשים בלי סקס ואז תכיר מישהי בעבודה או בצבא שתפלרטט איתך, תיגע בך בלי כוונה, תגרום לך להתחרמן ברמות שכל היום יעמוד לך, ותבהיר לך חד משמעית שהיא מוכנה להזדיין איתך, בלי מחוייבות, ואז תצטרך להחליט במה אתה בוחר. זה בסדר לבחור בסקס כשאתה חרמן, כשיש לך בת זוג, חצי עולם עושה את זה, מחציתם מתחסדים ש"אוי ואבוי" "בחיים לא יבגדו". אני חושב שבמקומות האלה אתה נבחן כאדם, ומכריע את העתיד שלך, ברגע שתשבר ותבגוד פעם אחת, זה יקרה שוב בעתיד. יש מערכות נישואים שאני מכיר, שבני הזוג בוגדים וטוב שכך, זה מכניס המון שקט למערכת המשפחתית ומועיל לכל הצדדים. אני אישית הייתי בוחר בלפרק את החבילה, אבל יש כאלה שתלויים אחד בשני, וזה יכול להציל אותם. הסיטואציות לעיל מתוארות מהמציאות רק שאני בחרתי שלא לבגוד, אתה יכול לבחור אחרת, זה בסדר, זה אומנם יהפוך אותך בהחלט לקצין פחות טוב, פחות מקצועי, יותר נתון ללחצים, לסחיטה, אבל לא כולם מושלמים. רק קח בחשבון, כשפעם אחת תרגיז אותה, לא תתן לה לצאת הביתה, לא תבטל לה משמרות ותורניות, ברגע אחד של תלונה על הטרדה מינית, די נדפקו לך כל החיים. ואח"כ לך תוכיח שאין לך אחות. נואש? לא רואה דרך להתמודד אחרי הכל? תבקש קב"ן, תשתחרר ואז תזיין חצי צה"ל, נשואות, גרושות ורווקות, תאמין לי שתהיה בנאדם יותר טוב מאשר לעשות את זה בתפקיד.

sagi26

New member
תגובה

הטרדה מינית בצהל זה בדיחה מה יעשו יורידו אותי בדרגה?? יפטרו אותו עם הוא בקבע??? בדר"כ קצינים הם ברמה יותר גבוה מהצא ומבוזבזים מבחינה מקצועית וכלכלית. הוא יכול לשמור ההודעות שלה ולהוכיח שהיא רוצה אותו ואין פה הטרדה במקרה הכי גרוע. זה שיש לך חבר זה בעייה מצפונית שלה לא של הבחור, לא צריך לדפוק חשבון לאנשים שלא מכירים. היא סתם טיזרית מפלרטט עם הבחור אבל אומרת לא שבחיים זה לא יקרה אז שתלך לחפש בן אדם אחר לשגע ולבלבל ולעשות לו טיזינג!!!!! תנתק איתה קשר לא חבסר בחורות שימותו על קצין בצבא, תדע לך וזה הוכח שבחורות בארת מאוד נמשכות לגברים עם דרגות ועם סמכות.

ufffnick

New member
כולם?

מזכיר לי את הטור של יאיר לפיד באחד מעיתוני הסופ"ש. מי זה כולם? מי הכולם האלה שבוגדים, מי הכולם האלה שמשתתפים באורגיות וחילופי זוגות, איפה הכולם האלה גרים? זה אותם כולם ש"ידעו" שקצב (הנשיא) הוא כזה? ובכלל שאיציק מורדכי עשה מה שכולם עושים? כולם, הא?

באז באז

New member
גם אני קראתי את זה

זה לא כזה כולם.... אני לא מדבר כאן על אורגיות. אבל שאני יושב בפאב עם שני חברים שלי והם יושבים עם שני יזיזות שלהם, אז IT MAKES YOU WONDER... בכלל, כל היום אני מוקף בסיפורים על חתונות\פרידות\זוגויות\סקס, לא משנה איפה, מהעבודה דרך החברים, דרך האנשים שאני מקשקש איתם במסנג'ר... ...כזה כולם.

ufffnick

New member
מממ...

תחילה, אם אלה "שני" יזיזות, אני לא מתמצא בקהילה הזו, אבל אשמח לשאול את חברים שכן מתמצאים איך זה עובד שם. אבל ברצינות, זו התייחסות למשהו נקודתי מה שהבאת, להעביר את זה אל מוד של "אם זה ככה אצלם, אז זה נכון ועובד בהיקף גדול יותר" טיפה שגוי בעיני. סבבה לקנא בזה שחברים שלך מזיינים בלי מצפון ובלי כאבי ראש של "בת זוג" (ואני מקווה שאתה קולט את הציניות באמירה שלי), אבל לבוא ולהתמרמר על זה שלך אין, טיפה... איך אמרו הבנות.... פאתט (אוי ואבוי, לאן הגעתי...). שנינו יודעים טוב מאוד, איך מתנהלת שיחת גברים לגבי ה"יזיזות" שלהם, ועד איזה ערבון מוגבל יש לקחת את הדברים. הנקודה היא, כאחד שהכיר את מוסד היזיזות, זה אף פעם לא נגמר בטוב. תמיד למישהו נשבר שם הלב, לא משנה מה "כולם" יגידו לך. במקרה שלי זה הייתי אני.

למעלה