משיכה פיזית

לפני המון שנים,

כשרק התחלתי להסתובב בתפוז, קראתי סיפורים שגבר כתב- וזה פשוט הטריף אותי!
הוא פשוט נגע לי בכל הפנטזיות וכתב בדיוק כמו שרציתי שגבר יתנהג וידבר אליי.
התכתבנו במסרים והכימיה היתה מושלמת.
קבענו להפגש.
לא יכולה להסביר לך את מפח הנפש שהרגשתי למראהו..
&nbsp
מאז הבנתי שיש חשיבות לתקשורת הכתובה ויש חשיבות לחיבור הפיזי. שני הדברים חשובים למשיכה והאחד לא יכול להתקיים בלי השני.
&nbsp

כינוישם

New member
אז אחרי המילים היפות בדיון הזה

אנחנו חוזרים לנקודת האפס שהיא נושא המראה והמשיכה הפיזית נטו בגלל המראה?
&nbsp
זה בדיוק העניין שאני חווה גם אצלי. אני אומר שטיפולים/פסיכולוג/אימון וכו' לא יעזרו לי, כי בסופו של דבר זה נופל על מראה אז מה יעזרו לי כל אלה. אמרו לי שאני עושה לעצמי חיים קלים כי בעצם אני מוריד מעלי אחריות ואם תתנהג ככה ותעשה ככה אז נשים יראו אותך כמושך. אבל הנה, את אומרת בעצמך, ואת לא היחידה אני בטוח, שאומרת כן, מראה זה פקטור חשוב.

מה שאמרתי לך למעלה

זה פקטור חשוב "אבל" אעיד על עצמי שהיה לי בן זוג נמוך ממני בהרבה, וקרה לי הרבה שמישהו לא יפה עם כריזמה עשה לי את זה. רוב האנשים ממוצעים ומטה אז הם לא ימצאו זוגיות? אתה לא יכול לשנות את המראה אבל יש דברים אחרים שאפשר לעבוד עליהם אם בכלל צריך לעבוד על משהו. זה בסדר לקבל הרבה לא, זה צריך לשמח אותך שלא נקלעת לזוגיות עם מישהי שהיתה רוצה אותך רק בגלל המראה. הכל בסדר איתך... גם אם המראה שלך חריג אתה לא צריך לשנות כלום רק להיות אתה וזהו. בהצלחה:)

פגשתי בחיי

גברים שנראים מצויין (לפי המוסכמות החברתיות) שלא נמשכתי אליהם לאורך זמן והיו לי בני זוג רציניים שהיו רחוקים מלהיות "יפים".
אני בהחלט חושבת שזו קומבינציה בין מי אתה, הביטחון העצמי שלך, מה אתה מקרין ואיך אתה נראה.
אגב, לנשים שמחפשות קשר רציני מאוד חשוב גם מה אתה עושה בחיים, כמה נראה שתוכל לתת ביטחון ויציבות בעתיד- כלכלית וריגשית.
מה מצבך בנושא הזה?
אולי שם העיניין וקל להן לפטור אותך ב"אין כימיה"?
&nbsp
&nbsp

כינוישם

New member
אז ככה

גם בקטע הזה הכל (כביכול) מושלם. לא סתם אני מקבל פידבק מהנשים שהכל מעולה, מקסים וטוב אבל...
&nbsp
אני עובד בהייטק, מרוויח משכורת יפה, יש לי דירה. בכל מה שקשור לביטחון ורצינות, אני מקרין את זה החוצה, זה גם פידבק שקיבלתי, ולא רק בהקשר של זוגיות ודייטים. על פניו, הכל מושלם. לא סתם אני חי בתחושה הזו שהמראה שלי מונע ממני מלייצר זוגיות. זו הסיבה שנשים פוסלות אותי ב 99% מהמקרים. ברור שאין לי חיבור עם כ-ל הנשים שאני יוצא איתן וזה בסדר גמור אבל כשיש חיבור והכל נראה נפלא, עולה עניין המראה ומפיל את הכל.
&nbsp
גם לי זה קורה מול נשים, בחורה שעל פניו, על הנייר הכל נפלא שם אבל משהו ברגש, בהתרגשות, לא עולה אצלי. העניין הוא שזה מוטיב מרכזי בחיי הדייטים/זוגיות אצלי ולכן זה כל כך מתסכל.

זה הזכיר לי

קטע מתוך הסדרה "מתים לרגע" (כן, מודה, ראיתי את הסדרת פח הזו..) שבחורה עיוורת מגלה שהיא יכולה לחזור לראות- ומסתבר שבן הזוג שלה הסתיר את האפשרות הזו ממנה כי הוא חחש שהיא תראה שהוא מכוער ותעזוב אותו.
אחרי הפרוצדורה היא חוזרת לראות ואומרת לו שהוא הכי יפה בעולם.
&nbsp
אני בטוחה שיש יותר מבחורה אחת בעולם שתחשוב שאתה מושך.
בדיוק כמו שכתבת שהיו בחורות שלא נמשכת אליהן למרות שעל הנייר היו יפות. משיכה זה לא משהו רציונלי ולא תמיד צפוי. לפעמים ריח גוף של מישהי יכול לדחות לגמרי ולא יעזור כלום.
תמשיך לחיות את חייך, לעשות את הדברים שאתה אוהב לעשות, להתעניין וללמוד מה שמעניין אותך וגם לצאת לדייטים.
בסוף תגיע הבחורה שגם היא תמשך אליך וגם אתה אליה.

סיקרנת אותי...

מה זה מראה מיוחד?
&nbsp
אף פעם לא שמעתי מונח כזה
מדמיינת עכשיו אדם עם קעקועים וכיוב'

&nbsp
כאילו יש אדם נאה, יש סביר, יש לצערינו מכוער, יש שמן, יש אנורקסי (מבלי לפגוע רק מציינת מה שיש באמת)
אך מראה מיוחד... מעניין...

&nbsp
שמע
כל הכבוד שאתה לוקח פידבקים של נשים
ומנסה להשתפר

אני רואה שכל הזמן אתה מנסה להשתפר...
וזה מצויין
&nbsp
אך אל תקח אישית ואל תפגע ממה שנשים אומרות לך
יקח לך זמן
אך אתה תמצא מישהי שתמשך אליך.
&nbsp
עוד נקודה מעניינת -
אתה שם דגש על הבחורה בהודעה שלך
ומה איתך? האם משיכה עם אישה לא חשובה לך?
&nbsp
---
בפאן האישי אני לא מבינה מה זו המשיכה שנשים מחפשות בדייט ראשון
לדעתי הן מחפשות משהו שבכלל לא קיים
ואם קיים אז סופר נדיר.
&nbsp
אני למשל נמשכת לגבר רק אחרי שאני מכירה את האופי שלו, אחרי כמה פגישות, כשכבר מבינה
האם התאהבתי בו או לא.
יש טיפוסים שישר ממפגש ראשון לא ארצה להיות איתם בגלל סגנון חיים ואופי שלהם
&nbsp
לדעתי משיכה זה ממש לא רק מראה חיצוני
זה גם הקול שלו, שפת הגוף והאופי=כל זה ביחד יוצר את האדם ואז רואים האם הוא מתאים לי באופי או לא.
&nbsp

כינוישם

New member
תשובות

תכלס, לכולנו יש מראה מיוחד אבל הכוונה למראה שלא הרבה בחורות ימצאו כמושך. אני מדבר נטו על מראה הפנים, לא הגוף. יש לי מבנה גוף אתלטי. אני אגיד את זה ככה, אם אני אתאר לך אותי במילים, על פניו, זה יישמע כמו "על מה אתה מתלונן? נשמע מעולה" אבל כשתראי תמונה, תביני למה אני מתכוון. בטח יצא לך לשמוע על או לראות בחורות רזות, גבוהות, בלונדיניות עם עיניים כחולות אבל בפועל, לא יהיה אפשר להגדיר אותן כיפות.
&nbsp
אני לא כל כך נפגע מהן כמו שאני מתוסכל מהסיטואציה, כשעוד ועוד בחורות שמוצאות חן בעיני, וכאלה שזה נראה שממש הולך טוב, כמו האחרונה, פתאום קמות בוקר אחד ואומרות שבעצם מלכתחילה הן לא נמשכו אלי. אם פעם התבאסתי מבחורות שלא רצו להמשיך אחרי דייט אחד, עכשיו אני מבין שאולי עדיף, כי אחר דייט אחד, זה הרבה פחות כואב.
&nbsp
התייחסתי לזה בתגובה שלי לommerl, גם לי זה קורה לפעמים אבל אני כמובן מדבר על בחורות שמצאו חן בעיני, אחרת זה לא היה רלוונטי.
&nbsp
אני גם מתחבר לכך שמשיכה זה לא רק מראה אבל כאשר אני מקבל שוב ושוב פידבק על עד כמה הכל נפלא חוץ מהמשיכה הפיזית (זה מגיע בהמון וריאציות), אני אומר לעצמי שלא משנה כמה אני נפלא, נושא המראה דופק לי את הכל. שאלתי פעם בחורה, למה היא המשיכה לצאת איתי ל 4-5 דייטים אם לא הייתה שם משיכה מההתחלה. היא אמרה שהיה לה מאוד נעים וכיף, אתה מקסים, מקשיב, נעים איתך אז היה לה מאוד נוח להמשיך להיפגש איתי אבל באיזשהו שלב היא הבינה שחבל למרוח את זה.

anesthesi

New member
נסה לחקור אותן יותר

להבין מה בדיוק הפריע להן.
אולי זה משהו שאפשר לשפר או לתקן?
&nbsp
שיהיה בהצלחה :)

aשרון

New member
אני מבין את הסיטואציה...

אבל למה אתה מתכוון כשאתה אומר שיש לך "מראה מיוחד"?

אתה מסתבך לחינם..

תמיד יהיו אלה שכן ימשכו, אלה שלא, ואלה שלמרות שאולי במבט ראשון לא עדיין יתנו סיכוי בכל זאת. קרה לי מעל פעם אחת שבפגישה הראשונה לא היתה משיכה מיידית ובהחלט היה את ה ״משהו״ המיוחד שגרם לי לרצות לצאת איתם שוב והמשיכה התפתחה בהמשך עם הרגש וזה הפך לקשרים משמעותיים. מה שאני מנסה לומר זה שאין בהכרח משהו שאתה עושה לא בסדר, זה עניין של אופי האדם שממול ועל מה הוא שם דגש. אלה ששמות דגש עיקרי על מראה, לא משנה גם אם תעשה הכל נכון עדיין יעדיםו לוותר. הגישה הנכונה היא לא לחפש בך פגמים אלא להבין שלא כולם מתאימים לכולם וגם אתה תכיר מישהי שהמשהו המיוחד בך יהיה הדגש העיקרי יחד עם המשיכה וכל השאר.

כינוישם

New member
כמובן

העניין הוא שזה נראה שזה תמיד נופל על זה. אוקי, לא 100% אבל ברוב רובם של המקרים וזה מתסכל, כשזה קורה שוב ושוב עם בחורות שאני כן מעוניין בהן ועוד יותר, עם בחורות שאיתן זה נראה שעברתי את המשוכה הזו עד שהן פתאום מתעוררות שבעצם זה כן מפריע להן.
&nbsp
התסכול הזה גרם לי לחפש תשובות ומדברים שאמרו לי, זה כביכול לא קשור למראה אלא למיליון דברים אחרים ומכאן הדרך ל-להסתבך היא מאוד פשוטה

נכון ..

תראה, אנחנו לא מכירים וקשה מרחוק בצורה כ״כ שטחית לדעת האם זה רק עניין של משיכה פיזית או אולי משהו מעבר שאולי עליו כן ניתן לעבוד. אם אתה טוען שזה משיכה אז זה משהו שמעבר לשליטתך כי תמיד יהיו אלה שיוותרו וישפטו על מראה. במקרה כזה עדיף לקחת דברים לאט באופן כללי, לפני שאתה מתקרב ונפתח ואולי מפתח משהו לצד השני תן לה גם להראות נכונות כלפיך ורצון להתקרב אליך באותה מידה.

Surrealistical

New member
תראה, זה מאוד משתנה

יש אנשים שיכולים לפתח משיכה חזקה לבן אדם גם אם הא נתפס שלא יפה בכלל (אני, לצערי).
אבל יש אנשים שאצלהם אם אין משיכה גם לא תתפתח משיכה.
במקרה שלך מאוד קשה לקבוע אם הבעיה היא באיך שאתה מתנהג או שהבחורות הן מהסוג השני שציינתי, כי בתכלס, אף אחד כאן לא יצא איתך לדייט ולא יודע באמת.

lost green eyes

New member
לדעתי

אנשים מסביבך מנסים לעודד אותך לכן אומרים שהעניין של קשור לחיצוניות שלך . כי לומר בפנים לפעמים זה לא נעים או קשה מחשש לפגוע וכו'.
ממה שאני מבינה (ויכול להיות מאוד שאני טועה כמובן,סתם תחושה אישית שלי..) זה דווקא בדיוק אבל בדיוק מה שלא מצא חן בעיניי האחרונה שלך ,והקודמת לה.
אפשרי לשאול מה הכוונה שיש לך מראה "מיוחד" ? אתה לא שולח תמונות לפני דייטים?..
ברור שביטחון עצמי, סקס אפיל וכדמה תורמים למשיכה ..גם הפיזית. אבל במידה ואתה לא מוצא חן והאישה לא נמשכת אליך (ואף נרתעת) לא יעזור שום אופי בעולם.

כינוישם

New member
עניתי ליוצרת עתיד

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=177335189
&nbsp
ברור שהן רואות תמונה שלי לפני כן, האחרונה גם יצאה איתי ל 5-6 דייטים לפני שהיא "התעוררה". נתתי את הדוגמה הראשונה שנתתי בהודעה המקורית שלי כי היא פשוט סיכמה בצורה מאוד קצרה וקולעת את איך נשים חוות אותי. היא הייתה צריכה דייט אחד, אחרות צריכות 4-5 דייטים אבל בסוף, זה נופל על אותו דבר.
&nbsp
פעם גם אמרו לי שאם זה עובר את הדייט הראשון, זה בטוח לא המראה שלך אבל הנה... המציאות מראה אחרת. כמו שכתבתי, גם לי קורה לפעמים שבחורה נראית מעולה בדייט הראשון ואז בשני פתאום זה משתנה. אין לי באמת הסבר לכך.

למעלה