משיכה פיזית

אז זהו? התיאשת?

אברהם לינקולן דחה את כוונתו להעסיק עובד כבן 40 מתחתיו מטעמי פרצוף. אמר אני לא אוהב את איך שהוא נראה, זה משקף משהו בגילו, איך שהוא גדל להראות ולהיות. לא סומך עליו ולא רוצה אותו בעמדת מפתח.
&nbsp
אנחנו נהיים מה שאנחנו חושבים, ובזמנים שלנו אתה בהחלט יכול להשפיע על חייך ועל אישיותך ובטח שעל מראה חיצוני גם בפרצוף. אבל תעשה שינוי דרסטי כי מבוגרים הם יותר קטני אמונה, תעשה שינוי שתקום כל בוקר ותראה משהו שונה בפנים שלך.
זה יתן לך דחיפה קדימה להפסיק לצאת לדייטים עם לופ בראש אני מכוער בפרצוף ואין לי איך לברוח מכשלון...ואולי להמשיך לשנות את מה שאתה לא אוהב בעצמך. הן קולטות את זה לפעמים בדייט אחד ולפעמים לפני. אתה לא יכול לנסות להכיר אם בזמן התקשורת והדייטים שלכם תקוע לך בראש שאתה לא שווה מספיק. חבל על הנסיון, הן קולטות את זה וגם אם הכל בסדר זה מבריח אותן.

כינוישם

New member
ברור שזה יושב שם ברקע

העניין הוא וכרגע עולות לי בראש 3 נשים שונות שאיתן זה קרה, שהראו עניין בחזרה ולכן חשבתי שזה הולך לכיוון חיובי כך שכל נושא המראה וחוסר הביטחון בהקשר שלו, בכלל לא היה שם מבחינתי, בכלל לא חשבתי עליו כאופציה ולבסוף, הבחורה עצמה העלתה את זה בתור ה-סיבה לכך שהיא לא רוצה להמשיך.
&nbsp
עם האחרונה, אמרתי לה שמכל הסיבות שחשבתי עליהן, זו בכלל לא הייתה ברשימה. כל ההתנהלות שלה הראתה את ההיפך לגמרי.

FineSilverMan

New member
יש אנשים עם מראה רגיל/ממוצע

אם תחלוף על פניהם ברחוב, לא תשים לב. "רעש רקע" שכזה.
יש אנשים בעלי תווי פנים מיוחדים: עצמות לחיים, אף, סנטר...
יש כאלו שמוצאים פנים מסויימות מיוחדות כיפות במיוחד ויש שמוצאים את הפנים הללו כמכוערים...
&nbsp
בתכלס, אתה צריך למצוא מישהי שמוצאת את הזרות שלך מקסימה...
&nbsp

madmadicine

New member
תגיד...

מאוד התעניינתי במה שכתבת, כי ברמה מסוימת זה קורה לי גם מדי פעם, למרות שאני אוהב לראות את עצמי כאחד שזה לא אמור לקרות לו (זה עוזר...).
בתכלס, זה קורה להרבה אנשים, אבל מתגברים כי רוב הזמן זה לא קורה כמה פעמים ברציפות.
אז השאלה שלי היא כזאת: אתה יכול לספר קצת על הבחורות שזה קורה לך איתן? זאת אומרת, נראות טוב? טוב מאוד? מצליחות? מה הטעם שלך בכלל? לצערי, כמה שזה ישמע בנאלי, כמה שהבחורה יותר "איכותית", מן הסתם היא יותר מחוזרת ואולי גם מנוסה, אז היא תיתן פחות צ'אנס לאנשים שהיא לא בטוחה לגביהם ב 100%.
ועוד דבר, לגבי זאת שיצאת איתה 4-5 דייטים: מה זה יותר קרבה פיזית? לאן הגעתם? זה חשוב, כי משיכה לא נוצרת רק מעצמה, אלא גם ממעשים, אז אם אתה מתעכב, ולא פועל לפי לוח הזמנים המקובל (גם בנאלי אני יודע) של נשיקה בדייט ראשון שני וסקס בדייט שלישי-רביעי, זה גם משהו שיכול להרוס.

Blue Potion

New member
אין דבר שיותר מושך מגבר עם בטחון עצמי...

תאמין לי - שמשיכה פחות קשורה למראה, ויותר לאופי (בטחון עצמי).
&nbsp
הרי חזות זה משהו שרירותי. יש בנות שימשכו לא', ויש בנות שימשכו לב'.
אבל גבר עם בטחון עצמי, זה משהו מרשים וכובש את רובנו.
&nbsp
לפי הניסוחים בפוסט ובתגובות שלך... הייתי ממליצה לך לעבוד על זה.
(כלומר, למצוא את הסיבה שגורמת לך לחשוב שאתה פחות טוב מאחרים).
&nbsp
&nbsp

כינוישם

New member
הסיבה היא המראה שלי

עם כל כך הרבה פידבקים חיוביים בכל מובן אחר מלבד הנושא הזה, נשאר לי רק "להבין", שזה עקב האכילס שלי. מעגל קסמים, אין ספק

למעלה