משימת התולעים 17.9.08 יוסי למען כולם

WTF? מה יוסי בובליל עושה???

הוא ממיין בוץ? עם אוזניות עליו? מישהו יכול להסביר?

nik name

New member
21685 ../images/Emo6.gif

אויי יוסי יוסי הרג אותי כן אני יודעת שאני בדיליי ,אבל רק עכשיו יצא לי לראות את הקטע הזה ,אין הוא קורעע ברמות!

יNOT

New member
אז ראית את זה פעם אחת ושוב ושוב

זה עדיין כזה מצחיק?!

nik name

New member
לא מותק ,אני לא משועממת כמוך:p

אתמול לא יצא לי לראות את התוכנית,אז ראיתי עכשיו וכן זה הצחיק אותי

יNOT

New member
../images/Emo9.gif מה הקשר לאתמול?!

גם אני לא ראיתי את התוכנית ולא רואה יותר מ 5 דקות ביום, אבל המשימה של יוסי הייתה פשוט שיא השיעמום, אני מבין שאפשר לשבת ולראות את זה 5 דקות ולצחוק "יצא פראייר" ,"יוסי והתולעים" אבך מעבר לזה בדקה ה 6 זה דיי ממצה.

משעמם שזה מוות, לא יודעת אם

משעמם יותר לצופים או לשוהים בווילה. גם התכנית אתמול בערב היתה משעממת עד כדי הרדמותי מול המסך. מה התכנית רוצה להראות ? שאפשר שיהיו חיים משעממים? מי שנכנס באמצע היום לא מבין כלום, פתאום הם עם סרבלים, למה, כמה, איך ? גם לא שומעים מה הם מדברים, הכי קרוב זה לשמוע מלמולים. ה ת א כ ז ב ת י ק ש ו ת .

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אני האחרון שלא יסכים איתך

בקשר לסרבלים יש כבר שרשור על זה, זה בעיקרון המשימה שלהם בשביל שיהיה לנו מעניין
, וגם בשרשור של העדכונים היומיים את תמצאי הסברים מפורטים יותר על המשימה , וגם הרבה אנשים שמאוכזבים כמוך. לא צריך להתחיל פה עוד שרשור על המשימה הזו .

nik name

New member
דיברתי על התוכנית של אתמול בערב

לא על השידורים החיים ואני ממש לא חורשת על הערוץ הזה ,יש לי עוד דבריםלעשות בין לבין,אני רואה סתם ככה בזמן הפנוי,אז ככה שאין לי מושג מה המשימה שנתנו להם ,ואין לי מושג מה פשר הסרבלים שהם לבשו

משימת התולעים 17.9.08 יוסי למען כולם

כל השאלות וההבהרות על המשימה יש לשרשר לפה שלא ייפתחו 21 שירשורים בנושא ברמת העיקרון לפי מה שהבנתי יוסי עובד לבד וחושב שכולם עובדים. המשימה היא בשביל התקציב.

יNOT

New member
היית צריכה לבדוק לפני שפתחת שרשור

כי כבר יש על זה 21 שרשורים.

יניבל1

New member
חזרת ליהות נוד?

טוב שהוא פתח את השירשור הזה כי המשימה הזו כל כך מורכבת, שלא לאמר תמוהה שראוי שיהיה לה אשכול משלה , ולא חלק מאשכול העידכון היומי שהוא מוצף עד אובדן שליטה

יNOT

New member
אני מסכים אבל כל אחד מנסה לפתוח על זה שרשורים

ולא אני לא נוד ולא חזרתי להיות משהו שלא הייתי כי לא עברתי שום שינוי. זה לא משהו שיעזור כי אנשים עדיין ייכתבו על מה שייתחשק להם איפה שמתחשק להם. בקשר לשרשור המוצף , אני כבר הסברתי את זה בעבר למישהיא אחרת ששאלה שלפי דעתי הסיבה למה מנהלי הפורום יוצרים שרשורים ענקיים ומוצפים במקום שרשורים קטנים, היא שזה מתורגם לרייטינג בתפוז

omer719

New member
אם כבר פתחת את הנושא -

השירושרים הגדולים זה רק בשביל הסדר, וזה לגמריי על טעם ועל ריח, אני אישית מעדיף שירשור גדול בנושא אחד מאשר מיליון שירשורים קטנים, אתה יכול להיכנס לפורום אחר ולראות את זה פרוס בצורה אחרת לגמריי, זה כול מנהל ואיך שהוא מעדיף. ותודה שהערת על הפתיחת שירשור, זה באמת חשוב לא לפתוח מלא שירשורים תחת אותו נושא

צריך שרשור מרכזי אב גדול וכמה שרשורי בת

בשרשורי בת יהיו גם עדכונים יומיים אבל רק כשמתפתח משהו מעניין בעלילה.. כי אז לא רק שאפשר ללכת לאיבוד בשרשורי מפלצת האלה גם לדף לוקח זמן לעלות

ויוסי עוד חושב שהם היו במקום יותר מסריח כי הם

כל הזמן מתלוננים על הריח והוא אומר שלא היה ריח

יניבל1

New member
זה לא הולך בתורות?

זה מה שנעמה אמרה במפורש יש תורות של שניים

למעלה