משימת התולעים 17.9.08 יוסי למען כולם

יניבל1

New member
אוקי, אז שאלה שממש מסקרנת אותי

אם נניח עכשיו השעה 8 בערב, וזה התור של צבר ואיתי כן? איך הם יצליחו להתחמק מעיניו של יוסי? הרי אם הוא יראה אותם בבריכה או בסלון או בחדר במקום בחדר עבודה, הוא ישר לקלוט שעובדים עליו

הם סידרו את זה שכולם עבדו באותו הזמן

לא ראית שהם יצאו מהחדר אחד אחרי השני? כולם יצאו ואז האח הגדול הכריז על סיום המשימה ושאפשר להוריד את הסרבלים, אני רק לא מבינ איך יוסי לא עלה על זה שזה לא הגיוני שכולם עבדו באותו הזמן ביחד איתו כי היו רק 5 תאים בחדר שהוא נכנס אליו, יכול להיות שהם מצאו תירוץ לזה. בקיצור המשימה של כולם הייתה באותו הזמן כביכול

דורוN

New member
אשר יצא הכי חלאה

מדבר עם יוסי ותמיד חוזר לנושא השיחה של המשימה, במקום להרדים את הנושא. ממש משפיל את יוסי.

יניבל1

New member
ועוד קורא לעצמו דתי , משקר בלי למצמץ

וכמו שאתה אומר נהנה מזה . ועוד בשביל מה? כי הוא הילד המסכן הזה שמנסה בכח להתחבב עם המקובלים אז הוא מנסה להשפיל לידם את היותר חלשים ממנו . אם הרב שלו היה יודע איך הוא מתנהג הוא היה לוקח לו את הכיפה ושורף לו אותה בפנים

eli7r

New member
אולי מספיק כבר עם הקטע הזה....

מי אתם שתקבעו מי דתי ומי לא.... ולחילוני מותר לשקר?ע"פ התיאוריה הזו אז מותר לחעילונים גם לרצוח לגנוב וכו'. אני דתיה ואני לא הייתי נכנסת לבית כי כמות הבעיות ההילכתיות שיש היא רבה אבל אני עדיין לא אגדיר אותו כאלק דתי, כי אני לא אלוקים ואני לא רואה ללב. וכן אני יודעת שכרגע פתחתי פה ויכוח בנושא אבל פשוט כבר נמאס לי לראות את התקיפה שלכם עליו (ויש כאלו שמנצלים את הבמה גם בשביל לרדת על כל הדתיים)רק בגלל שהוא דתי.

יניבל1

New member
אין לי בעיה עם זה שהוא שקרן

רוב מוחלט של האוכלוסיה שקרנים ,כולל אני. מפריע לי שאדם שהוא לא יותר מוסרי או טוב ממני וממך, גם לא מתושבי הוילה, מסתובב לו שם כמו המנהיג הדתי של הבית . מארגן להם טקס חניכת מזוזה, מנהיג ביד רמה את הקידוש ומנסה לנדות את מי שלא עוקב אחרי הטקס , מכין להם חביתות מדוללות בשביל החלה "המקודשת" שלו, מרכל מאחורי הגב כל מי שלדעתי "נופל לתרבות רעה"( וזה שהאידיוט מודע שעצם זה שהוא מרכל זה עוד חטא לאוסף) , כשמתחילים לנהל דיון על דת או מוסר הוא מתנשא על זה שמולו , כאילו שיש לו בעלות מלידה. אז כן יש לי בעיה עם "דתיים" שחושבים שהם יעשו לעצמם קיצורי דרך וימלאו רק את המצוות שבן האדם למקום, ויזנחו את החטאים הבאמת קשים לביצוע, אלו שבין האדם לחברו), ועדיין יוכלו להסתובב כמו כוהני הדת שאנחנו החילוני צריכים לנשק להןם ת'רגליים (חטא הגאווה הוא החטא הקדמון לפי היהדות).

yshy

New member
אשר הנבון

לאשר יש דעות קיצוניות בכל תחום שרק אפשר, והבעיה המרכזית שלו היא שתמיד הוא חושב שהוא צודק.

דורוN

New member
יוסי לוקח את המליון. אין ספק.

באתר של קשת יש קישור לעמוד הפייסבוק של כל מועמד, ליוסי יש שם כרגע 2,310 מעריצים!! לאון מקום שני רק עם 650 הרוב לא מגרדים את ה100

קפרי

New member
שיקח אבל אילו יכולתי הייתי מוחה למה?

כל מבוגר או שונה היה מצליח למשוך תשומת לב,ולעורר רחמים כביכול חמי מאוד נחמד והוא "צחוקים" עם הנכדים ומתגלגלים מצחוק, מין ליצנות מטופשת שמתאימה לנכדים והוא מובטל וזה נחמד. אבל לגבי התוכנית לא פייר כי הוא מבוגר ולא מתאים לחבורה למרות שהוא מאוד משתדל, חשבתם שהם בסדר שמנסים לכבד אותו פרט למצבים קיצוניים? והוא עם הבת, והצעירים זקוקים למיליון לא פחות אם לא יותר. הוא סתם סתלבטן, מצטערת, לא רואה בידור עם רמה או משהו מיוחד מעבר להעלות על פני חיוך.

realitycheck1

New member
סיכום אירועי המשימה שהוכרזה היום

כתבתי על זה, אתם מוזמנים להתעדכן

יניב,אתה באטרף עם השאלה הזו חח אז

כולם עובדים באותה משמרת..באותה השעה.. כביכול כמובן. ברגע שהאח ישמיע צופר-יש להם 10 דק` להיות מוכנים.

u r a n i a

New member
רק עכשיו התעדכנתי - מה זה, גנון ?!!../images/Emo12.gif

איזה מין משימות נותנים להם ?!! אני לגמרי מאוכזבת. אז כולם עושים את עצמם עובדים וצוחקים על יוסי מאחורי הגב? נשמע ממש חינוכי ומרתק

קפרי

New member
זה לא צריך להיות חינוכי כי התוכנית מיועדת

למבוגרים!!! ומכאן גם שיקול דעת של ההצבעה.

למעלה