משימת התולעים 17.9.08 יוסי למען כולם

יNOT

New member
../images/Emo9.gif פספסת שהוא רשם גם "מרתק"

ובינתיים התוכנית באמת מתאימה לערוץ בייבי
כבר הרבה זמן לא היה תוכן למבוגרים (בסגנון הנשיקה של ערן וקרן ), והיה אפשר להעביר את כל התוכנית לערוץ הילדים ורק בקטעים שצורכים "צנזורה" לשים את הלוגו של "לא מיועד לצפייה מתחת לגיל 14" הכתוב מעל הוא ציניות
אבל את חייבת להודות שאין פה ממש תוכן למבוגרים לא מבחינת מה רואים ולא הרבה יותר במה ששומעים

קפרי

New member
כן, גם הבנתי שהיא אמרה בציניות (כי כאב לה על

יוסי) ואני עניתי בציניות שזה לא צריך להיות חינוכי...כי למרות האיסור יש מלא מתחת לגיל המותר שרואים ומתעניינים ונסחפים, ובאותה נשימה מודה גם שהתוכנית מתאימה גם לילדים מתחת לגיל 14 כי באמת אין תוכן מיוחד למבוגרים או משהו שמתאים לתוכנית ולמטרה שלה, היו רגעים שצפיתי ואחרי כמה שניות הבנתי שאני סתם משתעממת מול המסך ומבזבזת זמן.

נועה21

New member
גועל נפש, אנשים מגעילים שם כולם אחד אחד

חזרתי היום הביתה, הדלקתי את הטלוויזיה וראיתי את יוסי עם התולעים. הבנתי שהיתה משימה אבל לא הבנתי למה מצלמים רק את יוסי. עכשיו אני קוראת מה בדיוק קורה שם וזה כל כך מגעיל אותי. להשפיל בן אדם מבוגר זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות.

לדעתי אין שעה-אלא יש הקפצה-יש איזה צופר שיכול

גם להעיר אותם באמצע הלילה ואז עובדים-משהו כזה

משהו שאתם מחמיצים ...

נראה לי שיש עניין שכולם מחמיצים . המשפט המלא הוא : " אחד למען כולם , כולם למען אחד ." עכשיו מה שקורה הוא שיוסי מקיים את החלק הראשון של המשפט . אבל כל השאר לא ממלאים את החלק השני של המשפט . למעשה הם מראים שזה לא מפריע להם שרק אחד מהם משקיע למען כולם ( הוא לא יודע שהוא היחידי אבל הם יודעים ) . לפי דעתי ההפקה מכינה עוד הפתעה שתהיה בכיוון של " כולם למען אחד " . ולי נדמה שהמימוש של החלק השני של המשפט בוא יבוא . וזאת משום שההפקה מנסה להציג פאסאדה ערכית ( חיסכון במים וצימצום תופעת העישון ) . ולא לשכוח שזו תכנית פריים טיים בערוץ 2 . או שייצ'פרו את יוסי בדרך מסויימת על חשבון שאר הדיירים או בונוס כמו להיכנס לחדר ששיפרה ורנין היו בו + חסינות . אבל דבר אחד בטוח ... המשימה הזו שלפה חלק מהדיירים מהמסכה הצדקנית , המוסרית והטובת לב שהם ניסו להסתתר מאחוריה .

יניבל1

New member
למה לצ'פר אותו?

חסינות זה משהו שצריך לעשות משהו מיוחד בשבילו? יוסי לא הת נדב ליהות היחיד שממיין חרקים, באותה מידה כל אחד מהדיירים היה יכול ליהות במקומו. חוץ מזה שלתת לו חסינות זה מטופש, כי בכל מקרה הקהל בבית יעביר אותו הלאה אם יועמד להדחה. אם כבר יש חסינות אז עדיף לתת למישהו שצריך אותה.

אז ככה :

לצ'פר אותו ביחס לכלל . אין הריי ויכוח שמי שבסדר בכל הסיטואציה הזו זה יוסי . הוא ממלא לבינתיים את החלק שלו . כל השאר לא בוגדים בו אבל גם לא כלכך מוסריים . ולא שוקלים בכלל את האופציה של כולם למען אחד . אם ההפקה תיתן את החסינות למישהו שצריך אותה קרי : ערן , נעמה , רנין , עינב . אז קהל הצופים יתרעם על התערבות ההפקה ויתחילו שוב פעם לכנות את התכנית כהישרדות 2 . אם אתה שואל אותי ? ( ואני יודע שאתה לא ) אני לא הייתי נותן לו חסינות אלא נותן לו כח כפול בהדחות קרי 4 שמות שהוא יכול להעלות להדחה ( אפשר להעלות את אותו המועמד פעמיים להדחה ) .

יניבל1

New member
יש לי שאלה

מאיפה אתה בטוח שאם מישהו אחר היהנבחר למיין תולעים , יוסי לא היה יושב עם החברים וצוחק עליו ?

תשובה :

אני בכלל לא בטוח שאם מישהו אחר היה נבחר אז יוסי לא היה יושב וצוחק עליו . אבל כל הרעיון הוא שהמשפט שכתבו להם במשימה הוא : " אחד למען כולם , כולם למען אחד " . וזה לא משנה מי ה-"קורבן" . במידה והחבר'ה מעדיפים את טובתם האישית על חשבון האחר בצורה כלכך בוטה . אז הם מורידים את ערכם . עכשיו כל מה שכתבתי לך זה מנקודת ההסתכלות של הפקה של תכנית פריים טיים . ולאו דווקא דעתי האישית .

לגבי המשימה המשפילה של יוסי

ככל שעובר הזמן אני מתחילה לחשוד שיוסי שותף לכל הסיפור עם ההפקה...מכמה סיבות ואפרט: 1. הוא התנדב להיות עובד מספר 1 בהתלהבות ועיקשות תמוהה. 2. הוא העביר את השעתיים בסבבה ובשירה עולצת. 3. כשהוא יצא מהחדר והגיעו שאר הדיירים הוא שם לב לפרטים קטנים שלא כמו בד"כ (בד"כ הוא מעופף ולא שם לב לקטנות שוליות) לדוגמת אנשים שהידיים שלהם היו נקיות, לעובדה שנגמר סיר האורז ועוד. 4. הוא ישב ותחקר כל דייר ודייר לגבי המשימה והתעניין באופן מעמיק ומחשיד בפרטי הפרטים של המשימה כאילו ניסה למשוך אותם בלשון ובסופו של דבר להפיל מישהו. 5. משהו בהבעות שלו נראה כמו משחק מהוקצע. ועם כל זאת ואף על פי כן הוא מלך המלכים!! יצאו קטנים במיוחד: שי הרשע, ערן הזבלן, וונסה הבהמה, אשר המזוייף ולאון הרכיכה.

למעלה