משככי כאבים טבעיים

שרונה80

New member
ילדה בבית

אמא שלי ילדה בבית כי האמבולנס לא הספיק להגיע .. למרות שנראה לי שהיא אכן קיוותה ללדת בבית.. היא ילדה את אחותי לבד על המיטה הזוגית שלהם.. לידה מהירה מאד וקלה מאד. רק אני ואחי היינו בבית. אחרי הלידה נכנסתי להביא לה מספריים!! ומשהו לעטוף את אחותי. זה קרה לפני 15 שנה ובאמת רק עכשיו אני קולטת את משמעות הדבר. היא אכן עודדה אותי ללדת אצל אילנה שמש אבל אני עדיין מפחדת.. (היא אפילו רצתה לשלם על הלידה אצל אילנה). בכל מקרה אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללדת בלניאדו עם מיילדת פרטית. יש לך המלצות על מיילדות בלניאדו?

g a n i

New member
לרגע חישבתי שאת בת 15../images/Emo88.gif../images/Emo163.gif

מעולה בעיני שאת יודעת בדיוק מה טוב לך, והולכת על זה בשיפורים האפשריים. כל הכבוד לך, כבר בלידה ראשונה! כל מי ששמעתי שילדה בחדר הטבעי של לניאדו, על אחת כמה וכמה עם מיילדת פרטית, הייתה מרוצה מאוד. נדמה לי שרות פדידה מעולה אבל אני לא יודעת אם היא ברשימת הפרטיות. נסי לחפש בפורום 110 היו שם מס' סיפורי לניאדו בשנה האחרונה.

שרונה80

New member
רות פדידה

אכן נשמעת מעולה אבל היא עסוקה מדי מכדי לעשות לידות פרטיות..

debby12

New member
מנהל
איזה סיפור! תודה ששיתפת

ואמא שלך מדליקה. תשאלי אותה אם היא מוכנה לאמץ אותי....
לגבי הפורום 110 - תסתכלי למעלה על הדפדפן אינטרנט שלך. את רואה שכתובת ה URL נגמרת במספר 1345? זה מס' הפורום שלנו. תמחקי את ה 1345 ותכתבי במקומו 110 בסוף (רק את הספרות האחרונות תשני). ואז תלחצי על ENTER ותגיעי לשם. אל תשכחי לחזור הביתה לפה אחר כך....

שרונה80

New member
אמא שלי ממש תשמח

לאמץ אותך!! היא נגד בית חולים ונגד התערבות כלשהיא בלידה. היא תרגלה כל הזמן יוגה בבית וחיכתה בבית עד הרגע האחרון ובאמת ילדה תוך כמה דקות ממתי שהגיעה לבית חולים (5 ילדים) חוץ מאחותי הקטנה שנולדה בסוף בבית. בהתחלה היה ברור לי שאני לוקחת אפידורל אבל היא שכנעה אותי שאפשר לעמוד בכאבים אם עושים הכנה כמו שצריך. בקיצור: היא היתה אוהבת את הפורום הזה.

אולי תזמיני אותה להכנס הנה?

אני, ולדעתי גם שאר המשתתפות בפורום, נשמע לשמוע ממנה על חוייות לידה טבעית ולידה בבית לפני 15 שנה ויותר.

שרונה80

New member
רעיון טוב

אבל אני לא בטוחה שהיא תשמח לגלות שכולן פה יודעות על חווית הלידה שלה.. בכל זאת זה די אישי וזה לא שהיא תכננה את זה

rnati

New member
המגע של בן הזוג וכוח הרצון

בשום שלב של הלידה, מחט ענקית שתקועה לי בגב לא נשמעה כמו מה שאני הכי רוצה עכשיו

למעלה