טענתך אינה נכונה לגמרי.
קודם כל פיטואסטרוגן אינו אסטרוגן,שזהו ההורמון שהתכוונת שאינו בריא במידה רבה, כמו גלולות נגד הריון המכילות כמות רבה של אסטרוגן. להפך,פיטואסטרוגנים מגינים מפני נזק של אסטרוגן בצמחים רבים מצויים חומרים דמויי אסטרוגן המכונים פיטואסרוגנים – אסטרוגנים צמחיים. פיטואסטרוגנים אלו משפיעים על תאים ומערכות בגוף בצורה המצמצמת את ההשפעה של הורמונים שהגוף עצמו מייצר, וכאשר יש עודפים של אסטרוגן אצל נשים או טסטוסטרון אצל גברים, הרי שפיטואסטרוגנים מאזנים את פעולתם. בדרך זו, תאים שיכולים להפוך לסרטניים בגלל השפעה של עודפי הורמונים, לא עוברים את התהליך הזה ונשארים נורמליים. פיטואסטרוגנים ממוצא של הכרוביים שהם כרוב, ברוקולי, כרובית, כרוב ניצנים ואחרים, נמצאו במיוחד ממתינים את פעולת האסטרוגן ומוציאים את העוקץ מעודפיו ואף מכוונים את המשך התגלגלותו בגוף לחומרים לא מזיקים. החומר הפעיל ביותר בהם הוא דיאינדולימתאן מקבוצת האינדולים. חומר זה, בין אם מקורו בצמחים הנאכלים או כתוסף מזון, מאזן בגוף את פעולת האסטרוגן ומונע התפתחות סרטנים הקשורים להורמוני המין, הן אצל נשים והן אצל גברים.
פיטואסטרוגן הפיטואסטרוגן המצוי בפולי סויה הוא בעל השפעה על מערכת ההורמונלית הנשית. מסייע להסדרת המחזור, להקלה על תופעות גיל המעבר ולמניעת דלדול עצם (אוסטאופורוזיס). כמו כן, יש הטוענים שיש לו פעילות אנטי-סרטנית, במיוחד בסרטן השד, מעי הגס, פרוסטטה וכו'. יחד עם מרכיבים נוספים, מפחית כולסטרול ומעכב את התהליכים התורמים להסתיידות העורקים. לכן חשוב לצרוך 25 גרם חלבון סויה גם לטיפול במחלות לב, כלי דם וטרשת עורקים. (לפי הצהרת ה- FDA)
יתרונות נוספים של הסויה: הסויה מכילה כמות ניכרת של לציטין, שהינו מרכיב חיוני לניקוי מערכת כלי הדם, מסייע באיזון כולסטרול ובמניעת טרשת עורקים. הלציטין חשוב לעיכול שומנים ולהרזיה. מכיל ריכוז גבוה של כולין ואינוזיטול, לכן מסייע לשיפור הזיכרון והעברת מסרים במערכת העצבים. חלבון סויה מכיל גם ספונינים. הוכח כי רכיב זה הנו בעל השפעה חזקה בתחומים הבאים: מניעת מחלות סרטן, הפחתת רמות גבוהות של כולסטרול, מניעת מחלות לב
בניגוד לאסטרוגן המצוי בחלב ומוצריו!!!| : אשר לחלב ומוצריו, בארצות מפותחות מגדלים פרות ועיזים בשיטות גידול אינטנסיביות וממשיכים לחלוב אותן גם כאשר הן בהריון – אז כמות האסטרוגן גבוהה יותר. פרות ועיזים המגודלות בשיטות חקלאיות קדומות אינן נותנות חלב בתקופת הריונן. האסטרוגנים גורמים להגברת החימצון, לנזקים לDNA- , והם מעוררים התפתחות סרטן. חלק מהטופו והסויה אינו מהונדס גנטית ויש אפשרות לראות על האריזות שכתוב "אינו הונדס גנטית" , כמו טופו מעושן ומתובלן שקונים באריזות, יש אריזות של גושי טופו עם התוית הזאת, כל מוצרי הסויה של אלפרו אינם מהונדסים גנטית ועוד. הדרך שבה כתבת "וחלק מהסכמים של נשק וטכנולוגיה" מראה שאינך בעל מידע רב שאתה יכול לנמק את טענתך, גם איני בעלת מידע רב בנושא זה ולכן אני לא אגיב, אם יהיו לך טענות מבוססות ומידע רב אברר בנושא, בינתיים אתה יכול להרגע ולהפנק עם איזה תבשיל טופו
מידע נוסף על אסטרוגנים ופיטואסטרוגנים:
http://www.tevalife.com/article.asp?id=154