משלחת לפולין!

Double U

New member
אצלנו בסביבות פורים-פסח.

בפסח האמת זה פחות טוב כי זה כבר ממש לפני הבגרויות, אבל בפורים אין בעיה מבחינתי.

Double U

New member
ז"א, גם בפסח אני כמובן אצא../images/Emo3.gif

אבל זה לא יהיה הזמן הכי טוב.

B a m b o o k

New member
אצלנו זה רק בי"ב...

אבל אני עדיין לאדעת אם אני אטוס... מפחיד אותי מדי

ליעתע

New member
אני יוצאת דרך הנוע"ל

הרבה יותר משמעותי וחוויתי מאשר "פה מתו הרבה אנשים, יאללה מי בא לקניון?" אמ כן.

Gadook

New member
סליחה?

מצטערת, אבל אף פעם לא אמרתי שזה המצב בכל מערכת החינוך. כבר עשיתי את הנאום הזה למנהלת, נשחזר. המסע של מערכת החינוך מנסה להיות כל מה שהוא יכול, משקיעים בו המון, מאמצים, ערכים, אנרגיות.. אני לא מזלזלת, אפילו לא לשנייה. אבל, יש המון מקומות שזה באמת נהפך למסע תיירותי, וחבל. אצלי בבית הספר למשל זה ככה, בצורה מובהקת, אז לפי דעתי המסע של התנועה הוא עדיף כי באמת שהתכנים שונים, ההכנה שונה והמסע עצמו שונה. אין לי שום בעיה כללית עם המסע של מערכת החינוך, יש לי בעיה עם המסע של בית הספר שלי. אז אין צורך להגיד משהו כזה, במיוחד לא על הבעת דעה אוביקטיבית על מקום שאת לא מכירה.

A m b a G a l

New member
תראי, בד"כ

אני האחרונה שתתמוך במפעלים בית ספריים, כי אצלנו לפחות- הכל בינוני. אבל אני לא בנוער העובד, אני בתנועת נוער שאין לה תקציב להוציא מסעות לפולין. אז אני נאלצת לצאת עם בית הספר, כמה נמוך שזה לא יהיה. (למרות שזה לא כל כך נורא) אני ממש מבינה את היציאה דרך התנועה, וממש התאכזבתי שאני בעצמי לא יכולה לעשות את זה. ובכל זאת, לקרוא את מה שאתם כותבים דיי מעצבן אותי. אני לא אגיד לכם לא כי אני לא יכולה ולא רוצה, רק כתבתי שאתם טיפה מגזימים ומוציאים את המסע הבית ספרי באור שלילי נורא. ומה שכתבתם לא נראה כאילו זה רק על הבית ספר שלכם. סה"כ אני דיי מקנאה בכם :) שבוע טוב. שבת שלום.

Gadook

New member
אני כתבתי לגבי בית הספר שלי,

ויש פה רק עוד אחת מהנוע"ל שכתבה, אז לא נראה לי שיש מקום בכלל לעשות הכללות

תמיר1991

New member
אצלנו בבצפר זה אחלה, אבל הנוע"ליסטים

אצלנו יוצאים עם התנועה

Gadook

New member
כי המסע של התנועה נוגע בתכנים שונים,

כמו נגיד מרד תנועות הנוער, שהם פשוט יותר רלוונטיים לאנשים מהנוע"ל. הגיוני, לא?

תמיר1991

New member
הגיוני, אבל מה הבעיה שלהם להיות

פעם אחת כמו כולם ולצאת עם כולנו? אצלי בבצפר זה יותר רלוונטי, שלושתרבה מהשכבה יוצאת...

Gadook

New member
גם אצלנו המון יוצאים,

ולהיות כמו כולם זה טיעון באמת חסר הגיון. מה הבעיה שלך להיות כמו כולם וללמוד היסטוריה רגיל? לא, אתה לא תעשה את זה, כי יותר טוב לך ללמוד את זה באוניברסיטה, זה מה שמעניין אותך. את מי שבוחר לצאת לפולין מהנוע"ל יותר מעניינים התכנים של המסע בתנועה, אין שום קשר ללהיות כמו כולם.

noname202

New member
וואו, אתם שומעים מה שאתם אומרים?

לאנשים שיוצאים לא דרך בי"ס יש כנראה סיבה מספיק טובה לעשות את זה, והטיעון של "למה לא להיות כמו כולם" נשמע דבילי מאוד. מה, אנחנו בכיתה ג'? לחץ חברתי? אני אישית בחרתי לא לצאת עם השכבה שלי מכמה סיבות: כי הם שכבה דפוקה ומגעילה, כי לדעתי להיות עם אנשים חדשים יגדיל את החוויה הזאת בהרבה, וכי לדעתי אם אני אצא מהתנועה אני אקבל הרבה יותר מאשר מה שביה"ס יתן לי, כמו שזה בד"כ.

noname202

New member
אני רוצה לצאת עם התנועה

[שזה בכללי בסוף השנה], אבל בכללי בבי"ס שלנו טסים ב1.10

dark wound

New member
גם אצלנו הולכים בי"ב

הממ. זה יותר נכון לדעתי. ככה אתה אחרי הבגרות בהיסטוריה הממש חשובה כדי להבין שם את הכל..

© h i l a ©

New member
וזה לא נכון מאותה סיבה

שאם טסים לפני הבגרות אפשר להבין את החומר יותר טוב, לראות אותו פנים מול פנים.. לא? אבל נירא לי מה שכתבת יותר צודק... איזה מזל שאנחנו טסים רק אחרי הבגרות P:

dark wound

New member
הממ. מה יותר חשוב? בגרות בהיסטוריה או מסע?

אני מניח שבגלל זה חשבת שאני צודק.

למעלה