משלחת לפולין!

sky darkens

New member
נשמע מגניב. צרפת. ../images/Emo99.gif

תקשיבי, תבררי על זה, את לא תביני כמה שאת תהני. אני פשוט לא מבין איך חשבתי לא ללכת לזה.

שגיא 1991

New member
אני יצאתי למשלחת נוער בצרפת

העיר תאומה רבע שעה מאייפל
, אחת החוויות.

שגיא 1991

New member
סתם להכיר בני נוער

הייינו 12 בני נוער+2 מלוות, ועוד 12 ספרדים+מלווה, ן12 צרפתים+2 מלווים, והיה פשוט מדהים. טיילנו בפריס שבוע, והיינו במחנה כזה שבוע בגבול עם שוויץ.

sky darkens

New member
אעהנעהעה. איזה אדיר!

במהלך הטיול היינו במלא מלונות ואכסניות למיניהם אז פגשנו מלא קבוצות. פגשנו קבוצה של 30 איש מכל העולם, רוסיה דרום אמריקה(מכסיקו, ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה), צרפת.. כל מקום. וגם פגשנו קבוצה של בריטים עם 2 ישראלים. יש כאלה דברים מגניבים.

לנו יש 23 ערים ../images/Emo6.gif

לתל אביב 23 ערים תאומות והן[1]: טולוז, צרפת, משנת 1962 פילדלפיה, ארצות הברית, משנת 1967 קלן, גרמניה, משנת 1979 פרנקפורט, גרמניה, משנת 1980 בון, גרמניה, משנת 1983 בואנוס איירס, ארגנטינה, משנת 1988 בודפשט, הונגריה, משנת 1989 בלגרד, סרביה, משנת 1990 סופיה, בולגריה, משנת 1992 אסן, גרמניה, משנת 1992 וורשה, פולין, משנת 1992 קאן, צרפת, משנת 1993 סאו פאולו, ברזיל. מילאנו, איטליה, משנת 1994 לודג', פולין, משנת 1994 בייג'ינג, סין, משנת 1995 ברצלונה, ספרד, משנת 1998 עזה, הרשות הפלסטינית, משנת 1998 איזמיר, תורכיה, משנת 1998 אלמטי, קזחסטן, משנת 1999 אינצ'און, קוריאה, משנת 2000 קישינאו, מולדובה, משנת 2000 מוסקבה, רוסיה, משנת 2000 וינה, אוסטריה, משנת 2005 ^ רשמית הערים על פי עיריית תל אביב. מילאנו, ברצלונה, בייג'ין, וינה, מוסקבה, קאן - בכיף
לעומת זאת יש פה כמה שלא ממש.

Double U

New member
../images/Emo45.gifגם בכפר סבא יש את זה

אנחנו עיר תאומה של קולומבוס במדינת אוהיו. לכל עיר או אזור בארץ אאל"ט יש עיר תאומה, אז שווה לברר בעיריות/מועצות או במרכזי הנוער על פרויקטים כאלה. ובכל עיר כמובן הפרויקט שונה. אז שווה לברר

תמיר1991

New member
נו, אז זהו. בדיוק כאן אתה מבין בדיוק למה זה

עולה הרבה פחות מהטיול של בצפר - הסוכנות היהודית סיבסדה לך פול כסף, מה אתה חושב? גם משרד החינוך מסבסד, אבל הסוכנות היהודית כנראה סבסדה את כל העלות. אל תשלה את עצמך ש- 5,000 שקל מכסים חודש פעילויות, רובן בחו"ל
רק לחיות פה בארץ כרגיל עולה יותר

Double U

New member
אני כ"כ מבין את הגעגועים האלה

גם אני השתתפתי במשלחת כזו (רק שהם באו לארץ לשלושה שבועות) וכ"כ נקשרתי אל כל האנשים האלה. הייתי איתם 24 שעות ביממה שלושה שבועות!!! ובשבוע אחרי שהם עזבו הייתי בתחושה של "טוב, מה עכשיו?". היה ממש קשה, הרבה מהישראלים בכו
אבל - שנה הבאה נראה אותם שוב

sky darkens

New member
ורגע. שאלות!

מתי הייתה המשלחת? רק הם באו לארץ וזהו? שמרתם על קשר? נשארתם במלונות\אכסניות\אוהלים או שאצל כל אחד התארח "בן-זוג"? ~אנחנו מדברים כל יום ב FACEBOOK (שזה סוג של מקושרים\שוקס וכל החרטא הזה, רק אמריקאי ומגניב).~ והרבה מהישראלים בכו? חחחחחחחחחח אתה יכול לתאר 32 אנשים עומדים בשדה תעופה בן-גוריון, ופשוט אחד אחד בוכים כאילו מישהו מת? הפרידו אותנו כאילו היינו אחים ועכשיו כל אחד עובר למשפחה אחרת. השומרים הקקות האלה בנתב"ג. הכריחו אותנו ללכת. ופאק, הקטע הכי עצוב היה כשירדנו במדרגות הנעות, כשהם כבר לא איתנו, ואז זה נתפס - שזהו, לא נראה את האנשים האלה יותר בחיים.
ואז החלטתי שאני חוסך כסף וטס בקיץ! ~כבר יש לי רבע מזה.~

Double U

New member
ובכן!

זה היה ביולי 2007, גלש טיפה לאוגוסט (כלומר בקיץ האחרון
). הם באו לארץ השנה אבל אנחנו טסים אליהם שנה הבאה. אנחנו שומרים על קשר, כמה שרק אפשר. אמממ כעיקרון מתוך שלושה שבועות שהם היו פה, שבוע היינו איתם בכפר סבא והם ישנו בבתים שלנו, שבוע אחד היינו בטיול ברחבי הארץ וישנו במלונות/אוהל בדואי/אכסניות, אח"כ היה סוף שבוע שהיינו שוב בכפר סבא, הם נסעו לגדנ"ע ל5 ימים ואז בסוף שבוע שלאחר הגדנ"ע הם עזבו (במוצ"ש). ושנה הבאה אנחנו טסים אליהם (אבל במהלך השנה אנחנו צריכים לקיים פרויקט התנדבותי ששתי הקבוצות החליטו עליו, כל קבוצה תקיים אותו בעיר שלה. בחרנו בהתנדבות במחלקת ילדים בבית חולים). וכן, הפרידה הייתה קשה. היינו 18 אנשים (9 ישראלים ו9 אמריקאים). אני חושב שרק הבנות בכו (אבל גם לנו היה קשה!). והפרידה הייתה ממש מהירה כי ירדנו מהאוטובוס שלקח אותנו לשדה תעופה ואז הם כמעט מיד הלכו. וכן, גם אנחנו מתכתבים בFACEBOOK
זה אתר ממש מגניב! ואגב, אחרי שנפרדנו מהם הלכנו כל הישראלים להסתובב בכפר סבא והעלנו זכרונות ועשינו כל מיני דברים מפגרים שהיינו עושים איתם
(כמו truth or dare ושלל שירים שהם לימדו אותנו). אני לא הולך לשכוח את הדבר הזה בחיים!

אצלנו זה הולך כל שנתיים

ככה שאני אהיה בי"ב כשתהיה המשלחת. בנתיים אני טסה לגרמניה.

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

אצלנו זה הפוך. י"א פולין, י"ב גרמניה. מקווה לטוס לשתיהן

זה יכול לצאת לי

י"א גרמניה + פולין. פשוט שנה שעברה יצאו למשלחת- אז במקרה יצא שהטיסה לפולין זה יהיה שאנחנו נהיה בי"ב והי' של עכשיו יהיו י"א כשהם יצאו [כי כל פעם יוצאים 2 שכבות]. גרמניה אצלכם זה כמו פולין או שונה?

תמיר1991

New member
שונה. זה חילופי תלמידים, אנחנו באים לבון

ותלמידים מבון באים אלינו. נראלי שיש סיורים במחנות ריכוז וכו', בטח שיש דיבורים על השואה והכל, אבל זה ממש לא פולין.

למעלה