משלחת לפולין.

faith2

New member
אותי?

מורן יצחקי
האחות הכי מאמי (לעכשיו!...כי לפני חודשים שנאתי אותה....חח עזבו)

General Zod

New member
זה עידן הטעה אותי

הטיפש שלח לי הודעה באי סי קיו ששאלו אותי שאלה בפורום ונן את הלינק להודעה שלך. ואתה יודע למי תקרא דפקט!!! אני פוגש אותך בארומה היום אני "ממזייייןןןן אותך" (ליאור וחגי סטייל)

הדג נחש

New member
טובה טובה טובה.....

אם אני אתחיל אני לא אסיים אני כל כך מתעב את היצור הזה שאני לפעמים מתכנן לעשות לה דברים שמפתעים אפילו אותי...(וזה קשה תאמינו לי) אין מילים שיכולות לתאר את מה שאני חושב עליה ואת מה שאני מסוגל לעשות לה אם אני רואה אותה ברחוב!!! אני לתומי חשבתי שככול שהזמן יעבור דברים ישכחו אך לצערי לא כך הדבר עם הזמן אני רק יותר ויותר מתעב אותה, אותו או מה שהיא לא תהייה. אני לא יודע למה השנה כולם אוהבים אותה כל כך אבל אני משער שבשנת שבתון היא עשתה שימוש כבד באגוזים ואולי זה עזר לה קצת... אבל יהיה מה שיהיה את העינויים הקשים שאני (ואני חושב שאני מדבר בשם כולם) עברתי אצלה במשך שלוש השנים השמחות מאוד (למרות..) שהיולי בשייבר אני לא אשכח ולא אסלח לעולם.... בינתיים אני מנסה להתרחק מבית ספר כמה שיותר כדי שאני לא אעשה משהו שאני אצתער עליו (היא לא שווה שאני אשב בכלה בגללה, או שכן.... לא יודע) שלא נדבר על זה שאני התלמיד השני מבין שני התלמידים היחידים בכיתה שהגישו את כל (כן כן את כולם ומדובר בעשרות) העבודות המופלצות שהי בקשה ולמרות זאת היא דפקה אותי במגן ב 10 נקודות ואמרה לי בפרצוף (האמת בטלפון) שאני לא עובר את ה 65 - 70 בבגרות... וקיבלתי 82. בקיצור בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת זונהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדג נחש

New member
בקשר לסקר...

1. בת זונה 2. יותר בת זונה 3. נאצית 4. יותר נאצית 5. נבלה 6. יותר נבלה 7. כל התשובות נכונות

anava1

New member
סליחה אבל אתה ממש ממש... דפוק!!

עם כל הכבוד- לא משנה מה היא עשתה לך לא צריך ככה להגזים.. ולפי מה שאני מכירה אותה לא נראה לי שהיא עד כדיי "נאצית" כי בינתיים היא אחת המורות הכי טובות שהיו לנו אי פעם...(תתפלא..) וזה שהיא מביאה בוחטות של שיעורים ועבודות ומבחנים באנגלית זה לא אומר שהיא נאצית כי מה לעשות- לא טוב לך, תרד ל-4 יחידות...עובדה שכל מי שיוצא עם 5 יחידות עם טובה יודע אנגלית שוטף! וזה שהיא דפקה אותך במגן..... so what?!?! אז איתך היא לא הייתה משהו אבל לא צריך לקרוא לה זונה.. זהו..אמרתי את מה שרציתי....

הדג נחש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

אם תצליחי למצוא אפילו בן אדם (או בת אדם) אחד מהשיכבה שלי שלא יסכים איתי לגמרי אני ישקול שנית את דעותי על המפלצת..... נראה אותך מוצאת אחד לא יותר...

את לא תדברי אליו ככה

ואת יכולה ל
קודם חכי שיהיה לך ניסיון של כמה שנים איתה ואז תדברי... ודרך אגב אני יכול להסכים שהעבודות שהיא נתנה עוזרות אבל האשה היא מפלצת מבחינת התייחסות לתלמידים ואת זה את לא יכולה לקחת לליאור

הדג נחש

New member
בקשר לעבודות...

אין לי בעיה אם עבודות ככה לומדים. אבל יש לי בעיה אם הנושאים המפגרים והמשעממים שהיא (המפלצת) כל כך התעקשה עליהם... והיא כן בת זונה אם לא יותר...

General Zod

New member
זאת הבעיה

אני חשוב שהבעיה היא שלא למדתם איתה בי"ב ושם היא מתחילה לדפוק אנשים, מכריחה אותם לרדת לארבע יחידות למרות שהם מתאימים לחמש וגם אלה של חמש היא עושה להם את המוות! (אני לא מתכוון לש"ב). אין מה לעשות היא פשוט אישה רעה ותאמיני לי אני יודע הייתי בבית שלה ורואים את הפחד בעיניים של הילדים שלה (גם בעניים של בעלה!). חכי חכי בסוף י"ב אם את לא הורגת אותה!

anava1

New member
טובבב...קודם אל תאכלו אותי!

ובלי קשר- אל תכתוב אם תכתוב עם!!! ובקשר לטובה- בינתיים היא משכנעת אנשים דווקא לעלות ל-5 ולא לרדת... גם מי שלא רוצה היא מתקרצצת... אבל בכל זאת- הבנתי שאתם שונאים אותה...בעיה שלכם, אל תקראו לה זונה... (ולא, היא לא אחותי) ו....מצאתי מישהו שלא שונא אותה כמוכם..מהשיכבה שלכם!

anava1

New member
ת-ת-פ-ו-צ-צ-ו-!! ../images/Emo3.gif

לא יגיד לכם עד שלא תגידו מה זה אגוזים!

מה את חושבת שאנחנו ילדים קטנים?

לא אגיד לכם עד שלא תגידו ? אין לך כלום, לא מצאת אף אחד. ואת לעולם לא תדעי מה זה אגוזים.

למעלה