טובה טובה טובה.....
אם אני אתחיל אני לא אסיים אני כל כך מתעב את היצור הזה שאני לפעמים מתכנן לעשות לה דברים שמפתעים אפילו אותי...(וזה קשה תאמינו לי) אין מילים שיכולות לתאר את מה שאני חושב עליה ואת מה שאני מסוגל לעשות לה אם אני רואה אותה ברחוב!!! אני לתומי חשבתי שככול שהזמן יעבור דברים ישכחו אך לצערי לא כך הדבר עם הזמן אני רק יותר ויותר מתעב אותה, אותו או מה שהיא לא תהייה. אני לא יודע למה השנה כולם אוהבים אותה כל כך אבל אני משער שבשנת שבתון היא עשתה שימוש כבד באגוזים ואולי זה עזר לה קצת... אבל יהיה מה שיהיה את העינויים הקשים שאני (ואני חושב שאני מדבר בשם כולם) עברתי אצלה במשך שלוש השנים השמחות מאוד (למרות..) שהיולי בשייבר אני לא אשכח ולא אסלח לעולם.... בינתיים אני מנסה להתרחק מבית ספר כמה שיותר כדי שאני לא אעשה משהו שאני אצתער עליו (היא לא שווה שאני אשב בכלה בגללה, או שכן.... לא יודע) שלא נדבר על זה שאני התלמיד השני מבין שני התלמידים היחידים בכיתה שהגישו את כל (כן כן את כולם ומדובר בעשרות) העבודות המופלצות שהי בקשה ולמרות זאת היא דפקה אותי במגן ב 10 נקודות ואמרה לי בפרצוף (האמת בטלפון) שאני לא עובר את ה 65 - 70 בבגרות... וקיבלתי 82. בקיצור בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת בת זונהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!