משלחת לפולין.

General Zod

New member
אגוזים...........

אגוז - פרי עץ בעל קליפה קשה; גרעינו עשיר בשמן והוא טוב למאכל. יאללה תגידי מי זה!

General Zod

New member
כאפרה עליך ליאור!!!!

בעצם סבתא שלי אמרה לי שאסור לבנים להגיד כאפרה אז: נשמה שלי ליאור!!!! ובקשר להודעה שלך (ANAVA1) אנחנו כותבים מהר (אני לא מתרברב) ולפעמים מתבלבלים עם האותיות ואין אפשרות עריכה במערכת פורומים הזאת ככה שאין אפשרות לתקן אז לא צריך להגיד לכל אחד! וזה תקף לכל חברי הפורום!

לא הייתה לך בכלל טעות...

בהקשר שכתבת כותבים אם ולא עם. עם - בנוסף ל. סלט עםחצילים. אם - מילת תנאי. אם החתול יכנס לחצר שלי, אני אתפוס אותו מהזנב ואזרוק אותו לכל הרוחות. (אלו היו 60 שניות...שפשוט הכרחתם אותי להגיד)

General Zod

New member
מה זה משנה?

זה לא משנה אם היא צודקת או אתה צודק (למרות שבמקרה הזה אתה צודק) העיניין זה שלא צריך לתקן כל הזמן, מה איכפת לך איך הוא רשם?! מה זה משנה?! לסיכום סוף דבר הכל נשמע כי את אלוהים ירא ואת מצויתיו שמור כי זה כל האדם.

anava1

New member
אוףףף....יאללה!!

אני כן צודקת כי הוא אמר- (הדג נחש...מי שלא יהיה)- "אין לי בעיה אם עבודות...בלה בלה אבל יש לי בעיה אם נושאים.." וצריך לכתוב עם עם ע´! אבל יאללה אין לי כוח לשטוטות.... ויש 3 מהשיכבה שלכם שלא שונאים את טובה...אחת זאת בת ועוד 2 שלגביי אחד אני לא בטוחה עדיין- אבל נאצית הוא לא קרא לה...
שמות...לא רוצה לעצבן אבל אני מעדיפה להישר חיה עד מחר..אז...תיאלצו להישאר "מסוקרנים" (סורי..)

General Zod

New member
אין בעיה

אבל מחר אני צפה לרשימת שמות כולל כתובות תעודות זהות רשיונות וכדומה.

הדג נחש

New member
צודקת אבל שקרנית...../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

צודקת לגבי ה "אם" שהיה טעות אבל אין לך באמת אנשים שמסמפטים (אם ככה כותבים את זה) את המפלצת... זה לא יפה לשקר...
תתני שמות ואנחנו מבטיחים להשאיר אותם בחיים...

anava1

New member
לא לא לא...יש הבדל!

אמרת שאני ימצא אנשים שלא חושבים עליה כמוך, משמע- לא קוראים לה זונה ונאצית,ולא שונאים אותה.. לא אמרתי שמצאתי מישהו שמסמפט אותה, אלא פשוט- שלא שונא אותה.. אז- אל תגיד שקרנית! ואמיתי- אני יפסיק להעיר הערות על שגיאות הכתיב שלכם אם אתם תפסיקו לעשות "לינץ´" על אנשים פה... כולה תיקנתי מילה עם 2 אותיות וכל החבר´ה שלכם באים בטענות...תירגעו!!

עוד תיקונים...

ימצא=אמצא יפסיק=אפסיק ולא עשינו לינץ´, את תיקנת ואני תיקנתי אותך. כל השאר זה רק good old fashion וויכוח על טובה
... take it easy, take a mushroom

General Zod

New member
כן!

אני אומר לו את זה כבר 13 שנה! אבל את חושבת שהוא מקשיב?! לא ולא הוא ממשיך לעצבן! (במיוחד אותי). באופן כללי אני חושב שאני מקופח מצידו הוא כל הזמן מעיר הערות על זה שאני מעשן, על אגוזים, על אנשים שאני מסתובב איתם (ביאליק אמיתי!) על התחמנות שלי ועל עוד כמה דברים שרק אני והוא יודעים. כן כן אמיתי האמת יוצאת לאור! לאחר שנים של קיפוח האמת יוצאת לאור ואתה תאלץ לשאת בתוצאות!

אז תגיבי כמו שצריך...

את מגיבה להודעה של ג´נרל זוד ומדברת על ההודעה של דג נחש. קצת היגיון...
.

למעלה