משמרות עירנות

Shira Esther

New member
אני לא חושבת שזה אגואיזם

זו פשוט אדישות, שמתבטאת בהמון דברים במדינה [כמו בעובדה שאולמרט עודו ראש ממשלה]. האדם שיצליח להוציא אותנו מהאדישות הוא גאון. אני אכן מאמינה שכ ישראל ערבים זה לזה, ומשתדלת ליישם את הכלל ככל שאני יכולה. לאט לאט, זה יקרה.

קמנצינד

New member
לצערי לא ראיתי את חזי במוצ"ש

את מתכוונת לחזי שי ? מסכים עם כל מילה שאמרת. אבל מי זה אתם ? אני כאן מייצג רק את עצמי, ואני גם לא שייך לשום אירגון או עמותה.

רגב ת

New member
חזי שי היה בערוץ 1 במוצ"ש

הוא אמר שם דבר אידיאלי שלפיו היו צריכים להתנהל דברים במדינה שלנו הוא אמר שכשחייל נופל בשבי האוייב המשפחה לא צריכה לדאוג שהמדינה תעשה הכול כדי לשחררו כי זה דבר שצריך להיות ברור ומובן מאליו. אך במדינה שאין קווי התנהלות ברורים בנושא וכל ראש ממשלה רק מנסה לכבות את השריפה בתקופת כהונתו בל נתפלא שהגענו לאן שהגענו התכוונתי לחברי ערים בלילה בחלקם לפחות וסליחה על ההכללה

קמנצינד

New member
אני גם מסכים עם חזי שי

בושה. בושה שצריך ללחוץ על השלטון כדי לדאוג לחיילי צה"ל. בושה שהם כבר שנתיים בשבי. דרך אגב, אני ממש לא שייך לערים בלילה..........

Shira Esther

New member
בכלל

בתור אחת שהגיעה לפה מתוך התעניינות עצמאית, ולא מבינה בכל האגודות והארגונים, אפשר הסבר שיעזור?

Shira Esther

New member
יש לי כמה

``גלעד עכשיו`` בלוגו של שלום עכשיו, ``לא (ג)לעד בשבי``

קמנצינד

New member
לדעתי לא כדאי להשתמש בלוגואים של

מפלגות פוליטיות. נושא השבויים הוא נושא שאמור להיות עם קונצנזוס בין הימין לשמאל. אם תישתמשי בלוגו של 'שלום עכשיו'- כל הימין יהיה אוטומטית נגדך, ולא יגיע למשמרת. במשמרות בירושלים רואים אנשים מכל הסוגים- ימנים, שמאלנים, מבוגרים, צעירים, דתיים, חילונים וכו'.

למעלה