משעמם לי..מה אתם עושים בערב? תוכניות מישהו?
H HANSAMA New member 11/5/05 #2 ברעננה יש הופעה עד 8 בבוקר ואני לא יודעת מה לעשות! או ליסוע לרעננה אם רוב הכיתה או ללכת לבית של חברה שלי אם חברות שלי לראות סרט ולאכול פיצה!!! מה כדאי???
ברעננה יש הופעה עד 8 בבוקר ואני לא יודעת מה לעשות! או ליסוע לרעננה אם רוב הכיתה או ללכת לבית של חברה שלי אם חברות שלי לראות סרט ולאכול פיצה!!! מה כדאי???
Y yoseflotz New member 14/5/05 #48 איזה 8 בבוקר ואיזה נעליים.../images/Emo112.gif קודם כל ההופעות רק עד 5 בבוקר ומשם יש רק די.ג'י... דבר שני אין דג נחש ואין סנדלים. דבר שלישי אל תבואי לרעננה בחיים שלך אנחנו לא רוצים אותך פה
איזה 8 בבוקר ואיזה נעליים.../images/Emo112.gif קודם כל ההופעות רק עד 5 בבוקר ומשם יש רק די.ג'י... דבר שני אין דג נחש ואין סנדלים. דבר שלישי אל תבואי לרעננה בחיים שלך אנחנו לא רוצים אותך פה
H HANSAMA New member 14/5/05 #59 נכון טעיתי התבלבלתי בכמה הופעות... ותגיד לי מה אתה רוצה מימני????? מה עשיתי לך?????? דיייי כברררררררררר
נכון טעיתי התבלבלתי בכמה הופעות... ותגיד לי מה אתה רוצה מימני????? מה עשיתי לך?????? דיייי כברררררררררר
M m00n light New member 11/5/05 #14 לרדת לשכונה למטה [שחכתי איך קוראים +לשכונה] עם חברים ולקוות שערסים לא ישפריצו עליי ספרי...