משעמם לי..מה אתם עושים בערב?

healing drug

New member
אני הולכת...

לראות הופעה של חברות שלי (ריקוודים סלוניים בעעע) ואז אני עפה משם וטסה לידיד שלי עם עוד כמה חברות ואנחנו הולכים לטייל ביחד לנו ברשל"צ... בקיצור תאחלו לי בהצלחה שאני יצליח להחזיק מעמד בהופעת הריקודים הסלוניים....
אבל אחרי זה יהיה לי כיפי יהההי קיצר יום עצמאות שמיח!!!

ADCMAN

New member
וואי וואי, ראשל"צ זה יעני המגרש

אגב, דודה שלי אחראית שם על הריקודים הסלוניים. זין על ראשון לציון. תעברי בגן העיר, תחפשי אותי

healing drug

New member
אויש היה מזה כיפי...מקווה שגם לכם

היה מזה כיפי מילאו אותי בספרי (כל הכיתה המעפנה חח אבל היה כיפי) וראיתי מישו ברשל"צ עם מוהיקן אדום- אחח זה כזה שקסי
...זה הדבר הכי יפה לבנים... וכמובן ראיתי תריקודים סלוניים (זה היה על סף הבעע)...חחחחח וחזרתי בשש וחצי הבייתה... שאלה לי אליכם: מישו פעם טעם פה ת'בירה עם המריחואנה? חחחחחחח זה של ההולנדים (אל תדאגו אני לא שותה בירה)

healing drug

New member
ושלא תחשבו לא נכון:...

אני לא שותה אלכוהול, מעשנת (בכל המובנים)!!!!

ADCMAN

New member
מה, את סטרייט אדג'?

אולי הבחור עם המוהק האדום שראית זה היה גדעון. אני לא יודע. אני לא מכיר המון אנשים עם מוהק בראשון.. ואגב, דודה שלי היא האחראית הרשאית של קבוצת הריקודים הסולינת(אקא - "קול ראשון") הריקודים הסולניים היו יפים. נ.ב, אני לא יודע על איזה בירה את מדברת. אבל כמות הבירה ששתיתי ביום העצמאות הייתה כזאת גדולה שלקח לי רבע שעה להשתין אותה החוצה .

healing drug

New member
סורי על הבורת מזה סטרייט אדג'?

ומה יש לו מוהיקן? *גרר איזה תותח*

ADCMAN

New member
סטרייט אדג':

זרם בהארדקור פאנק שהומצא על-ידי איאן מק'קי(ממינור ת'רט) הוא בעצם רשם שלושה חוקים שהוא לעולם לא יעשה(מתוך אמונה) DONT SMOKE DONT DRINK DONT FUCK - יעני, רק בקשר רציני שלושה חוקים אלו הם הבסיס של הזרם הסטרייט אדג'... אה כן, החוקים מופיעים בשיר Out of step

healing drug

New member
ואם אני סטרייט אדג':

אממ לא!!! מה שבטוח אני בחיים לא יעשן, ובואנה אני רק בת 14 אתה כבר רוצה שאני יתחיל לשתות- לא נראה לי בטח בעתיד...

whatascene

New member
זה יהיה אחד מהערבים היותר משעממים..

אבל תהנו לכם, מה שלא תעשו.. יום עצמאות שמח! או משהו..

DoDaDa

New member
גמאני הייתי ברעננה...אני גרה שם..חח

היה כיף...היינו בהופעות קצת עד שעיברי לידר בא...רצינו לחכות ליוני בלוך אבל נימאס לנו ואז בדרך חזרה הלכנו כזה ואז אוטו אחד פתח את החלון והשפריץ עלינו טונה ספריי...(חח...כמו במאפיה)אני לא נפגעתי:] אז בכל מקרהה....מתי חזרתם אתמולל?? אני ב-5...

DoDaDa

New member
חח..בדרך חזה ומי שם על זה שאסור

אני אישית לא הכנסתי אבל כל האגם מלא בספריי וקולה! זה פשוט רעעע אבל אין לי כוח להסביר מה הולך שם..בוא נגיד שהדגים מתו... אמממ...היו שם כל ילד שני היה עם ספרי...ותאמין או לא גם הורים...אני לא נפגעתי אבל חברות שלי התיזו עליהם..מסכנות אהה..והספריי לא היה בתוך הפארק הוא היה בדרך חזרה...(ליד תחנת אוטובוס אם זה מעניין אותך..)

HANSAMA

New member
חחחחחחחחח

אבל למה אסור להכניס? מזה הדבר המפגר הזה??? יום עצמאות בלי ספרי זה לא יום עצמאות!!!

yoseflotz

New member
ספריי שלג זה דבר לא חוקי ../images/Emo13.gif

הוא רעיל, דליק, מלכלך, ולא נעים.

למעלה