משעמם לי..מה אתם עושים בערב?

healing drug

New member
זה לא מצחיק!! חבורה של ערסים

באו אלי והתחילו להשפריץ עלי כמויות שאי אפשר לתאר...ואז באו כל החברה והשפריצו עליהם בחזרה (טוב נו רחובות אין מה לצפות) גרר ערסים מניאקים!!!!!!!!!!

whatascene

New member
רחובות רחובות.. אוי כמה התקלקלנו =\

לא הייתי בסביבת הקצף, ככה שניצלתי.. אבל כן, זאת ממש מכה..

רונוש3

New member
אני שונאת ערסים!!!!!

איזה ערס קטן ומכוער לקח לי ת'ספריי ואז חברות שלי הפציצו אותו אז הוא נתן לי אותו בחזרה

DoDaDa

New member
היה ווניק בכניסה שהחרימו לו ת,ספריי

חחחח.... אני יודעת שזה שתחי אבל- אתמול הייתי בקניון בקוסמוס...(לקנות שוקולד לפעולה שאני עושה...אל תשאלו) והיו שמה אנשים מכוערים בכל מקום..חחח אז אני וחברה שלי ישבנו ליד המדרגות הנעות והתפוצצנו מצחוק...רשעי אבל אין מה לעשות...יותר מחצי מהאנשים (הרבה יותר מחצי) שהיו שם היו מעוותים ומכוערים..אותנו זה פשוט הצחיק!

עלינו לא השרפיצו!^^../images/Emo163.gif

רק מישהו שאל אותי אם אני רוצה שהוא יסדר לי את עיברי לידר, ומישהו הציע לחברה שלי נישואים. לא יותר מידי מוזר.

כע חזרתי בערך ב5.../images/Emo163.gif

אבל יוני בלוך היה בכלל לפני עיברי לידר..
ראיתם את שייגעצ? איזה הופעה נתנו..!

DoDaDa

New member
חחח....כה...תיקון:

אמרו לנו שיוני בלוך אחרון אז הלכנו לקנות משו לנשנש וכשחזרנו היה שייגעצ אז לא ידענו שהוא היה.. רק יום אחרי ידיד שלי (זה שהכי רצה לראות) גילה שהלכנו לאכול בדיוק בזמן שהוא הופיע... הוא התבאס..לא נורא.. שייגעצ היו מעולים

yoseflotz

New member
אני גם הייתי ברעננה, ונשארתי עד

4:30 אבל התחיל להיות לי קר כי באתי רק עם חולצה קצרה. אז אני והחברס שלי הלכנו משם באמצע של עברי לידר...

WiseL

New member
אני רוצה

הייתי עם ילדים היה נחמד. אבל החברות שלי הלכו לקרית אתא ולא אמרו לי בכלל (נו הופעות) וזה לא היה יפה.

Mrs Puff

New member
דווקא יום העצמאות היה נחמד..

הופעתי, ולמרות שחשבתי שיהיה גרוע, דווקא יצא בסדר.. הצלחתי יפה להעמיד פנים שאני שרה, ואפילו זכרתי את התנועות שלנו.. אבל הגיע לי להיות שורה ראשונה.. בעע.. אח"כ פגשתי חברות והמשכנו להסתובב בפארק עד שמי שנשאר שם היו רק הערסים.. אז הלכנו..

אמ

לפי הסדר שעלו: אינפקציה חרדל להקת זבל 3 בראש שייגעעעצצצצצ ברי סחרוף היהודים מוקי הדג נחש מוניקה סקס אביב גפן

רונוש3

New member
וואי הייתי בכיכר והיה כזה כיףףף

היו הופעות של ירמי קפלן וחמי רודנר (שכן שלייי) אז אני וחברות שלי השתכרנו והיה ממש צחוקים... חזרתי ב-4

®NuLy®

New member
איזה כיף היה אתמול

אני ועוד 6 חברים עשינו מסיבה MANGAL 57
עשינו על האש ורקדנו כמו מטורפים!!!! והצטלמנו כמו לא יודעת מה!!! בקיצור התחרפנו והיה כל כך כיף!!!!!!!
יום עצמאות שמייח ל-כ-ו-ל-ם

BlueBeIl

New member
הסתובבנו ברחבי עומר המסוכנת

(הופעה של ציפי שביט זה לא לבעלי קיבה חלשה
) הכנו פאנקייקס ואז נסענו וישבנו בפאב והיה נחמד

למעלה