משעמם לי-שירשור עובדות טריוויאליות!

Benjamin Turner

New member
צודקת, פשוט כשכתבת את זה עדיין לא

ראיתי את הקטעים הללו ולכן לא ממש הבנתי למה התכוונת וזה לא חדר את הגולגולת שלי. אני אשתדל מאוד לא להיכנס יותר לענייני האוס/קמרון או האדי או מה שזה לא יהיה בלי לראות את כל פרקי האוס. זה פשוט כל כך אבל כל כך כל כך קשה...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif כן אני מניחה שזה די קשה...

אני חושבת שהייתי האוסטייסי כשהתחלתי לראות (הפרק הראשון שראיתי היה שלושה סיפורים (אני שונאת להפוך לאנגלית
) ואז זה פשוט הפך ל-טוב לא אכפת לי כל עוד זה לא צ'ייס או פורמן ואז זה הפך- האוס ו-ווילסון יהיו מושלמים ביחד!!! אבל זה לא יקרה אז לא אכפת לי כל עוד זה לא צ'ייס או פורמן

S o u l i s t

New member
../images/Emo58.gif הקטע בNO REASON

שהיא שמה עליו ת'ידיים והוא אומר ת'משפט עם ה"סקשואלי צ'ארג'ד" (שוב אין לי כח לאנגלית..
) גם הוא הזיה? ואם לא אז מה ההזיות שלו עליה בפרק? לא ראיתי אף קטע בNO REASON חוץ מהקטע שקישרו אליו למעלה..

S o u l i s t

New member
../images/Emo58.gif הו, ראיתי

זה גם קטע יפה.. רק עכשיו קלטתי שבגלל שזו הזיה הוא הולך רגיל. אלה ההזיות שלו על קמרון?! אם הוא הוזה עליה משו שיהזה שהם עושים סקס פרוע באמצע מגרש מונסטר טראקס..
ומישהו מוכן להסביר לי את הקטע שהאוס קורע למישהו ת'גוף עם הרובוט ואח"כ נופל לו הקליע מהיד והאוס אומר גוד-ביי..?

Benjamin Turner

New member
נו באמת... ככה את מכירה את ../images/Emo58.gif

האוס?
הקטע עם הרובוט פשוט מבריק! הם עושים סקס בלי לעשות סקס, ואני לא מתכוונת רק לתנועות של הרובוט, if you know what I mean. אין לי מושג על מה את מדברת-עדיין לא ראיתי את הפרק. נחכה שגל תסביר, ובינתיים תני קישור
אה, והוא הולך רגיל כי הוא על מורפיום בהזיה, אם הבנתי נכון.

Hieros Gamos

New member
כן, בואו נחכה לגל../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

הקטע עם הרובוט. גאד צעקתי המון-לא לא לא לא לא זה אמור להיות ווילסון!! בקטע הזה
(טוב לא, זה היה אחרי הבגרות בכימיה והייתי תשושה
) מה שהיא מדברת זה המשך הסצינה של האוס/קמרון. הוא יודע שהוא הוזה אבל הוא לא בטוח אם באותו זמן הוא הוזה או לא והוא יודע שאם הוא יעשה משהו ממש נורא וזו הזיה אז הוא יתעורר ממנה. אחרי שהוא הראה לבחורצ'יק עם העין אחת, ביצה אחת ולשון ענקית(
זה היה הPOTW הכי דוחה בעולם
) את הדיוק של הרובוט על קמרון, הבחור הסכים שהוא יטפל בו עם הרובוט והוא ניצל את ההזדמנות וחתך לו את הצורה (זה היה די חולני האמת) והבחור, אובייסלי, מת. עכשיו, אנחנו מצפים, מקווים, שזו הזייה והוא יתעורר כבר אבל הוא לא מתוערר ואתם מתחילים לחשוב-לא לא לא! לא יכול להיות שזה אמיתי!! ואז נופל לו הכדור מהיד ואתם יודעים שזו הזייה כי אין מצב שנופל לו הכדור שירו בהאוס מהיד ואז חוזרים לסצינה השנייה בסך הכל בפרק שהיא אמיתית. הוא הולך רגיל כי זו הזייה וכי בהזייה עשו לו את הטיפול של הקטמין והם חושבים שבגלל שלא כואב לו הוא יכול להתעלם מהעובדה שאין לו שריר ברגל

Benjamin Turner

New member
כן הבנתי שזה זה אחרי ששלחתי את

ההודעה (קראתי את הסינופסיס באתר של פוקס).

S o u l i s t

New member
../images/Emo58.gif

ראיתיי את הקטע שהוא חותך אותו.. "חולני" זו מילה עדינה למה שהלך שם. ואני מניחה שהוא אמר "גוד-ביי" כי הוא הבין שהוא יוצא מההזיה עכשיו?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אחרי

מה שקרה לPOTW הזה, חולני מתאר את זה די טוב. אני חושבת שכשהעין שלו יצאה מהמקום והביצה שלו התפוצצה לצ'ייס בפרצוף זה היה יותר נורא *מקיאה* כן

Hieros Gamos

New member
הגיוני חח אני רק זוכרת שהוא כל הזמן

הציע כל מיני מחלות שהם אוטו-אימיון וכתב על זה ספר... לא ראיתי את עונה ראשונה כבר הרבה זמן

Benjamin Turner

New member
בהחלט יכול להיות, מחלות

אוטו-אימוניות הן חלק נכבד מההתמחות באימונולוגיה.

Hieros Gamos

New member
טוב. עובדות על קמרון../images/Emo122.gif

אני לא יודעת עליה הרבה...
אליסון קמרון
אימיונולוגית
בפרק הראשון הייתה עבדה אצל האוס בערך חצי שנה (או שזה שלושה חודשים?
)
התחתנה עם בחור חולה סרטן סופני שאנחנו לא יודעים את השם שלו ולכן כל פיק קורא לו אחרת
התאהבה בחבר הכי טוב של בעלה כשהוא היה בביה"ח-ג'ו.
יש לה קראש רציני על האוס
נאיבית בטירוף
ממש רוצה לתקן אנשים
התפטרה בפרק 1X17 אחרי שהאוס לא עמד באולטימום של ווגלר
חזרה לPPTH בפרק 1X20- love hurts אחרי שסחטה מהאוס דייט איתו
הדייט לא הלך טוב...בלשון המעטה.
טוענת שהיא התגברה על האוס אבל אף אחד לא באמת מאמין לה.
ניסתה לקחת להאוס את תפקיד המטאפורות
יש לה girly 'g'
הקול שלה מצפצף במוח כשיש לך מגרנה קשה...
הרבה יותר מדי אתית, גם כשזה גובל בחוסר אתיקה (זה עשה לי כאב ראש
)
לקחה סמים בפרק 2X07- Hunting ושכבה עם צ'ייס. אממ יש לי עוד אבל זה ספוילרים ואין לי כוח

למעלה