משפחת שליט. די!

משפחת שליט. די!

חברים. אני מבין את צערכם. לא הייתי רוצה לעמוד במקומכם. אבל.... לא. היגזמתם? אתם מנהלים פה מסע הרס המדינה בשם גלעד בנכם! הגיע הזמן לשים את הדברים על השולחן. המשא ומתן הוא לא לשיחרור ``גלעד``. הוא על שיחרור ``רב``ט גלעד שליט``. אם אתם הייתם מנהלים את המשא ומתן על שיחרור בנכם. הייתם מוכנים לתת במקומו את ראש הממשלה. הנשיא. המטכ``ל. והשד יודע מה עוד. ובצדק מבחינתכם! אך מה נעשה. ופה יש מדינה. הצריכה לקחת גם את טובת שאר אזרחיה בחשבון. וטובת אזרחיה היא לא לשחרר אסירים רבים תמורת חייל. הגידו נא לי. האם אתם מסוגלים להשקיט את מצפונכם אם אחד מאלפי הרוצחים השפלים שישוחררו ירצח עוד יהודים? האם דמו של גלעד סמוק יותר מדמם?? שוב. אני מבין את צערכם. אבל המנהיגים צריכים וחייבים להבין. שלא מנהלים מדינה על פי צו הרגש! טובת אזרחי המדינה הוא להשאיר את החייל שם. ואולי לשחרר במקומו אסיר אחד(!!!) ולא יותר! חג שמח.

ברני8

New member
לא מסכימה אתך בכלל

ורואה בפניה שלך גם חוסר רגש וחוצפה.

tevele

New member
ןחס וחלילה ירצח משהו מבני משפחתך

על ידי אחד המחבלים ששוחרר מה תאמרי אז? ניראה לך שהורי גילעד בכלל יבוא לנחם אותך בשיבעה? ............

על זה הם לא חושבים. נסיון העבר מראה

שכל הרוצחים הערבים ששוחררו בעבר חזרו לבצע רצח וטרור ורצחו שוב! לא יתכן, עם כל הצער שבדבר, שבגלל חטוף אחד, חייהם של מליוני אנשים יהפכו להפקר.

student122

New member
אתם חושבים שהאסירים שיושבים בבתי הכלא

הישראליים הם המחבלים היחידים שמנסים לפגע?! הם רק חלק קטן מכל המחבלים שמסתובבים בחופשיות! ועדיין, למזלנו ובלי לפתוח את הפה, אתם לא רואים פיגוע כל יום-יומיים! ואתם יודעים למה? כי יש לנו מודיעין מהימן ואיכותי וצבא נפלא שלפעמים לא מוערכים מספיק! אויבים תמיד יהיו לנו, בין אם נחליט לשחרר את המפגעים ובין אם לא. זה בוודאי לא ימנע את הפיגועים ואין הוכחה שזה יגדיל את מספרם. מדינת ישראל מצטיינת בסיכול פיגועים. צר לי על המשפחות שאיבדו בן משפחה בפיגועי טרור. וצר לי על משפחת שליט היקרה. זו דילמה קשה. ועם זאת, עם כל הצער - את אלו שמתו לא ניתן להשיב. את גלעד ניתן להציל. לתת לו להישאר שם זו הפקרות. כן צריך לנהל מו"מ על המחיר אבל לא ייתכן שאדם כמוהו ישלם את המחיר. זה לא פייר כלפיו וזה לא פייר כלפי משפחתו.

HELL7

New member
להוסיף מיליארד דולר בנוסף לשחרור

לא רק שצריך לשחרר את כל האסירים (גם אם הם רצחו 600 ישראלים), אם יש צורך, דרוש להוסיף גם מיליארדי דולרים לחמאס, כי יש לעשות הכל למען השחרור.

יש אנשים אחראיים יותר ממך מבינים יותר ממך

ולדעתם שחרור רוצחים יסכן את הבטחון שלך כאן. (אם אתה בכלל כאן)

אם יש כוונה לדיון ענייני, אז בבקשה

אם הכוונה של הכותבים כאן נגד שחרור אסירים פלשתינים כדי לאפשר את חזרת גלעד שליט הביתה, לקיים דיון ענייני בסגנון נימוסי וברגישות הראוייה (יתכן שגם בני משפחת שליט קוראים כאן מדי פעם או שהדברים מובאים לידיעתם, ומעבר לטיעונים הרציונליים נגד שחרור בנם, יש להתחשב גם ברגשותיהם), אז בבקשה. אם הכוונה 'להכניס' לכל מי שחושב אחרת מן הדעה שחזרת שחזרת בחור ישראלי הביתה לאחר חילוצו מידי חוטפיו, איננה מספיק חשובה מול דברים אחרים, על בסיס השקפת-עולם הגורסת שמותר ומוטב להקריב את בנינו קרבן לבטחון-ישראל, גם ללא בדיקה מעמיקה האם הקרבן הזה באמת דרוש (!), במקרה כזה חבל על השקעת המחשבה והמאמץ בהעלאת הדברים כאן. אז לסיכום: דיון ענייני, מנומס ועם רגישות - כן. השתלחות עם גוון פוליטי-כוחני וחסר רגישות לכאבם של בעלי-הדבר - לא ולא !

student122

New member
נכון

ולאנשים הזה יש יותר מידע מאשר לי או לכל אחד אחר פה. תקרא לי אולד פאשן אבל לאבד ערכים זה לא פחות קשה. אבל זה כבר לעניין אחר, גם ככה כל אחד פה חי בשביל עצמו. ערכים מתו מזמן.

student122

New member
ואגב,

לאנשים האלה יש גם אינטרסים אישיים, אולי שמעת על הביטוי הזה. זו הסיבה שחלק ממקבלי ההחלטות במדינה שצריכים לדון בזה נמצאים היום בכלא בגלל אינטרסים אישיים.

שטויות שטויות ושוב שטויות !

אמרו את זה גם על סמיר קונטר , והוא יושב לו בשקט בלבנון לא שמענו עליו ולא הרגשנו בו ! וטרור יהיה אם או בלי אלה שנשחרר! ויאללה שישחררו אותם כבר הם עולים לנו הרבה מאד כסףףףף היידעת שסמיר קונטר בעל תואר ראשון בזכותך בזכות המיסים ששילמת ? מי צריך אותם פה , שיעופו לחיי האומללות שלהם בעזה !

ברני8

New member
מה שימנע הרג

הוא הסכם שלום. לצערי, אני רואה באסירים לוחמי חופש. אין מה לעשות, אם היית חיה בתנאים כמו שהם חיים, גם היית עושה אותו דבר או בורחת מהארץ, מה שמאד באפנה אצל ישראלים. רק הסכמי שלום יביאו שקט בארץ הזאת.

כחלחל

New member
"לוחמי חופש?"

מי שתכנן בכוונת תחילה והוציא לפועל פיגועי התאבדות נגד עשרות אזרחים שנרצחו (כמו מלון פארק כדוגמה למאותגרי הבנה) אינם לוחמי חופש או כל דבר אחר מאשר רוצחים שפלים ומתועבים. ומי שמצדיק מעשים אלו "אם היית חיה בתנאים כמו שהם חיים, גם היית עושה אותו דבר" לא שונה מהם בהרבה.

aureliano1

New member
כן?

אז בעצם אם היית "חיה באותם תנאים כמו שהם" (אגב, את סבורה שכל המחבלים זה פלאחים שלא ראו אוניברסיטה או חיים בחו"ל מעולם?) היית עולה על טרקטור ומנסה לדרוס כמה שיותר יהודים בירושלים? או אולי חוטפת אוטובוס ומתחילה לשבור ראשים של ילדים על קירות? או שאולי לדעתך זו הדרך שתביא אותנו ל"הסכמי שלום שיביאו שקט בארץ הזאת?"

ברני8

New member
שאלה, מה לימדו אתכם בבית ספר?

לדעתי הציון שלך בהיסטוריה גבוה משלי, אז תזכר מה היה פה לפני ששים ושבעים שנים.

aureliano1

New member
בעיקר מדעים מדוייקים

מה היה? הייתה אוכלוסייה ערבית ששנאה יהודים לא פחות משהיא שונאת אותם היום. ואז עוד לא היה את "מדינת הרשע" של הציונים. אני מניח שאפשר אפילו ללכת מוקדם יותר - נניח שמונים שנה אחורה. תושבי חברון היהודים לא נמנו עם העולים החדשים, הם חיו בחברון מימים עוד מימים קדומים. הם דיברו ערבית וחלקם אפילו לא הזדהו עם התנועה הציונית. זה לא מנע משכניהם לעשות להם את מה שעשו. וכך זה היה, כך זה המשיך עם הרוצחים המסתננים לפני ואחרי קום המדינה וכו'. מי שאת טוענת שהם "לוחמים לחופש" מזמן היו מקבלים את ה"חופש" שלהם לו רק רצו אותו. אני ממליץ לך להתעניין במצע החמאס. המטרה הסופית של החמאס אינה "חופש" אלא ביטול ישראל בכל צורה שהיא. אני אישית רוצה לחיות במדינה ישראל היהודית. יכול להיות שאנחנו לא מסכימים בנוגע לזה וזה בסדר גמור מבחינתי.

fliperit

New member
יש לנו צבא

והמטרה של קיומו היא הגנה על המדינה ואזרחיה. גלעד עשה את תפקידו ונלקח בשבי. עכשיו תורם של חיילים אחרים להגן על המדינה מפני האסירים שישוחררו תמורתו. העובדה שגלעד כלוא כבר מעל 3 שנים היא חוצפה שאין לתאר. ואם נסתכל מנקודת מבט של אזרחיה המדינה ולא של משפחת שליט, אז איזה ילד בן 18 ירצה להתגייס לצבא בידיעה שאם הוא חלילה יפול בשבי הממשלה לא תעשה מספיק על מנת לשחרר אותו? הייתצי מוותרת גם על הבית שלי בשביל שהוא ישתחרר

למעלה