משפחת שליט. די!

nogaash

New member
מסכימה עם כל מילה...

עד כמה שזה אכזרי ועצוב להגיד... אבל הגיע הזמן להגיד די.

מה זה הרוע הזה?

במילא אם נרצה או לא , מסע ההרג של הפלסתינים , בנו היהודים לא יפסק לעולם. נרצה או לא נרצה, אם נשחרר או לא נשחרר את אותם עשרות או מאות מחבלים עם דם בידיים, תמיד יקום אחד יותר גרוע. וכעת יש לנו נער, ממש נער בתקופה הכי יפה בחיים שלו, לפחות אמורה להיות הכי יפה בחיים שלו. שבמקום להנות כמו כל אדם בגיל שלו, הוא יושב בשבי של המזורגגים האלה. וכן , צריך להחזיר אותו ובכל מחיר. חג שמח

כל ישראל ערבים זה בזה

ב"ה ישנה מצווה חשובה ביהדות והיא: מצוות פדיון שבויים. קיים גם הכלל הקדוש מתורתנו:לא תעמוד על דם רעך,קרי אל תשב בחיבוק ידיים כשמישהו נמצא בסכנה. זכור לי שבזמנו נלקחו 8 נחלאים בשבי במלחמת של"ג(שלום הגליל),ושלמנו תמורתם ב-1150 מחבלים לארגונו של אחמד ג'יבריל מהחזית העממית. גם תמורת גופות שלמנו מחירים גבוהים על מנת להביאם לקבורה בקבר ישראל שתהא מנוחתם עדן. ושבו בנים לגבולם חג סוכות שמח ושבת שלום.

nogaash

New member
זה הכל עניין של נקודת מבט...

כשאתה קורא את "מצוות פדיון שבויים" אתה מפרש את זה שצריך לשחרר מחבלים... אני מפרשת את זה בצורה אחרת לחלוטין.. קודם כל גלעד הוא לא שבוי, הוא חטוף ופדיון שבויים בעיניי אומר.. החייל שלי תמורת הבתים והחשמל והחיים השלווים שלכם.. על כל יום שהחייל שלי לא חוזר הביתה, אני מפציץ 100 בתי אב בעזה.. יכול להיות שאם זה היה קורה בחייל הראשון שנחטף.. הוא לא היה חוזר.. אבל לא היו עוד חטיפות.. ולא היתה לנו את פרשת גלעד שליט.. הם לא היו מתעסקים עם מדינה שלא נכנסת למשא ומתן עם מחבלים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

רק אצלנו מוכנים לנהל מו"מ עם טרוריסטים

fliperit

New member
אז אתה תפציץ

בתים שבהם יושבים אנשים תמימים (ואולי שוחרי שלום אפילו)? אולי אפילו את הבית שבו מחזיקים את גלעד? בגלל אנשים כמוך אנחנו עדיין במלחמה המטופשת הזאת עם הפלסטינאים. בגלל אנשים כמוך יש לנו הרוגים, חטופים, פצועים. תתבייש לך!

nogaash

New member
לא מותק...

בגלל טיפשים כמוך גלעד נחטף ובגלל טיפשים כמוך עוד ייחטפו חיילים בעתיד... תראה לי מדינה אחת חוץ מישראל שנושאת ונותת מול ארגון טרור???? י'חתיכת דביל.. אנחנו מדברים על פאקינג אירגון טרור.. על רוצחים בדם קר... על פדופילים עלובים.. המסר היחיד שישראל היתה צריכה להעביר מלכתחילה זה שאין משא ומתן עם מחבלים!!!!

fliperit

New member
לא, לא. אנחנו מדברים על

אוכלוסיה גדולה, ששולט בה ארגון טרור קטן. אני מזכירה לך שבגלל אנשים כמוך, גם אצלנו אין ממשלת שלום. אתה מליטנטי ואלים, וחבל שאתה חלק מהרוב במדינה הדפוקה הזאת.

nogaash

New member
תזכיר לי...

מי ניצח בבחירות האחרונות בעזה??? אהה... נכון.. החמאס!!! ארגון קטן עלק
כמה שאתה תמים....

גיל110

New member
קצת שכל, קצת

אם היית טורחת להסתכל על הבחירות, היית יודעת שהן היו ידועות מראש! שלחו את האנשים להצביע וכיוונו להם רובה לראש ואמרו להם "תצביעו". אלה מעולם לא היו בחירות דמוקרטיות.

nogaash

New member
נו באמת.. קצת שכל...

ארגון קטן כפי שאתה קורא לו... לא היה מצליח לעשות את כל זה...

fliperit

New member
תזכיר לי...

מי ניצח בבחירות שלנו? אה.. נכון, מפלגת מלחמה וכיבוש... אנחנו גרועים בדיוק כמוהם.

גיל110

New member
את חתיכת טיפשה מהלך שצריכה לסתום לה את הפה

את חושבת שיתן לך משהו הרג של חפים מפשע? עלובת נפש. כל העולם ממילא נגדך, את רוצה שידרשו ממדינות אירופה להפעיל סנקציות צבאיות כנגד ישראל? כי את יודעת, ישראל לא תוכל לתקוף חזרה, כי במידה ותעשה זאת, היא תפעיל את סעיף 9 של ברית נאט"ו שקובעת שכשמדינה אחת מותקפת, על כל האחרות לסייע לה, כולל ארה"ב שמחזיקה מספר שיא של ראשי נפץ גרעיניים, ויודעת בבירור איפה נמצאים כל המתקנים הגרעיניים של ישראל ויכולה לנצל זאת נגדה. להזכירך שאומנם זה נשמע משהו מלפני 60 שנה, אך הסעיף הזה הופעל לראשונה בפיגועי ה-11 בספטמבר ובעקבותיו נדרשו כל החברות בברית לשלוח כוחות לעיראק ואפגניסטאן. אז אני מציע לך לחשוב פעמים לפני שאת בכלל חושבת, כי השטויות שאת פולטת לא תורמות כלום. אה, ולסיכום, פגיעה בחפים מפשע עלול לגרום את ראש הממשלה שלך לעמוד בבית הדין הבינלאומי בהאג על ביצוע פשעים כנגד האנושות והוא יוצא להורג. תחשבי כמה משפיל זה יהיה למדינה. במידה והוא לא יבוא לעמוד שם לדין, הרי שזאת תחשב פעולה לא דמוקרטית מצד ישראל, והרי שזה פוגע בסעיף של החוקה האמריקאית שקובעת ש"סיוע אמריקאי ינתן אך ורק למדינות דומקרטיות או כאלה השואפות להיות ולא יכולות", ולכן, גם הסיוע שלהם יפסק. את יותר מדי אטומה מכדי לראות את כל המכלול. את חושבת רק על אותה שנייה ולא על מה יקרה עוד כמה חודשים. טוב שאת לא ראש ממשלה!

nogaash

New member
עלובת נפש היא מי...

שהביאה דפקט כמוך לעולם. פחד??? זה מה שמניע אותך??? פחד מהעולם שיצא נגדנו פתאום??? אני לא דיברתי על מה צריך לעשות עכשיו, אהבל רפוי שכל שכמוך.. אני דיברתי על מה שהיה צריך להעשות מזמן... עוד בחייל החטוף הראשון. ומה שלא היה צריך לעשות מזמן זה להכיר בחיות האלה כעם. ממתי הפלסטינים היו עם??? מתי היתה פה מדינת פלסטין??? רק שמאלנים מטומטמים כמוך, עלובים וטיפשים, נתנו לזה לקרות, נתנו לחיות האלה הכרה בעולם, הכרה כעם, וזו התוצאה, שהיום על כל פיפס שלנו אנחנו הופכים ל"פושעי מלחמה"... שים לב מה קרה באירן.. ואיך אף אחד ממדינות העולם לא העז להתערב, למה אתה חושב?? כי זה היה סכסוך בתוך מדינה.. סכסוך שלא מתערבים בו.. ורק אצלינו יושבים בבתים התל אביבים שלהם דפוקים כמוך שבמקום להלחם על החיים והביטחון של בני העם שלהם.. הם יוצאים להפגנות ולמלחמות על זכויות האדם של רוצחים מתועבים.

למעלה