משפטים מיתולוגיים.

מאז

New member
"אני לא שופטת ולא שוטרת"

כשבאנו שרוטים ובוכים אליה "שתגיד לו" (מריבת אחים, כמובן)

u z a

New member
שרשור מעולה!!

מדהים כמה משפטים מכאן שמעתי אצלי בבית. ומשלנו: אבא שלי בתגובה ל"משעמם לי": "אז מה את רוצה, שאני ארקוד?" [לא, זה ממש לא מה שיפיג את השעמום שלי]. אמא שלי אם רציתי להגיד משהו ולא זכרתי מה: "סימן שזה לא היה חשוב". זה הוציא אותי מדעתי לגמרי.

לגבי "משעמם לי" - זה היה המשפט

שהוציא את אמא שלי מהכלים. היא היתה משתגעת מזה ואומרת לנו שאדם עם טיפה שכל בראש ודמיון לעולם לא משתעמם. בהתחלה הייתי מתייחסת לזה כאתגר ובאמת מנסה להפעיל את התאים האפורים. עם הזמן היא נענתה ב"יאללה יאללה".

u z a

New member
שרשור מעולה!!

מדהים כמה משפטים מכאן שמעתי אצלי בבית. ומשלנו: אבא שלי בתגובה ל"משעמם לי": "אז מה את רוצה, שאני ארקוד?" [לא, זה ממש לא מה שיפיג את השעמום שלי]. אמא שלי אם רציתי להגיד משהו ולא זכרתי מה: "סימן שזה לא היה חשוב". זה הוציא אותי מדעתי לגמרי.

אור67

New member
יש לי.עוד אחד.

אנחנו-"אמא, האוכל חריף" אמא- "לא חריף, פיקנטי!"

בלושית

New member
שרשור ע נ ק!!!! אצלנו המשפט האלמו

תי של אמא שלי הוא: "ל'/ש' , לא שמעת? פיטרו את אבא מחברת חשמל?" וזה כמובן כי בחיים לא כיבינו את האור בצאתנו מהחדר
וכמובן: פיטרנו את הפיליפיניות ושות' מעניין מה הילדים שלנו יזכרו מאיתנו

ועוד פנינים של אמא שלי:

(אחרי שהם היו צוחקים עליי) "אנחנו לא צוחקים עלייך, אנחנו נהנים ממך..." (אלק).

אמברון

New member
הנה משפט שגם אני, לבושתי, משתמשת

בו... מקרר הוא לא מוזיאון (כשעמדתי דקות ארוכות מול מקרר פתוח, מתלבטת מה לאכול)

תשמעו../images/Emo26.gif

אני יושבת להעתיק כמה משפטים ומאמצת- יש כאן כמה הורים שהמשפטים שלהם עשו לי את זה בענק!

yaelia

New member
ועוד אחד בקניות

כשאנחנו היינו אומרות איזה חולצה יפה, אמא היתה אומרת 'כן, גם המחיר יפה'.

lulyK

New member
אמא שלי היתה אומרת:

"אולי נקנה שתיים"? ויש גם תסביך שהיא המציאה "תפסיקי לחשוב שהכלה יפה מדי" (כשהייתי מתלבשת יפה, גורסת שזה "יפה מדי" וחוזרת לג'ינס וטריקו אפור). וגם "את יודעת מי מסתכלת איך התחת שלה נראה במראה" (חברתה הרווקה שלא מבחירה)

sugerbabe1

New member
גם לי יש כמה מ-ע-צ-ב-נ-ים ביותר:

" או אני או כלב": אחרי בכיות היסטריות כשהיינו ילדים אחרי שמיניות באויר גם אנחנו רצינו טוליפ - אז הוא הגיע שכאחרי הקטן היה בן 16 ואנחנו כבר לא גרנו בבית והיום הם מטפלים לבד בטוליפ ועוד אחד. "כשהייתי בגילך לא היה את כל הלוקסוס הזה"- בכל משפט, מתי שאפשר, היינו ששומעים את המשפט הזה. "אני עבדתי יותר קשה"- שאני מתלוננת עכשיו שקשה לי.

עוד משפט:

"מי שאין לו שכל בראש, יהיה לו שכל דרך הרגליים" (כשעשינו משהו 'על העוקם' והיינו צריכים להתחיל מהתחלה)

g a n i

New member
לוליק את../images/Emo47.gifאני כבר בוכה מצחוק

כמעט על כל המשפטים פה אני יכולה לסמן
(למעט הפולנים במיוחד
אצלנו אמהות לא ישבו בחושך, הן חטפו קריזה) ואני יושבת פה ונשפכת מצחוק... לידיעתכן, מחר יש לי מבחן בפסיכולוגיה (ממש לומדת בחריצות...) ואני מחשיבה אתזה חומר לימודי

למעלה