משרשרת את הסקיצות מחדש, כוכבים לכאן!

shiratel

New member
משרשרת את הסקיצות מחדש, כוכבים לכאן! ../images/Emo124.gif

סורי... אבל כל השרשור הקודם התבלגן. [כן, אני פרפקציוניסטית
| המעצבים שעוד לא הגישו, יש לכם עד יום שני ושרשרו את הסקיצה שלכם לכאן!

shiratel

New member
הבגד של 1tultul1

התאור - טוב, המצלמה שלי קצת נדפקה.. וזה לא צילם טוב, אז ניסיתי לעבור על זה בצייר כדי שיראו משהו וזה מה שיצא.. בעיקרון השמלה אמורה להיות בצבע ורוד עדין מאוד מאוד מאוד.. (דרך אגב, ציירתי את אריאל..) היא הולכת למסיבת תחפושות והיא--- פיה! שזה ההפך ממנה.. אה.. ויש לה גם שרשרת.. אבל לא הצלחתי לשחזר אותה.. מקווה שאהבתן

1tultul1

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא.

ל א זה.. זה לא קיים! תמחקי אותו. תעלימי אותו. הבגד השני זה הנכון!! פה אני ניסיתי לצייר את זה בצייר (במחשב) וכמו שאת רואה, לא הצלחתי אז תמחקי אותו ותשאירי רק את השני.

shiratel

New member
אני לא מנהלת פורום, אז אני לא יכולה ממש../images/Emo3.gif

אבל עכשיו שציינת, נראלי אנשים יבינו.

shiratel

New member
וגם כאן

התאור - אחרי הרבה ניסיונות לצייר את זה בצייר (ושלחתי את אחד הנסיונות שלי- אל תתיחסו אליו. תתיחסו לתמונה פה) גיליתי שאי אפשר.. והחלטתי לצלם. אני יודעת שממש ממש ממש ממש לא רואים טוב.. אבל המצלמה שלי בתיקון אז הייתי צריכה להשתמש במצלמה של המחשב.. אבל עד הפעם הבאה היא תחזור בריאה ושלמה.. חחחח.. אז סליחה על האיכות של התמונה.. קיצור, היא הולכת למסיבת תחפושות והיא מתחפשת לפיה שזה ההפך ממנה.. השרשרת נעלמה לי בתמונה, אני לא יודעת למה. יש לה נעלי עקב שיצאו בתמונה כמו כתם שחור אז לא שמתי אותן... אז תדמיינו נעלי עקב =] והשיער שלה, אני לא יודעת אם שמים לב אבל הוא קצר יותר, ופחות נפוח, והוספתי לה קשת. והשמלה, בעיקרון היא אמורה להיות עם מן קפלים כאלה.. בבקשה אל תתיחסו לאיכות של הצילום. ושוב סליחה על האיכות...

../images/Emo41.gif

למרות הצילום אפשר עדיין לראות משהו... אהבתי את הרעיון... השמלה שלך ממש יפה, יש בה משהו פשוט כזה שאהבתי. =)

shiratel

New member
הבגד של artemiSP

התאור - אוקיי קודם כל האיכות גרועה, כי צלמתי את זה , אבל זה יחסית מובן
אז אני החלטתי לעצב שמלה ל.. בל ! עצבתי לה שמלה כזאת אוורירית בצבע צהוב בהיר , כי לא רציתי לאבד כיוון ועדיין שיהיה משהו אחד לפחות שמסמל אותה. השמלה היא שמלה עם כתפייה אחת שעשוייה מבד שקוף ומתחתיו בד צהוב ומה שמחבר את זה לשמלה זאת פנינה. השמלה עצמה היא שמלה עם מחשוף שבהתחלה היא צמודה ולקראת הסוף היא ניעשת יותר גמישה וחופשייה ובעיקר נוחה. צרפתי לה עם זה נעלי עקב בצבע לבן עם לקה, וצמידי פנינים. וכשהסורק יתוקן (אם זה יהיה בזמן הקרוב) אני אעלה תמונה יותר ברורה .

shiratel

New member
הבגד של Gali Girl

התאור - ברחתי להגיש על שלגיה. המטרה בעיצוב שלי הייתה לשמר את המוטיבים של שלגיה (הצבעים , התספורת ועוד) ולתת להם זריקת עידוד מודרנית. עשיתי לה שרשרת צמודה עם תליון של תפוח נגוס - הדבר שהכי מזוהה עם שלגיה. ועכשיו לבגד : ה"שרוולים"- כחול נייבי, העיגולים בתכלת החזה : כחול נייבי החגורה : כחול נייבי, העיגולים בתכלת תחתית השמלה : משחקי שקיפות בשיפור כחול

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo41.gifאני אוהבת את הצבע

וגם העיצוב נורא יפה. מזכיר את שילגיה

shiratel

New member
הבגד של hila941

התאור - אני בחרתי לעשות לוק לבל ... מהיפה והחיה... בל תמיד הצטיירה לי כאישה שקטה וביישנית... אז אני עיצבתי לה הופעה ומרשימה ונועזת.. צבעים וטקסטורות ! ההופעה שלה מורכבת משמלת סטרפלס מיני עם ציורי עיגולים שנותנים את הציבעוניות היפה.. בכל בהתחשב לעונה שאנו נמצאים בה כרגע הוספתי ג'קט ארוך ומיוחד.. ההופעה לא מושלמת בלי אקססוריז , אז הוספתי כמה סוגי שרשראות יפות , צמיד עבה ומה שמשלים את ההופעה זה התיק המיוחד והירקרק שקצת שובר את כל הצבעים העדינים שבציור... וכמובן הוספתי מגפיים אופנתיות . מקווה שאהבתם!

shiratel

New member
../images/Emo41.gif מהמםםםםם

זה מאוד מאוד חדשני ומאוד שיקי! אהבתי בטירוף!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

היי. אני קוראת סמוייה כאן כבר כמה זמן, וממש, אבל ממש אהבתי את העיצוב הזה. מוכשרת ביותר.

VIVA92

New member
../images/Emo41.gif מאוד אהבתי!יש לך עתיד גדול!../images/Emo13.gif

למעלה