משרשרת את הסקיצות מחדש, כוכבים לכאן!

shiratel

New member
הבגד של זוהר משה

התאור - ביקשת לעשות את ההיפך הגמור ממה שהדמות מייצגת והלכתי עד הסוף: בציור אנחנו רואים את שלגייה גירסת 2007! שלגייה (שאמורה לסמל שלג) היא כעת שחורה. שלגיה היא בחורה גרובית, קיצבית וסקסית. היא לא מושפעת מאחרים אלא רק ממה שהיא חושבת. בציור אנחנו רואים אותה לובשת שימלת מיני בגיזרת בלון מודרנית (זה בלון! לא תחת!
) אשר נחתכת מתחת לחזה. הכתפיות של השימלה עשויות בד עשיר ומקומט. צבע השימלה מזכיר מעט את צבע השימלה של שילגייה המקורית: צבע זהבהב ונסיכותי. כששילגייה יוצאת לדייט שלה היא מצוותת לשימלה זוג נעלי עקב סיכה סקסיות שמשדרגות את השימלה פלאים.

shiratel

New member
הבגד של ניקולה 13

התאור - אני הכנתי שימלה ליסמין הנסיכה . השימלה עשויה מריבועי עור בגוונים של חום שתפורים אחד על השני . הכתפיות עשויות משרשראות בצבע כסף . עיצבתי גם תיק תואם לשימלה עם ריבועי עור ורצועת עור לבנה בתור ידית לתיק . יסמין לא נועלת יותר נעלי בובה של גי'ני היא נועלת סנדלים עם עקב גבוה ורצועות עור שנקשרות על הרגל . יסמין הולכת לבלות עם אלדין אהובה במסעדה .

../images/Emo41.gif

פשוט מקסים! הרעיון והביצוע נראים מאוד מיוחדים. הייתי שמחה ללבוש את זה בעצמי

LLLSSS

New member
../images/Emo41.gif

את מוכשרת מאוד! תעשי עם זה משהו אם עדיין לא עשית.

../images/Emo51.gif לכולם

אני כן עושה עם הכישרון שלי משהו אני לומדת בחטיבה לאומנות ואמא שלי הייתה מעצבת אופנה והיא מלמדת אותי שיש לה זמן

למעלה