משרשרת את הסקיצות מחדש, כוכבים לכאן!

shiratel

New member
הבגד של LLLSSS

התאור - לקחתי את שלגיה ועשיתי אותה מודרנית כמה שאפשר! שימו לב לשיער ולתכשיטים מקווה שתאהבו
עמלתי על זה רבות!

../images/Emo41.gif

אני חושבת שזה לא ממש קשור לשלגיה אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה מאוד מודרני ומאוד מרשים. אי אפשר לא להתייחס לכזה דבר.

../images/Emo41.gifאתה צייר מוכשר! =)

טוב, קודם כל, אני לא מתייחסת ליכולת הציור של המשתתפים.. אבל השמלה יפה ומאוד אהבתי את הנעליים.. הן ממש מקוריות וחדשניות...

../images/Emo41.gif

עם קצת מאמץ אפשר לדמיין את שלגיה, אבל הפרטים נהדרים, השמלה מגניבה- והסקיצה הותירה אותי פעורת פה..:]

shiratel

New member
הבגד של Love me two times

התאור - את השמלה שלי עיצבתי לבל מהיפה והחייה. ניסיתי לעשות סוג של שמלה רומנטית, כי מי שמכיר את הנסיכות אז כולן חולמניות ורומנטיות כאלה ובעיקר בל, שמרתי על הצבע הצהבהב, החלק התחתון של השמלה עשוי כולו קפלים קפלים, בעזרת שרשרת בקצה השמלה ניתן לשנות את אורך השמלה וניתן לבחור אם רוצים שהקפלים יהיו באלכסון או בקו ישר, מתחת לקפלים יש בד דק קצת שקפקף, בנוסף לשמלה יש תיק שתואם לשמלה העשוי מאותו חומר כמו השמלה וגם הסגירה שלו נעשת בעזרת מתיחת שרשרת כמו בשמלה.

shiratel

New member
הבגד של אחות של mordillogirl

התאור - טוב, אז אתם רואים שהצבעים של סינדרלה נשמרו והרעיון הכללי אותו הדבר. הדברים שהופכים אותה למודרנית הם השיער הפרוע, החצאית הקרועה והחולצה הא-סימטרית. במקום נעלי זכוכית שלא מתאימות להיום, יש לה מגפי זכוכית מגניבים. יש לה כפפות מודרניות יותר עם בד רשת באמצע ועגילים ארוכים יותר. סינדרלה הלכה לנשף, שזה כמו מסיבה. בגלל זה סינדרלה המודרנית אוהבת מסיבות ולובשת בגדים למסיבות. דרך אגב, הסינדרלה המקורית ליד זה משהו שאחותי ציירה מזמן אז היא הוסיפה אותה לתמונה בשביל ההשוואה. קרדיט לפינקלנד ואני לא בטוחה מאיפה הבייס השני אז אני אשאל את אחותי אחר-כך ואני אפרסם.. זה בסדר?

shiratel

New member
הבגד של oFka7

התאור - אני עיצבתי שמלה ליסמין[אבל לא לבגד שהיא לובשת בתמונה ששמת] הממ...והשמלה היא מבד ג'רזי ככה שהיא לא מתקמטת וזה בד חופשי ונע וגם יסמין היא מתנוענעת כזאת אז זה נחמד
ושמרתי פחות או יותר על הצבע רק לא על הגוונים ועשיתי לזה "צורות"[אם אפשר לקרוא לזה צורות
] גיאומטריות שהם די באופנה עכשיו
וסליחה שהציור והצביעה גרועים פשוט עשיתי את זה נורא מהר
[וגם הסריקה לא יצאה טוב
]

shiratel

New member
הבגד של yaele2

התאור - אוקיי..סוף-סוף מצאתי איך מעלים תמונה... אני בחרתי לעצב ל..שלגיה! ---------------------------------------------- הבגד של שלגיה: הכתפיות- נתתי להן את המראה הנפוח שכמובן זה גם המראה ה"אגדי"... השמלה עצמה היא שמלת "חישוק"..היא מנופחת ומתאימה למראה הפנטזיה. לשמלת יש 2 אופציות- אפשר ללבוש אותה בתור שמלת חישוק- הלמטה מוחזק בחישוק... הבעיה- אי אפשר לשבת... לכן האופציה השניה היא ללא החישוק ואז השמלה תתנופף.... הצבעים שבחרתי הם- שחור ואדום. שני הצבעים הכי סקסיים שאפשר. וכמובן מהי שלגיה בלי "פונפון"? לכן שמתי סרט "פונפון" בשיער וסרט שמפריד בין החזה לשאר השמלה. ***סליחה שלא צבעתי פשוט אין לי צבעים..לכן כתבתי כל חלק מה צבעו.

shiratel

New member
הבגד של השטן השחור

התאור - אני החלטתי לעשות לשילגיה בחרתי לעצב לשילגיה שמלה מודרנית חצופה וסקסית וכדי לשדרג את המראה הוספתי טייץ מטאלי אני יודע שהצבעים מתנגשים אבל זה מראה שאף אחד לא ישכח וזה מבחינתי הכי מודרני שיש החלטתי לא לברוח מהצבעים של שילגיה שהם כחול ואדום כי אחרי הכל ביקשתם לעצב לנסיכה אז לא רציתי לברוח לגמרי זה בכל אופן סימן ההכר שלה ובכלל שילוב יפה ובולט לעין החלטתי ששילגיה הולכת לדייט במסעדה בנוסח רוקאנדרול ומשם הולכת אם בן זוגה למועדון אופנתי וטרנדי במערב הוליווד לא הייתה לי אפשרות אחרת הייתי גם מוסיף כוס מרטיני ביד שלה זה מראה את הרבגוניות של השמלה ומראה שהיא מתאימה לכל מקום

למעלה