מתבייש להיות ערבי!!!

כמה קל להוציא את הצרעות מהקנים...

תראה כמה קל להוציא את אויבי המדינה מהתנומה שלהם, בעצם לא מדובר בתמונה, הרוב עובד במחתרת. פשוט צריך קצת לבחוש כדי שתצאו מהמחבואים שלכם. הדוגמא הברורה ביותר הייתה מלחמת לבנון השניה, איזו בושה הייתה עמדת הערבים בארץ!!! פשוט בושה וחרפה! לצדד בחלאות אנשים, מאפיות וטרוריסט ודמגוג אחד גדול...

חחח

טוב, אני אשחק את המשחק שלך אין לי ערבית במחשב הזה אז אני אכתוב באותיות עבריות:- "אבאנא אלאד'י פי אל סאמאוואת ליאתאקאדאס אסמוקא ליאא'תי מאלאקותוקא ליתקון משיא'תוקא..." להמשיך?

מצחיק מאוד

פתחתי את היוזר הזה בהתאם לפורום כמו שאני פותח יוזר חדש לבלוג או פורום אחר... זה עושה קצת סדר אבל יפה שאתה מנהל "אובייקטיבי"...

f r e e b i r d

New member
סבבה ../images/Emo51.gif

יש מקלדת וירטואלית בערבית בפורום שאפשר להשתמש בה... אמן אומרים אחרי התפילה
anyway, תחשוב מה שבא לך.. רק אני שמה לב שאתה עושה יותר מדי הכללות אז אנא תחשוב לפני שאתה מכליל על כל הערבים וגם על היהודים אם כבר. הרי העקרון הראשון של דמוקרטיה הוא חופש הביטוי ולך מותר להביע דעות וגם לנו.. אנא תיקח זאת בחשבון להבא.

אמן

אמן אומרים האנשים שמסכימים עם מה שנאמר, אז מן הסתם אם אני אמרתי את זה אז אני משוכנע במה שאמרתי ואני לא צריך להסכים עם עצמי. אני לא מכליל, אני נגד אידאולוגיה ולא בני אדם.

f r e e b i r d

New member
טוב לדעת

אמן אומרים גם אחרי שאחרים אומרים אמן על התפילה של אבאנא
בטוח שאתה נוצרי
לזה התכוונתי... אוקיי סבבה איך שבא לך, אבל הכתיבה שלך הראתה שאתה נגד בני אדם ולא נגד האידיולוגיה דווקא. תתווכח על העקרון אך תעשה לי טובה, אל תגיד "אתם" כשבתוך המושג הזה אתה מכליל מיליאר אנשים

אתם

כשאני משתמש במילה "אתם" אני מתכוון לאלה שתומכים בפורום זה, כמובן שמי שתומך בפורום כזה הוא מסכים לאידאולוגיה שעומדת מאחוריה. לכן כדי לגנות אידאולוגיה מסויימת צריך להביא דוגמאות להתגלמותה...

כל מה שאני מבקש הוא

שאלוהים יעזור לך. אתה אדם מסכן שחושב שכולם שונאים אותו ומחפשים לרדוף אותו היהודים פה בשביל לחיות חיים טובים בארץ אבותיהם הילידים פה זה אנחנו לא אתם נשמה אם היינו רוצים לעשות בכם טבח או לרדוף את האנטי ציונים אז כבר לא היה נשאר פלסטינאי אחד ובטח שלא היית יכול לרשום כאלה דברים בפורום ישראלי או בפורום כל שהוא ( 40 אחוז מהמדינה אנטי ציונים .. חלק מערבי ישראל כמוך למשל..שמאל קיצוני ..יהודי אגב) ככה שהדברים שלך סותרים את עצמם וזה ברור שזה יהיה ככה כי כל מה שאמרת בהודעה שלך חסר ביסוס חסרת תכלית ורק מראה כל מה שרע במוסלמים במדינה או בכלל.

שור3

New member
היה אדמיראל טורקי

שהיתה לו עין אחת שהגיע למלטה הסתכל במשקפת עם העין העיוורת ואמר מלטה יוק, יעני אין מלטה. זה בערך מה שאתה אומר. הבעיה שאתה לא צמוד חוץ משנאה לשום דבר עובדתי. תהנה מהשנאה שלך וההיסטוריה, שעד כה הוכיחה לכם שמי שלא מתפשר אוכל אותה באופן קבוע, תקבע מי באמת יהיו בעלי הארץ הזו. הציונים הגיעו לכאן נלחמו בכם וניצחו, אתה רוצה להלחם אהלן וסהלן, שיקחו לך את מה שנשאר אל תילל... הטרור הישראלי לא פרופורציוני לרצחנות של המתאבדים ושאר החלאות וחבל שכך, זו מלחמה מלוכלכת ואנחנו רכים מדי בתגובות שלנו. חבל שלא גובים מחיר דמים גבוהה יותר מאלו המתנכלים לנו. אל תצפה שתלחם ולא תקבל בחזרה, כמו שבשארה הבוגד במדינה ובשבועתו כחבר כנסת צריך לקבל.

sniper 7

New member
זאוס, תודה.

אם לא היית כותב מה שכתבת הייתי משלם לך כדי שתכתוב את זה. זה כל כך חשוב שהקול שלך יישמע, כדי שהעם בישראל יהיה מודע לפרצופו המלוכלך של אויבו הערבי. אני מבקש ממך להשמיע את קולך ברבים. זוהי הדעה של למעלה מ 90% מהערבים. לפעמים הם אינטיליגנטים מספיק ע"מ להסתיר את זה ולהשתמש בתירוצים כמו "שיבת הפליטים" "גבולות 67" "שתי מדינות לשני עמים" או כל תירוץ אווילי אחר (מצוות ה"תעקייה" היא מצווה מרכזית באסלאם, ולפיה על המוסלמים להעמיד פנים של שוחרי שלום, ואז לתקוף ברגע של חולשה. ניתן לראות את הטכניקה הזאת פעמים רבות בהיסטוריה המזוהמת של האסלאם), ולפעמים הם פחות אינטיליגנטיים, כמו זאוס, ופשוט אומרים את האמת. אבל אני מעריך את זאוס, לפחות איננו צבוע. קבל ח"ח.

Dexter5

New member
תביא הוכחות לדברים הבאים :

א. ציונות קולוניאליסטית . ב. א"י אינה המולדת של העם היהודי . ג. יש עם פלסטיני . ד. אנחנו עושים שואה (למרות שזה לא הגיוני) לאלה שרוצחים אותנו . יותר מזה, התגובה שלך היא דמגוגיה בפני עצמה, שוצפת ארס ושנאה, ללא כל טיעונים ממשיים המבוססים על עובדות, פשוט שטויות . יום טוב .

../images/Emo6.gif מבקש מזאווס הוכחות הילד

מה יש ? אתה לא יודע לקרוא ? תקרא את עיתון הארץ, ותדאג שיהיה מילון עברי - עברי לידך, כי אני בטוחה שתתקל במילה או שתיים מסובכות.. חחח הוכחות ? ציונות קולוניאליסטית ?! מ ת נ ח ל י ם ?! בכלל כל המדינה המיושבת היא התנחלות אחת עצומה לפי ראות עיניי השפויות, אבל , מה לעשות זו עובדה צורמת וכואבת .. ומאוד קיימת.. ומה לעשות ? כן, אני חיה בה ועליה .. רק ש.. אני , שלא כמו "אחיי" היהודים, בחרתי לנסות ולפצות ולו במעט כל מי שעולה בידיי לפצותו , על כל מה שגוזלת נוכחותי ממנו. אתה לא פלסטיני ולעולם לא תדע / תבין מה מרגיש פלסטיני אות'נטי אל מול מקום / עיר / כפר .. שנהרסו ונחרבו.. ונותרו מהם רק שיירים אהובים מפוררים...
לעולם לא תדע !!!

מוחמד5

New member
זכותו של הנוצרי הישראלי לחשוב

עלנו מה שהוא רוצה ,אך אני לא אתן לך יד להכפיש אותנו. אז קבל הצעה ממני : תכתוב בשפה נקיה ללא השמצות ודברים הנוגדים את תקנון הפורומים. פניה זו מופנת לכלל הגולשים בפורום. תודה.

Leibovitz

New member
אני משער שאם הייתם מתייחסים לנוצרים בכבוד

הוא היה מחזיר לכם כבוד! אבל מה לעשות שהמוסלמים רואים את המזרח התיכון וצפון אפריקה כדאר אל-אסלאם והם לא יושבים בשקט עד שלא הוכפים את הדאר הזה נקי מלא מוסלמים. * ככה קהילות הנוצרים העתיקות בבגדד, דמשק וקהיר נעלמו להן ורק בודדים נותרו שם. * ככה הנוצרים של בית לחם ורמאללה (שיש להם מקורות יווניים, שומרוניים ויהודיים ואחר כך גם צלבניים - מה שנקרא - מלח הארץ) שישבו שם עוד לפני שבאו הערבים מוסלמים וכבשו את הארץ, החלו להגר לחו"ל מ-1994 השנה בה מסרה ישראל את השליטה של לרש"פ האש"פי המוסלמי. פעם היו שם 80% נוצרים מכלל התושבים, היום יש שם פחות מ-20%. רק העניים נותרו שם והם מפחדים לפתוח את הפה. * ככה המוסלמים של נצרת מתעמרים בנוצרים שם ופועלים להאפיל על אתר הקדוש להם - כנסיית הבשורה ולסגור אותו במסגדים ובבתי מחראה. סיפור אישי: לפני כמה חודשים ביקרתי בן משפחה בבית חולים בצפון הארץ. לצד בן המשפחה היה מאושפז ערבי נוצרי מבוגר ואישתו שהיתה כל הזמן לידו ועזרה לו. וכששוחחנו ביננו עברנו מיד לדבר על פוליטיקה, חברה, ערבים, פלסטינים, לבנון וכו' ומה שהיא אמרה לי הפתיע אותי מעט, מאחר שאני יודע לא מעט על ערביי ישראל, על האסלאם, על המארג החברתי שלהם ועל כל מיני תנועות חברתיות ופוליטיות. אבל האישה ביטאה כמה דברים ברמה האישית שראוי שאנשים ידעו ויבינו זאת. הגברת הזאת אמרה חד וחלק בלי שחקרתי אותה או איימתי עליה והכל היה מרצונה, שהיא מתעבת ערבים מוסלמים, שהם מסתובבים בעירם המשותפת עם האף למעלה כסוסים חרמנים וחושבים שכל מקום בהם דורכת רגלם שלהם הוא, הם מרבים בסיכסוכי שכנים כדי לדחוק את הנוצרים מעבר לחלקות שהם שמו עינם עליהן, הם מקצרים את הדרך להביע עצמם באלימות כדי להשיג דברים שאינם שלהם, והם מלגלגים על הנוצרים ורואים בהם בני קופים וחזירים ואומרים להם שסופם יגיע עם סופם של היאהוד. זה ברמה הבסיסית והיומיומית. אותם נוצרים שמשחקים בפוליקטה כמו עזמי בשארה הם רק מלכחי פינכה ומלקקי עכוזים של מוסלמים מתוך מחשבה שכשיגיעו הסער והסהר הם יזכרו לטובה. זה מזכיר שראשוני הלאומיות הערבית הראשונה - התנועה הפאן ערבית - נולדה במוחם הקודח של כמה נוצרים לבנונים משכילים שרצו להבטיח את הסטטוס שלהם לקראת השינויים החברתיים פוליטיים שהחלו להירקם במזרח התיכון בשנות ה-20 של המאה ה-20.

לא העיניים שהם מתביישים

העיניין שלהם הוא שהם כפויה טובה אני לא חושב שאם היו במדינה ערבית מתוקנת היוא מעזים לעמוד מול המדינה או לכתוב משהו להכפשת המדינה בס הכל הם מנצלים את הדימוקרטיה שישראל נותנת להם בכדי שהמדינה תהיה מוכפשת בס הכל זה עוד פורום להסתה נגד מדינת ישראל, אם תשים לב הם אפילו לא מכרים בקיום מדינת ישראל , אם הם מחשבים את עצמם לפלסטינים, אם אתם פלאסטינים? למה אתם לא מוסרים את הדרכונים או את התעודות הכחולות, והיידה פלסטין זקוקה לחכמים כמוכם, אולי תתקנו את המדינה שם,או אתם מכרים את מדינת ישראל בגלל שיש ביטוח לאומי וזכיות הבטלה וקופ"ח חינם אז המדינה היא טובה, ואתם אומרים אווו אין כמו בישראל יא אינטרסנטים, הפורום הזה כנראה נפתח בכדי להכניס מודעות לנוער הערבי על השנאה ולהגביה נגד המדינה אני חושב שהפורום הזה יהווה איום נוראי על המלחמה בהסתה נגד המדינה, הלוואי והשב"כ עוקב כאן

למעלה