מוכרים את כבודם ?
הם משיגים כבוד מהימין היהודי ביושר, אכן כן, מה"גזענים הנבערים" הם מקבלים כבוד, יש להם כבוד יותר מאשר לך, הם מחזירים גמול למדינה אשר בה הם חיים, רוב הימין הישראלי בעד להעניק להם זכויות מלאות, כולל אני . וכבר אמרתי לך שאני תומך במתן זכויות מלאות למי שמשרת בצבא, אתה ממשיך בהתעלמותך בכדי לא לחזות בשבירת המיתוס שהרכבת לעצמך בראשך . הציונים לא רוצים נאמנות בחינם, אם היינו רוצים נאמנות בחינם היינו דורשים נאמנות מערביי סוריה, ירדן, מצריים, מהצרפתים וכדומה, אבל אנחנו דורשים כבוד מהאנשים ששותים מהבאר שלנו, ממה שחפרנו, בנינו ומילאנו בו מים, יש ציבור מסוים בישראל שלא רק שיורק לתוך הבאר, הוא שובר אותו וגם טוען שהוא בנה אותו, הציבור הזה גם רוצח את מי שבנה את אותו הבאר, הציבור הזה מנצל את המדינה ועוין את ילידי הארץ (הילידים הם היהודים כמובן) . עכשיו, בוא תנסה להבין את נקודת מבטי, אתה חי בנחת ב...ערב הסעודית מולדת אבותיך, עכשיו, באים אליך בריטים, מפוצצים לך חנויות, מסעדות, אוטובוסים ואומרים לך "אנחנו בנינו פה הכל, זו הארץ שלנו ואתם קולוניאליסטים מלוכלכים שכמותם לקחתם לנו אותה !", האם אתה תיתן לציבור שלם, שברובו תומך ברצח ערבים (בלי קשר למשל, 97% מהערבים ביהודה שומרון וחבל עזה אמרו שהם תומכים ברצח יהודים) זכויות מלאות ? האם תיתן לו להתמודד על ראשות המדינה ? האם תיתן לו לקיים הפגנות אשר דורשים את השמדת המדינה ? וודאי שלא, רק חולי נפש יסכימו לכך . לנו יש יהודים עלובי נפש, מהשמאל הקיצוני אשר משתפים פעולה עם הערבים, שמבחינה פוליטית נמצאים בסקלה הפוליטית בימין (הקיצוני כמובן), זהו האבסורד !!! ואין כעת בראש מדינת ישראל אדם ציוני, יש לנו בראשות הממשלה אדם מטומטם, עלוב נפש ושלל תיאורים שאני לא רוצה אפילו להשתמש בהם, הימין השפוי והמסור לעם היהודי ולארצו מולדתו, תומך בנתינת כסף לניצולי השואה כמו לכל אדם זקן אחר, מתנגדים באופן חריף לשילומים מגרמניה (מנחם בגין, מייצג הימין, התנגד בחריפות לשילומים), ותומך במתן זכויות מלאות לדרוזים ולכל מי שמשרת בצבא ונאמן למדינה . סלח לי על ניפוץ האשליות שלך, אבל אינך מבין את הווי הפוליטיקה הישראלית, אם אתה חושב שמדינת ישראל היא מדינה ציונית אחרי שגירשה בברוטליות יהודים מארצם, באמת שאין לנו סיבה לדון .