מתבייש להיות ערבי!!!

liz28

New member
../images/Emo45.gif

אני תמיד ראיתי הבדלים מהותיים בין הערבים המוסלמים לערבים הנוצרים. אין מה להשוות, הבדל גדול. במנטליות, בתרבות, בחינוך. ואתה עוד אחד מיני רבים שמוכיח לי שאני צודקת! מעבר להכל, אני מסכימה עם דבריך.

מוחמד5

New member
גם רפול ניסה

לזרוע פילוג ומחלוקת בין המוסלמים לנוצרים,אך כשל כישלון כואב במיוחד. הציבור המוסלמי והנוצרי הרבה יותר בוגרים ומבינים ולא כאלה קלי דעת שבקלות אפשר לזרוע סיכסוך בניהם.

liz28

New member
איפה רפול ואיפה אני...../images/Emo6.gif

אני בכל אופן, לא מנסה לזרוע פילוג ומחלוקת. וגם אם יש מישהו שכן.... אתם בוגרים ומבינים ולא כאלה קלי דעת, אז אין מה לדאוג.... אני מביעה דיעה נטו. לאור העובדות שאני מכירה. לאור יחסי השכנות שיש לנו עם הנוצרים ובהשוואה אליהם עם שכנינו המוסלמים.

gogi000

New member
היהודים תמיד ניסו את שיטת הפרד ומשול

אני מפקפק בערביותו ובנצרותו של מר "נוצרי ישראלי", חלומם של הציונים הוא לפלג בין הערבים, הם ניסו את זה עם הדרוזים והבדווים והצליחו לגייס אותם לשירותם, הפכו אותם לכלבי גישוש ותמורת כמה מילים טובות קונים אותם בחינם. רק המוסלמים והנוצרים נשארו גאים בערביותם ומאוחדים, לפעמים נוצר התחככיות שונות כמו שקורה בין כל דת ודת ואפילו בתוך הדת עצמה, אך הציונים מנצלים את זה כדי לחגוג ולסכסך בין הצדדים. אין ספק שלנוצרים יש כוח רב בקול הערבי בארץ, והציונים מנסים לנטרל את הכוח הזה, הם מנסים לספח את הנוצרים לצידם בכל דרך שהיא אך עד עכשיו נחלו כישלון רב. אני כנוצרי גאה להיות ערבי וגאה להיות פלסטיני, ואני יודע שרוב מוחלט של הנוצרים בארץ גאים בערביותם,
وحدة وحدة عربية, اسلام دروذ ومسيحية.

Dexter5

New member
עוד אחת מהשטויות של הערבים .

הנוצרים נרדפו בחלקם ע"י מוסלמים מיד כאשר כבשו אזורים אשר היו בהם נוצרים . את הדרוזים את רודפים מהמאה ה-13, והבדואים בקושי נאמנים למדינה, הם מבצעים טרור בנגב . כעת אתם דורשים מהם שיהיו אתכם ? עם אלה שרצחו אותם ? בחיי, איזו בדיחה . מצטער על התגובה הקצרה, אבל התגובה שלך מעוררת בי צחוק כ"כ גדול שקשה לי לכתוב !!

gogi000

New member
זה בגלל שאין לך מה להגיב

האמתי לא מעניין אותי מוסלמים, לא דרוזים ולא בדואים, כל אחד רשאי לבחור את הדרך שלו, האם לעמוד על עקרונותיו זכויותיו וצדקתו, או להמשיך להיות כלב טוב, להוציא את הלשון ולהתענג מליטוף בצורת מילים טובות, עם מילים טובות לא הולכים למכולת. מה שחשוב לי זה הגדרת העצמי שלי, תרשום אני ערבי. מה שמצחיק הוא שכשהדרוזים או הבדואים מתגייסים לצה"ל קוראים להם דרוזים או בדואים כדי להבדיל אותם מערבים, וכשהם מעורבים בפלילים ופשע פתאום קוראים להם ערבים.

Dexter5

New member
אתה צודק שצריך לתת זכויות מלאות

לדרוזים ולכל מי שמשרת בצבא . בזה אני מסכים . אבל מה שכתבת שם היה שטותי, חסר הוכחות, תאוריה הזויה ומלאה פרנויות .

gogi000

New member
ובתמורה מה הם מקבלים

ואלא אם הדרוזים או הבדאוים היו מקבלים שיוויון זכויות מהמדינה הייתי אומר לעצמי, אוקיי לפחות הם לא פראיירים, יעני אומנם מוכרים את כבודם אבל מקבלים משהו בתמורה, אבל ככה הם הציונים רוצים נאמנות בחינם, רוצים חובות אבל לא נותנים זכויות, מי שדורס על כבודם של אבותיו לא פלא שהוא גונב את בני דודיו. קורבנות השואה שבגינם אתם קיבלתם מדינה, על דמם וסבלם בניתם את הארץ, וכל הכספים שקיבלתם על השואה, הם לא ראו שום פרוטה מכך, ועכשיו זורקים אותם לרחובות כמו כלבים בעוני מחפיר. יעני אתה רוצה שאצפה שהדרוזים יקבלו זכויות מלאות, קל וחומר הערבים.

Dexter5

New member
מוכרים את כבודם ?

הם משיגים כבוד מהימין היהודי ביושר, אכן כן, מה"גזענים הנבערים" הם מקבלים כבוד, יש להם כבוד יותר מאשר לך, הם מחזירים גמול למדינה אשר בה הם חיים, רוב הימין הישראלי בעד להעניק להם זכויות מלאות, כולל אני . וכבר אמרתי לך שאני תומך במתן זכויות מלאות למי שמשרת בצבא, אתה ממשיך בהתעלמותך בכדי לא לחזות בשבירת המיתוס שהרכבת לעצמך בראשך . הציונים לא רוצים נאמנות בחינם, אם היינו רוצים נאמנות בחינם היינו דורשים נאמנות מערביי סוריה, ירדן, מצריים, מהצרפתים וכדומה, אבל אנחנו דורשים כבוד מהאנשים ששותים מהבאר שלנו, ממה שחפרנו, בנינו ומילאנו בו מים, יש ציבור מסוים בישראל שלא רק שיורק לתוך הבאר, הוא שובר אותו וגם טוען שהוא בנה אותו, הציבור הזה גם רוצח את מי שבנה את אותו הבאר, הציבור הזה מנצל את המדינה ועוין את ילידי הארץ (הילידים הם היהודים כמובן) . עכשיו, בוא תנסה להבין את נקודת מבטי, אתה חי בנחת ב...ערב הסעודית מולדת אבותיך, עכשיו, באים אליך בריטים, מפוצצים לך חנויות, מסעדות, אוטובוסים ואומרים לך "אנחנו בנינו פה הכל, זו הארץ שלנו ואתם קולוניאליסטים מלוכלכים שכמותם לקחתם לנו אותה !", האם אתה תיתן לציבור שלם, שברובו תומך ברצח ערבים (בלי קשר למשל, 97% מהערבים ביהודה שומרון וחבל עזה אמרו שהם תומכים ברצח יהודים) זכויות מלאות ? האם תיתן לו להתמודד על ראשות המדינה ? האם תיתן לו לקיים הפגנות אשר דורשים את השמדת המדינה ? וודאי שלא, רק חולי נפש יסכימו לכך . לנו יש יהודים עלובי נפש, מהשמאל הקיצוני אשר משתפים פעולה עם הערבים, שמבחינה פוליטית נמצאים בסקלה הפוליטית בימין (הקיצוני כמובן), זהו האבסורד !!! ואין כעת בראש מדינת ישראל אדם ציוני, יש לנו בראשות הממשלה אדם מטומטם, עלוב נפש ושלל תיאורים שאני לא רוצה אפילו להשתמש בהם, הימין השפוי והמסור לעם היהודי ולארצו מולדתו, תומך בנתינת כסף לניצולי השואה כמו לכל אדם זקן אחר, מתנגדים באופן חריף לשילומים מגרמניה (מנחם בגין, מייצג הימין, התנגד בחריפות לשילומים), ותומך במתן זכויות מלאות לדרוזים ולכל מי שמשרת בצבא ונאמן למדינה . סלח לי על ניפוץ האשליות שלך, אבל אינך מבין את הווי הפוליטיקה הישראלית, אם אתה חושב שמדינת ישראל היא מדינה ציונית אחרי שגירשה בברוטליות יהודים מארצם, באמת שאין לנו סיבה לדון .

אחח כמה אני אוהב את התאוריות קונספירציה

של הערבים הייתם מתים שכולם היו רודפים אותכם ומחפשים אותכם אהה.. אבל מה לעשות ביינתים אתה אלה שרודפים את כולם

תעשה לי טובה

אין לי כוח להתחיל להתווכח עם כל אחד על מי אני אז תנסה לקרוא הודעות קודמות. נוצרי פלסטיני? אולי שכחת שלפני 70 שנה אסרו על נוצרים ללכת בצד ימין של הרחוב בחיפה... ואלה לא היו היהודים.

ביכלל המוסלמים מרגישים

שהם יותר טובים מאחרים והמיסגדים שלהם צריכים להיות יותר גבוהים מהכנסיות מבתי הכנסת ושצריך לסמן יהודים ונוצרים שילכו בצד בשפיפות קומה ובעזה שהחמאס מסלק את כול הנוצרים מהשטח אירופה יודעת מה מחכה לה ועדיין קופאת במקום ! כמה רוע יכול להיות בהם איך אפשר ליסמוך עליהם שיינהגו באחרים כפי שהיו רוצים שיינהגו בהם ?

drora121

New member
גוגי אתה קשקשן

על איזו אחדות אתה מדבר בין מוסלמים לנוצרים?... על זו שבה מוסלמים מנסים להקים מסגדים על אדמה נוצרית ולנשל את הנוצרים ממקומותיהם בגליל?... או אולי על בית לחם שבנתיים לא שכחנו שבמקור זו עיר נוצרית שכיום הפכה לעיר רפאים עבור הנוצרים מפאת תוקפנותם והתנכלויותיהם הבלתי פוסקות של המוסלמים בנוצרים?... מאיפה אתה ממציא את הסיפור הזה? רק משום שיש איזה דביל תעב בצע שהאמביציה האישית שלו הפכה אותו ליותר ויותר קיצוני ומוטרף כנגד המדינה שבתוכה הוא גדל (כמו אותו הגולם הקם על יוצרו) וכיום מסתובב כמו כלב ומחזר על הפתחים כדי שמישהו יהיה מוכן בכלל להקשיב לו... איזו בדיחה רעה הבן אדם גמר את החיים של משפחות בגליל בעת מלחמת לבנון השניה וביחד עם זאת גזר את גזר דינו הוא עצמו להפוך להומלס משוטט, ואי"ה גם יהפוך לפושט יד עם הזמן.

למעלה