מתברר כי מספר התפוחים הרקובים רק גדל והולך...

mr dish

New member
מתברר כי מספר התפוחים הרקובים רק גדל והולך...

אזרח תיעד וצילם שוטר עבריין תנועה, זה מה שקרה לו...והמשטרה ממשיכה בשקריה הבוטים !

הפעם אתה בכלל לא צודק

ראשית אין שם אלימות מצד השוטרים-אף אחד לא הרביץ לאזרח
מדובר באזרח שהפריע לשוטרים לבצע את עבודתם,קילל אותם וסירב להזדהות,סירב להתלווה לעיכוב ואז נעצר.
אח"כ הוא סירב להכנס לניידת והשוטרים ניסו להכניסו לניידת בלי אלימות.
יש אזרחים שכל התיקלות שלהם עם החוק היא תיאטרון וקרקס וככה זה נראה.

gady19

New member
במקרה יש עדים

צריך לחכות
על פניו לפחות לפי הסרט זה לא נראה כך

גבע אבי

New member
מי כמוך יודע

בוא ונדון קודם בעובדות שהופיעו בכתבה (כרגיל, ללא התחלה)

1. שוטר מבקש/מורה עצור להיכנס לניידת.
2. עצור מסרב כמה פעמים במלל ובמעשה.
3. שוטר משתמש בכוח סביר.
4. אזרחים מצלמים מהצד ומוסיפים את הערותיהם לצילום של עצמם.
5. תמונה ללא הקשר של אדם בישיבה שפופה מחזיק את פניו.
6. מלל של אזרחים שראו חלק מהאירוע.

אם אתה שוטר (ואתה כידוע לא...) לא היית רוצה את החומר הזה כמו שהופיעה בכתבה (וכמובן בכתבות עיתונאיות בטלוויזיה אין עריכה) כעדות במשפטך.

עכשיו נדון קצת בהתנהלות כפי שידוע לנו על פי הרכילות (או במילים אחרות עדות שמיעה) שהייתה במקום:
על פי מראה עין - לא הייתה אלימות, לא היה שימוש בגז או פלפל.
על פי המלל - האזרח עמד על הכביש בניגוד להוראות החוק

ואתה באופן אישי שפטת את השוטר ואתה קורא לו עבריין
ואתה באופן אישי נמנעת מלשפוט את האזרח כעבריין.

אם הייתי יודע את כל העובדות, הייתי דן אתך עליהן אבל אני לא ולכן לא דון אתך כי אני יודע שלא תקבל אותן

gady19

New member
זה לא כל כך פשוט

קודם השוטר לא עברין אלא אם כן ישפט ויצא אשם
צריך להיות סיבה הגיונית למעצר לא שמעתי שהזמינו נידת בשביל לעצור מישהו שעמד על הכביש.
הפלפון זאת היתה ההגנה שלו .
היו עדי ראיה והרבה .
אנשים לא רגילים להעצר היו הכאות של אנשים שנעצרו ואנשים לא רוצים שזה מה שיקרה להם
http://www.youtube.com/watch?v=cpvOn3TuW7U
וכמובן בהנחה שהוא רק צילם קו לבן אז הוא זוכר מקרים דומים
http://www.youtube.com/watch?v=ZfLQWZjFfRE

gady19

New member
תוספת

כמובן יכול להיות גם שהכל תקין והשוטרים צחים כשלג אבל כשאדם סביר גולש ביו טיוב ורואה מה שנכתב שם
ולאחר מכן בהנחה שהדברים כפי שאמר נעצר עי שוטרים והוא יודע שרק צילם ולא עשה כל דבר רע הרי יש סיבה שיחשוש ויתנגד למעצר.
וכמובן יתכן מאד שהשוטרים העוצרים לא קשורים לנושא ורק מלאו את חובתם. אבל עדיין היה עדיף שיעצרו רגע ויקשיבו לו.

mr dish

New member
יאללה, בוא נדון .

1. גם אם שוטר מבקש/מורה משהו, זה חייב להשען על סיבה נכונה, אמיתית ובסיסית.
2.כל עצור המשתמש בכוחו בפסיביות, ללא כל אלימות, אף לא מילולית, אבל מוכרע בידי כמה ביריונים תוך התזתו בתרסיס פילפל ישירות לפניו, עיניו ופיו, עדיין לא משמש עילה או סיבה לאלימות המתועדת.
3.אם זה כוח סביר בעיניך או בעיני כבודו, יש כניראה להגדיר לכם מחדש מה מותר ומה מופרז...
4. כמה טוב שיש עדים למקרי אלימות כגון אלה. היו זמנים שהפחד מפני עריצותם וערלות ליבם של שוטרים מקולקלים היה גדול. לא יותר. האם האזרחים הללו עברו עבירה כלשהי שאתה תוקף את מעשיהם?
5.האיש הרכון על ברכיו, לאחר שהותז גם הוא בפניו, בידי השוטר האלים (!!!) הוא סתם רוכב אופנוע אשר נקלע לקו ההתזה במיקרה, אזרחים סביבם הביאו לו בקבוק מים כדי שישטוף את פניו וכך הוא צולם. זה הקשר.
6.מעניין שכאשר אלו שוטרים המתאמים עמדות או משקרים, זה יכונה בידך "עדות". כאשר אלה הם עדי ראיה לאלימות המופגנת על ידי לובשי מדים, זה מכונה בפיך "מלל". החלטת גם כי הם ראו אך "חלק מהאירוע"...יופי של מסקנות יש לך. זה בטח נובע מניסיונך ארוך השנים וידיעתך את נפשו של ההדיוט מהרחוב.

די לקרוא את דבריך, פעם אחר פעם, בהתקלותנו באלימות של לובשי מדים, בכדי להבין מדוע אמינות האירגון והאמון באנשיו כה נמוכים...בעיקר בשבוע בו ראש האירגון הנכה הזה נתפס, שוב, בעוברו על החוק ובנוסעו הרבה מעל למותר בחוק.

צר לי על עם ישראל שאלה הם שוטריו.

mr dish

New member
אגב שוטרים בעת מלאכתם...אני חייב להוסיף.

איזה אידיוט שם בפייסבוק קטע וידאו שצילם, בעודו מתעד שלושה שוטרים מפעילים מכמונת מהירות באזור "עלית" ברמת גן, תוך הסתתרותם מאחורי מיכסה תא המטען של הניידת, כדי שלא להתגלות מוקדם מדי...האידיוט עסק משך שתי דקות בכינויים של השוטרים הללו בתארי גנאי, בציון היותם "עבריינים" ורמאים...אלא שהם, כמו גדולים - שמו על הטרחן הזה פס ארוך ולא הגיבו לפרובוקציה המיותרת שהוא ניסה לעורר.

הערתי לו שיש לו מזל גדול על שלא נעצר על הפרעת שוטרים במלאכתם. כל הכבוד לשלושה הללו - הם הוכיחו לי כי יש עוד רבים וטובים באירגון.

את הזבלים יש להוקיע ולסלק מהאירגון - לאלתר !

כמו כל סרט

שווה לראות מה תעלה החקירה
אינני רואה פסול בהתנהגות שוטרי הניידת המבקשים מהאיש להכנס לרכב
לא ראיתי שם אלימות משטרתית נהפך הוא

gady19

New member
מאד יתכן ששוטרי הניידת

נקראו לאסור מישהו ולא קשורים למקרה השאלה היא למה נעצר אותו אדם והאם סיפורו נכון.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מישהו העלה דיון המאשים שוטרים

להוכחת דבריו העלה סירטון
רק שאין קשר בין מה שרואים בסרטון לדברי הבלע שצורפו אלי
בסרטון אנו רואים מישהו שלא מציית לשוטרים, הם לא מפעילים עליו יותר מכח סביר, הם אפילו לא אוזקים אותו לפי ההנחיות למקרים כאלה.
-
וככלל - אדם שמקבל הוראה משוטר חייב לבצעה, אלא אם היא בלתי חוקית בעליל, במידה ולא מבצע עליו לקחת בחשבון את ההשלכות הצפויות לגביו, במידה ויש לו טענות הוא רשאי להעלותן לאחר מכן במקום המיועד לכך
בדיוק כמו ששחקן כדורגל או כדורסל מקבל הוראה מהשופט - גם אם אינה לרוחו הוא מציית, שאחרת יענש בחומרה ... אפילו ח"כ שמקבל הוראה מהיו"ר חייב לציית, שאחרת יורחק מהאולם ע"י הסדרנים

gady19

New member
זה היה משהו חדשותי

ולא קשור לסרט
צריל לחכות לתוצאות
מה שסופר אם זה נכון זה די מטריד.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אני מכיר את הדברים החדשותיים האלה

על בשרי.
בעבר צולמתי ע"י אזרחים, היו כ 90 דקות צילום בסה"כ, נערכו והושארו שתי דקות, שכל מה שראו בהן זה שאני יושב בניידת ורושם דו"ח, ומוקלט כשאני עונה לשאלת נהג שנאכף, כל השאר היה מלל שבו הואשמתי בדברים שלא היו ולא נבראו.
וגם כאן הסיפור שמתהלך הוא על אדם שצילם שוטר עובר עבירת תנועה - יש עשרות אנשים שמצלמים דברים כאלה ולא נעשה כלום - ואח"כ השוטר הורה לו לרדת מהכביש והוא סרב וכאן החל העימות (שאותו לא ראינו)
אז לצלם זה דבר אחד, כנראה שחוקי ומותר, ואפילו רצוי להגיש צילומים כאלה לקצין תלונות ציבור, אבל להיסתובב על הכביש - לא חוקי. לא לציית לשוטר זה בטח ובטח לא חוקי, זו אפילו הפרעה במילוי תפקיד -- היה מעניין לראות אם מישהו היה נכנס למקום עבודת רופא, עו"ד, קופאי בחנות, בנאי, פקיד בנק - ולא מציית - האם זה היה עובר בשקט ואם לא - האם מישהו היה מכפיש את המבקש כשם שמישהו עושה זאת בפורום זה

mr dish

New member
שקרים ! זו אמירה שלך מול אמירתם של כמה וכמה

מילואימניקים אשר טענו שאתה משקר.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אתה בטוח?

איש מהם לא טען שאני משקר, הם רק טענו שהדו"ח ניתן להם שלא בצדק
אבל הנה תסתכל על עצמך
אתה מגדיר עצמך כאדם הגון - לעומת זאת יש כאן כמה שחושבים שאתה חתיכת מניאק מסריח
אז למי להאמין?

mr dish

New member
אני אדם הגון לחלוטין - לא תצליחו להטיל בשמי

כל דופי או כתם, למרות שניסיתם כניראה גם את מאגרי המידע המשטרתי.........

מדוע אני טוען שאתה משקר? מכיוון שהמילואימניקים העידו ונשבעו על כך שמחקת רישום דו"ח לבנו של מפקד המחנה, אשר עבר את אותה עבירת תעבורה, בגינה ארבתם במקום לחיילי המילואים הללו, שהתגייסו באותו היום לשירות מילואים.
למרות המשך הכחשותיך.

איני מבקש כל ריב ומדון עימכם, ברזילי. התנהלותכם, אופי יחסכם ותשובותיכם כה מקוממות עד שאנשים הוגנים כמותי מרימים גבה בפעם הראשונה, מביעים את דעתם בפעם השניה ומוקיעים ומגניפ אתכם מהפעם השלישית. לא הייתי אני זה ששלף נתונים אישיים בכדי לנגח פרסונלית בר פלוגתא, בודאי שלא האשמתי ברקבון אישי מי מיכם, המתנדבים. ההיפך, ציינתי את תרומתכם הברוכה לטובה, אבל...

מבחינתי - הקש ששבר את גבי היה הגיבוי המופרך, האוטומטי והמגוחך, שמיהרתם להעניק לאותו הנקניק מצומת השבעה...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
רק להבהיר לך

ואם תמשיך בלשון הרע שלך - העניין יטופל בהתאם.
באותו יום עצרתי תריסר נהגים בביצוע אותה עבירה, 8 מתוכם שוחררו באזהרה בעל פה, 4, שהיו חצופים במיוחד קיבלו דו"חות, הבהרתי להם, ורואים זאת בהקלטה, שאין לי מושג אם למי מהמשוחררים היתה קירבה משפחתית למפקד המחנה.
ואם תמשיך להפיץ שקרים, (כולל האשמת השקר על שליפת נתונים אישיים) ולהוציא דיבתי - תטופל בהתאם - לידיעתך - לצורך זכיה במשפט לשון הרע אין צורך להוכיח נזק.
ראה הוזהרת.

mr dish

New member
אני מציע לך להיות הרבה יותר אפקטיבי ומאיים -

נסה את חליפת הגששים המביכה הזו שלך כנגד...יוטיוב.

הקטע שלך עדיין שם, לעיני כל העולם ואשתו...

אני רק מצטט את הבשורה שישנה בוידאו ביוטיוב.

חוץ מזה, דבריך המעליבים (אותך) מעידים על מהותך. לא אוסיף, היות ואני שב ומצהיר - אין לי ריב או מדון אישי עם מי מהמתנדבים פה, אלא אם הם פוצחים בנימה מגונה ואישית נגדי.

gady19

New member
יש משהו שנקרא מידת הסבירות

כלומר סתם אזרח הלך על הכביש שוטר אמר לו לא ללכת על הכביש והוא סרב. אני לפעמים הולך על הכביש לעולם לא אמר לי שוטר לרדת ואם הוא היה אומר הייתי יורד . כלומר סיפור גם צריך להיות סביר . בפרט שהיו כדי ראיה ללא קשר לצילום.

למעלה