מתברר כי מספר התפוחים הרקובים רק גדל והולך...

mr dish

New member
גדי, נא לא להטריד את מתנדבינו עם עובדות ועדוי

ת של אזרחים פרחחים שלמילתם אין תוקף או חשיבות.

אם דוברות המשטרע טוענת כי האזרח סירב למצוותו הקדושה של חצי אלוהים שוטר על ווספה, זו האמת.

איננו רחוקים מצפון קוריאה, בכל הקשור להתנהלות המשטרה.

ישי71

New member
האמנם אינך מבקש ריב ומדון ?

ורק מי שנטפל אליך אתה מתקיף אותו חזרה ?

אז איך ברוב חוצפתך דיש-דיש אתה קורא לדובר המשטרע ?
בוש והכלם לך. המשטרה היא של כולנו.
היא בעצם המשטרה היחידה שיש לנו.

mr dish

New member
אכן כך - איני מבקש לריב עם אף אחד, גם לא עם

אחד כמוך, הנדחף לויכוח בו אין לו חלק, אבל מחמאות יש לו לחלק...

כפי שהאירגון הזה מתנהל ומתנהג בעשור וחצי האחרונים...כפי שמפקדיו הבכירים מצטיירים בעשרות מעשים מבזים ומושחתים, חסרי כל מעוף פיקודי או אומץ (כבמיקרה השוטרם שהופקרו בנהריה), זו אכן משטרע. רעה מאד. לכן זה מקומם כל כך, זו אכן המשטרה היחידה של כולנו. לכולנו יש דעה וזכות להביעה, מבלי שאיזה פוץ נעלב ימצא לעצמו זכות לחטט בארכיוניה או לכתוב אישית נגדי, תוך גילוי שמי בפומבי, בניגוד לחוקי האינטרנט ותקנות "תפוז".

קפיש,ף אדוני? או שיש לך עוד עילה לנגח אותי...?

gady19

New member
זאת דעתי

בקשר לבית המשפט על פניו לפי הסרט לפחות יש לו הגנה טובה.

mr dish

New member
כרגיל, מרחק עצום בין העובדות והאמת, לגירסת

המשטרע.......

גם תגובות מתנדבינו תלושות מהמציאות. למשל, חייב השוטר להיות עיוור כדי לטעון כי "הוא אפילו לא נאזק"...או כי "הוא לא רוסס בגז פילפל"....

עדותם של יותר מ-30 עדים יביאו לכך שהברנש האומלל הזה ימצה את יומו בבית המשפט, בתביעתו נגד עלובי החיים....

מזכיר לי את עליבות המענה שנתנו במיקרה של חברם השוטר, אשר שיקר ואף איים על אזרח בעוצרו אותו בתוענת שוא, בצומת השבעה....

גבע אבי

New member
כרגיל, הרפלקס המותנה של האזרעח Merde -איש

לך תמצא לך חיים, חתיכת תלוש, במקום לחפש ברשת קטעים המציגים שוטרים באור רע.
זהו? פתרת את הבעיות במדינה?
איכס....

gady19

New member
לשוטרים יש הרבה כח ביד ואמינות שלא תמיד

עומדת במבחן המציאות , היה פעם פתגם שהעיתונות זה כלב השמירה של הדמוקרטיה.
ולכן בהנחה שזה נכון זה דבר חיובי לפרסם , כמובן שצריך לפרסם את שני הצדדים.
השאלה העיקרית למה עצרו את אותו אדם.

גבע אבי

New member
אני מפנה אותך לשירו של הצדיק המנוח אריק א.

ובו יש שורה נכונה ביותר.
לדעתי, העיתונות, לעיתים די קרובות היא כלב.
השמירה על הדמוקרטיה לא צריכה עוזרים. כל אחד ואחד מחוייב.
מה הבעיה? שיותר מדי צדקנים וטהרנים (חפש במילון) וצלחות מעופפות מבלבלים בין דמוקרטיה לאנרכיה

gady19

New member
םה מתחילה להיות בעיה

יש כתבות מוכחות על שוטרים שניצלו את מעמדם לרעה ואפילו פסקי דין.
איך ניתן לדעת.
בקשר לאנרכיה במגברים יש משוב שלילי יותר מדי המגבר לא יעבוד פחות מדי המקבר ירעיש , צריך
למצא את הנקודה הנכונה .

mr dish

New member
מעניין מאד...מי באמת זה הנופל לתחושות הכזב של

כוחנות, סמכות ייתר והרגשת ה"עבד כי ימלוך"...

האנרכיה הגרועה ביותר מתרחשת כאשר נציגי החוק נוטלים לעצמם סמכויות, כוח ושיטות שאינן שלהם מלכתחילה !

מי שם זבלון במדים לרסס פני אזרח בתרסיס פילפל, רק על שהוא עומד ולא נכנע לכוחו וניסיונו האלים של אותו זבלון, לעוצרו?

מי נתן לאפסים במדים את הזכות לחשמל אשה מוכת גורל ולא לגמרי שפויה, פעם אחר פעם, למרות שלא גילתה כל אלימות, פיזית או מילולית, או לא ניסתה להתנגד לניסיונות השוטרים לפנותה מדירתה?

הבעיה היא ששוטרי ישראל, בחלקם, אינם דוברים יותר את שפת העם, את דבר החוק ואת כוונות המחוקקים. לכן יש יותר ויותר תפוחים רקובים, חלקם כבר עומדים בראש האירגון הנכה הזה.

מי שמנסה להיתפס כטהרן וצדקן בלוף זה אתה. איני מגן על עבריין. אתה כן.

be_roo

New member
בסרטון עצמו אין הרבה, השאלה היא מה קרה לפני

ואם כל המתאור בסרטון אכן החל בשל העבודה שאזרח צילם שוטר מבצע עבירה וזה לא התאים לו, הרי שזו הנקודה הבעייתית.

גם אם אחרי כן נהגו לפי הפרוטוקול, הרי שעצם יזימת האינטראקציה עם אזרח רק בגלל הצילום היא הדבר החמור כאן.

מי שנמצא בעמדת כח, אין לו בעיה לנצל את כוחו לרעה ולהסוות זאת בטיעונים כלליים. לא חסרים משטרים אפלים שעורכים למתנגדים משפטי ראווה על פי כל כללי הספר, ואין בעיה לשוטר לטפול על אזרח חשד סביר לכל עבירה כדי להצדיק התנהגות לא ראויה.

אין לי מושג אם זה מה שקרה כאן, אין תיעוד של הרגעים של לפני, ואין לי כל קושי לראות את האפשרות ששני הצדדים לא אומרים את כל האמת.

mr dish

New member
תן סיבה הגיונית בודדת אחת, המביאה סתם אזרח

הצופה במיקרה כזה מהצד, אינו מעורב בו ואינו חלק ממנו - לשקר למי ששואל אותו על שהתרחש?

למשל...אותו רוכב אופנוע שרוסס בעת נסיעתו ובמזל הצליח לעצור ולא להפגע בתאונה.

למשל, אותה מלצרית שהיתה עדה לכל שהתרחש, מראשית הארוע.

למשל, אותו אדם צעיר שתיעד בטלפונו את שהתרחש.

שלושתם שונאים את השוטר עם הקסדה?

be_roo

New member
אין לי כל כוונה להכנס לספקולציות

או לרפש שהשרשורים הללו הפכו להיות.

כל האפשרויות קיימות, מהסרטון עצמו לא ניתן לדעת מה התרחש.
אם אכן טענת האזרחים נכונה, ובהחלט יתכן שהיא כזו, אז מדובר במקרה חמור של ניצול סמכות. והוא לא היה ולא יהיה היחיד.

mr dish

New member
מלכתחילה, זה אשר הביא את האזרח לתעד, אף שאינו

קשור כלל למיקרה.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אני גם מכיר תפוח רקוב אחד

שעוסק בהתקנת צלחות לווין
אבל אני לא מעלה דיונים על חולה הרוח הזה בפורומים שונים באינטרנט.

mr dish

New member
יש לך הוכחה כלשהי לדיבה המטונפת הזו, אפס מאופ

ס שכמוך? מי שכניראה לוקה קשות בשיכלו ובראייתו הוא זה שאינו רואה איש אזוק ומותז פנים.

האם בכנותי "תפוח רקוב" כיוונתי אליך, דביל?

gady19

New member
הדבר היה באורלי וגיאבכל מקרה יש

המשטרה טוענת מבדיקת האירוע, עולה כי השוטר היה במהלך פעילות אכיפה כנגד עברייני תנועה
ןאז נשאלת השאלה האם מותר לו לחצות קו לבן , ואם הוא היה עסוק למה התעכב בגלל אותו אדם כיצד מצא זמן
לפי הסרט השוטרים נסעו לכוון המדרכה ולכן לפי הבנתי לא היה על הכביש.
שאנל אייש, עדת ראייה לאירוע, עדיין לא מאמינה למה שראו עיניה.

"ראיתי שני שוטרים צעירים במדים, שחתכו פתאום לכיוון המדרכה והחנו ליד קיוסק", היא מספרת לתוכנית 5 עם נדב פרי. "בחור צעיר מולם הרים ידיים בצורה של 'לא עשיתי כלום'. חשבתי שמשהו לא בסדר איתו, אבל התברר שביד פשוט היה לו פלאפון

בכל אופן יש לו את הצילום

gady19

New member
האדם היה באורלי וגאי

המשטרה טוענת מבדיקת האירוע, עולה כי השוטר היה במהלך פעילות אכיפה כנגד עברייני תנועה
ןאז נשאלת השאלה האם מותר לו לחצות קו לבן , ואם הוא היה עסוק למה התעכב בגלל אותו אדם כיצד מצא זמן
לפי הסרט השוטרים נסעו לכוון המדרכה ולכן לפי הבנתי לא היה על הכביש.
שאנל אייש, עדת ראייה לאירוע, עדיין לא מאמינה למה שראו עיניה.

"ראיתי שני שוטרים צעירים במדים, שחתכו פתאום לכיוון המדרכה והחנו ליד קיוסק", היא מספרת לתוכנית 5 עם נדב פרי. "בחור צעיר מולם הרים ידיים בצורה של 'לא עשיתי כלום'. חשבתי שמשהו לא בסדר איתו, אבל התברר שביד פשוט היה לו פלאפון
ו

למעלה