ומה דעתך לגבי זה? הרי כתבת את זה בפורום של
"להיות אבא". וכתוב בכרטיס שאת בת 39, יש מצב שיש לך ילד בגיל התיכון. עצם זה שהעלת את התיאור של ה"מאורע" על הנייר אבל לא טרחת להביע דעה אומר שאת מעודדת את זה? תומכת בזה? כי אם היית אמא שלי הייתי קצת חוששת ומתבאסת לחיות בחברה שלנו. לתת לגיטימציה לדבר כזה- בתור הורה, בתור בן משפחה, בתור דמות מדריכה ומחנכת זה מעיד על פחיתות הדור, ובעיקר על אטימות מסויימת או חוסר כישורים הוריים או מכוונים ומדריכים. אני לא בעד המחאה. בלשון המעטה. כשהיא מתבצעת בדרך הזו!. אני לא חושבת שזו דרך נכונה למחות על הקיצוץ בתקציב החינוך ובדרך ההתנהלות של משרד החינוך הנכשל שלנו. אתם רוצים למחות- יופי תפגינו, תעלו לירושלים. תפציצו לגדעון סער את המייל ותיבת הדואר הן בבית והן במשרד, תפנו לתקשורת, לעיתונאות, אל תבואו לבי"ס ותכריזו על "לימודים מהבית", תרתמו את המורים. יש אלף ואחת דברים לעשות. הרעיון עם האלכוהול לטעמי הוא רק כדי לעורר פרובוקציה, שאולי תעיר מישהו. אבל גם תיצור הרבה אנטגוניזם, חוסר הבנה, ובעיקר תהיות לגבי המניעים של האנשים בקבוצה והחינוך שהם קיבלו. מי אתה כבנאדם כשאתה חורט על הדגלך שימוש לרעה (כי בינינו להשתכר זה שימוש לרעה) באלכוהול וחומרים ממסטלים/ מסוכנים/ שמשבשים את שיקול הדעת למען מחאה...?