מתחפשים וזוכים ב-
אנשים

chen010189

New member
אאודרי בורוד../images/Emo26.gif

אני רוצה שיער כזה, בסגול
תכף תמונה של ג'ק/ז'ק מה שזה לא יהיה וריאן
היא נראית יותר חמודה מקלטי יש לו משיכה לבלונדיניות אה...

chen010189

New member
Jac ואנק וריאן../images/Emo26.gif

זה ז' או ג'? מה נשמע יותר נשי
היא נראית ממש חמודה ועדינה... אותה הוא עזב בשביל הספרית-עם-תעודות שלו?

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ספרית עם תעודות XDDDDDDDDD היא חמודה מאוד.. קוראים לה ג'ק [שזה ג'קלין.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'קלין.] כן כנראה שיש לו משיכה לבלונדיניות.. חח ס'מטומטם.

3has3

New member
../images/Emo112.gif בלונדיניות? |גבות|

פעם ראשונה אני גאה בזה XDD אבל שוב, אין לי שיער בלונדיני )*&^%$# הוא חום D: ובלונדיני
הוא שטני
חע, לריאן יש משיכה לבלונדיניות מזויפות חעחעחעחע

fat lip

New member
אוי, חן. אוי.

אם יש משהו שאין לפאניק זה טעם בחברות. היא דוחההההההההההההההההההההההה. וספטום זה דוחה!! לא סובלת את זההה. אבל אתן יודעות מי באמתתתת כוסית? האקסית של ריאן... ג'ק
בקשר לבוקסר של ברנדון. תשאלי את סיוון. [אני עוקבת רק אחרי ריאן]

chen010189

New member
וואי ג'ק מהממת../images/Emo3.gif

ולא יודעת אני פשוט אוהבת באופן כללי סטייל כמו של אאודרי פשוט הספטום תקוע באמצע החיים זה נדיר שאני אוהב ספטום על מישהו........בכללי לא סובלת את זה

fat lip

New member
^^

אולי לשיר וסיון יש תשובהו chen010189 [מצורף קובץ jpg] וו (18) 08:19 | 20/03/08 אתן תמיד יודעות יותר מדי דברים [ולא אני לא רוצה לדעת עם איזה בוקסר הוא מסתובב עכשיו ואיפה] כתבה חן. XD

DontWakeMeUp

New member
אה חחחחחח

טוב בפעם האחרונה שראיתי אותו עם בוקסר [לפני כמה ימים] הוא היהעם בוקסר מלובלב [עם לבבות XD] וכתוב על זה "סיון איי לוב יו" כן כן זה אמיתי. לא לקנא בנות. D:: נו מה

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כן..זה היה בפעם ההיא שריאן קיעקע את השם שלי על החזהD: ליד הלב D: [ורק הייתי צריכה לאיים עליו עם אקדח...תראו באיזה קלות הוא לקח את זה....] [טוב מהה. זה החלום שלי..שיקעקעו את השם שלי... כל אחד והחלומות שלו..יותר נכון כל אחד והפנטזיות הקינקיות שלו]

DontWakeMeUp

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אז כנראה יש לו 2 לבבות כי גם את ששלי הוא קיעקע D: יווווווווווווווווווווווווווו זוכרת שהייתה לנו תוכנית לחטוף את ריאן ולהגיד לו שיפרד מקלטי בטלפון XDDD ולשים ברמקול XDDDDDDDDDDDDDDD ס'הזויות היינו רגע בעצם אנחנו עדיין הזויות. נחמד נחמד

fat lip

New member
חחחחחחחח כשאנחנו ביחד איכשהו

שתינו הזויות ובעלות ראש כחול במיוחד כפרעלייך~ ממך אני אתגרש??

DontWakeMeUp

New member
קלטי קלטי ../images/Emo46.gif

הם כ"כ לא חמודים!! אבל ריאן כזה חתיך פה ומושלם
^&)%

fat lip

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשכרה צחקתי בקול זונה XDDDDDDD

למעלה