מתחפשים וזוכים ב-
אנשים

DontWakeMeUp

New member
בעעעעע

היא לא כזו יפה לדעתי. סתם חשה פוסטמה. ובפרופיל שלה בבאזנט היא כתבה שהיא שומעת שירים של פאניק ומשו על ברנדון אני חושבת.. [כן אני מאוד מעודכנת XD] ויש לה את החוצפה אחרי שהיא ניפרדה ממנו?! פוסטמה
עשתה את הטעות של החיים שלה חהחה עכשיו הוא סקסי וכל בת רוצה אותו חה חה חה D: קיצר לא אוהבת אותה

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאומאגד יש לי זכות לעבודה מועדפת!!!!!!!!!

מסתבר שהזמן ששירתתי בצבא מאפשר לי לעבוד בעבודה מועדפת ולקבל מענק!!!! קיבלתי עכשיו מכתב הנה השורות שהדליקו אותי יותר מלראות את ברנדון נוגע לאאודרי בציץ "...רשת "פתאל" היא רשת מלונות גדולה המציעה לעובדיה אפשרויות רבות לקידום אישי, דיור(!!!!!!!!!!!), שכר הולם(!) והטבות..." ...עבודה במלונאות מוכרת גם לצורך קבלת מענק "עבודה נדרשת" מטעם המוסד לביטוח לאומי..." הקטע שזה באילת וים המלח. אם אני אעבור לגור באילת אני אצטער על זה יום אחרי (טוב שהיא לא מנותקת מכל העולם ובתור אחת שרוצה לעסוק במשחק, דיבוב ותקשורת עדיף שאני אהיה חכמה ולא אעבור לשם) אם אני אעבור לים המלח אני אשתעמם אש. מצד שני אם אילת או ים המלח במחשבה על נגישות לתל אביב והמרכז...עדיף ים המלח. אוף אין מלון מהרשת בתל אביב ינעל????? מצד שני, כבר חודשיים מה שיש לי בראש זה רק לעוף מהבית הזה. וחוץ מזה שאני די מובטלת וכסף לא נשאר לנצח אם לא עובדים. וכן אני יודעת שמלונאות זאת קריעת תחת... ועם הידיים השמאליות שלי עדיף שלא...(להחזיק מגש וכאלה) אעאעאע תעזרו לי יש לי לחשוב על זה עד ה2.4 ב2.4 יש ראיון

DontWakeMeUp

New member
גם את באה? יא מגניב. נזמין גם את ריאן וזה..

יהיה כיף
ולא נפרדנו
אני לא מסכימה לגט.

3has3

New member
../images/Emo112.gif יוווווווו.

ס'חוצפה XD אין לי שיער בלונדיני.

DontWakeMeUp

New member
זו מחמאה תקשיבי

היא חמודה והיא לא דרדרה את ריאן היא בתולה XD [עכשיו כנראה שלא אבל....נוור מיינד] והיא כוסית וכזאת יפה
אני מאוהבת זה
שיחזרו!! קלטי הזונה.

3has3

New member
../images/Emo112.gif קלטי באמת זונה D:

אבל אני עדיין לא דומה לה

3has3

New member
../images/Emo112.gif והסמיילי הזה היה עליי. ../images/Emo11.gif

3has3

New member
../images/Emo112.gif נוו, לא שלח הכל ../images/Emo11.gif