זה אחד הדיוני "הכל חוזר עליך וקקה בידייך" הכי נחמדים שהיו לי. ויא נרקסיסטית מה יהיה איתך(:?
M mad alot New member 15/6/13 #24 זה אחד הדיוני "הכל חוזר עליך וקקה בידייך" הכי נחמדים שהיו לי. ויא נרקסיסטית מה יהיה איתך?
E EdisonGirl New member 15/6/13 #25 אוהבת דיונים כאלו עם מי שיודע לנהל כאלה אין כמו נרקיסיזם, ונרקיס מזהה נרקיס, אז היי מד א לוט
E EdisonGirl New member 15/6/13 #27 אין לך ערובה לדעת זאת אתה נרקיס. רמז: נרקיס מסוגל לגרום לכולם להתאהב בו, מה שמפרה את הנרקסיזם שלו. לעולם לא נדע אם יש בזה אמת >> המציאות היא עניין של תפיסה, כך שלדידנו, זו האמת.
אין לך ערובה לדעת זאת אתה נרקיס. רמז: נרקיס מסוגל לגרום לכולם להתאהב בו, מה שמפרה את הנרקסיזם שלו. לעולם לא נדע אם יש בזה אמת >> המציאות היא עניין של תפיסה, כך שלדידנו, זו האמת.
E EdisonGirl New member 15/6/13 #30 פסיכופט הוא נרקיס שלקח את זה רחוק מידי. >> אם כי אני אישית לא אוהבת לכנות את זה "מידי"... <<
M mad alot New member 15/6/13 #32 כן אבל נרקסיסט הוא לא פסיכופט. ולגמרי, אם אתה מושלם אנשים צריכים לדעת על זה.
E EdisonGirl New member 16/6/13 #40 אכן, הוא לא בהכרח וב"מידי", התכוונתי שפסיכופט חוצה את הגבולות ועובר לפגוע באחרים. בנוגע לכך, לא בטוחה אם זה רע או טוב
אכן, הוא לא בהכרח וב"מידי", התכוונתי שפסיכופט חוצה את הגבולות ועובר לפגוע באחרים. בנוגע לכך, לא בטוחה אם זה רע או טוב
M mad alot New member 15/6/13 #29 אוי אבל פספסתי פה משהו הרבה יותר מעניין מי אמר שמציאות היא עניין של תפיסה?
E EdisonGirl New member 15/6/13 #31 א. אני בכבודי ובעצמי ב. אתה תופס את המציאות דרך החושים שלך. מ.ש.ל
M mad alot New member 15/6/13 #33 אז התפיסה של המציאות היא עניין של תפיסה המציאות לא משתנה בהתאם לחושים שלך. היא לא ממש שואלת אותך, שביננו? זה לא יפה מצידה.
אז התפיסה של המציאות היא עניין של תפיסה המציאות לא משתנה בהתאם לחושים שלך. היא לא ממש שואלת אותך, שביננו? זה לא יפה מצידה.
M mad alot New member 17/6/13 #46 לא בהכל, בזה. הסיבה שיש לך חושים לתפוס מציאות כלשהי, זה בגלל שיש מציאות כלשהי לתת לך חושים. אולי זו לא אותה המציאות שאת תופסת, אבל מציאות בכל זאת.
לא בהכל, בזה. הסיבה שיש לך חושים לתפוס מציאות כלשהי, זה בגלל שיש מציאות כלשהי לתת לך חושים. אולי זו לא אותה המציאות שאת תופסת, אבל מציאות בכל זאת.
E EdisonGirl New member 17/6/13 #47 בכלל לא הכרחי החושים מטעים אותנו לחשוב שיש משהו מבחוץ שאנחנו תופסים. מה אם לא קיים המשהו הזה? מה אם התפיסה מתרחשת פנימה החוצה ולא מהחוץ אל הפנים?
בכלל לא הכרחי החושים מטעים אותנו לחשוב שיש משהו מבחוץ שאנחנו תופסים. מה אם לא קיים המשהו הזה? מה אם התפיסה מתרחשת פנימה החוצה ולא מהחוץ אל הפנים?
M mad alot New member 17/6/13 #48 אז התפיסה שלך של המציאות שגויה אבל יש מציאות אחרת. אם לא היתה מציאות, לא היה קיום, ואם לא היה קיום את לא היית קיימת בשביל לשאול את השאלות הללו.
אז התפיסה שלך של המציאות שגויה אבל יש מציאות אחרת. אם לא היתה מציאות, לא היה קיום, ואם לא היה קיום את לא היית קיימת בשביל לשאול את השאלות הללו.
E EdisonGirl New member 17/6/13 #50 ההוכחה לקיום היא עצם שאילת השאלות אין לנו מעבר לכך שום דבר שניתן להיאחז בו. החושים שלנו מטעים, מצב פיזי משתנה בכוח החשיבה, כך שהקיום העצמאי שלו מוטל בספק גדול בעיניי.
ההוכחה לקיום היא עצם שאילת השאלות אין לנו מעבר לכך שום דבר שניתן להיאחז בו. החושים שלנו מטעים, מצב פיזי משתנה בכוח החשיבה, כך שהקיום העצמאי שלו מוטל בספק גדול בעיניי.
M mad alot New member 17/6/13 #51 אם לא היה קיום, את לא היית קיימת בשביל לחשוב את זה. סוג של אני חושב משמע אני קיים רק עם טוויסט