מתיחות

Purple Mushroom

New member
עדיין לא אחד באפריל.

אני לא מותח, ולא אוהב כ"כ מתיחות.
נזכרתי אבל במתיחה של אחד באפריל, בשנה שעברה, ב2012. שהמנהיג שלנו במהפכה של אהבה
באחד המפגשים של ימי ראשון בלילה, (שכנראה נפל על ה1.4.2012, אפשר לבדוק אם זה נכון?).
אמר שאנחנו צריכים להתפנות מהפלא, (הבית של המהפכה שהיה בעבר), למקום אחר. אחרי כשנה, זה באמת היה נכון. והיה פיצול, והפלא כבר לא שייך למהפכה, אלא לקבוצת מהפכנים לשעבר.

Purple Mushroom

New member
זה רק 2 שורות

אנסה שוב: ב1 באפריל 2012, מנהיג מהפכה של אהבה, מתח אותנו, שאנחנו צריכים להתפנות מהבית שלנו, הפלא. בסוף זאת היתה מתיחה.
אחרי בערך שנה, זאת לא היתה מתיחה, זאת היתה המציאות.
.

אני מידי פעם עוד עושה שטויות שכאלו אבל לא כמו פעם הייתי מחרטט כ"כ שהלכתי לאיבוד בסיפורים שהמצאתי

פעם אחת יצאתי עם החברה (כיום אנחנו נשואים ואל תשאלו איך היא עוד סובלת את השטויות שלי
) וככה באמצע הנסיעה לדייט אני אומר בטון הכי רציני שיש "תשמאי אנחנו צריכים לדבר .. אני בעצם נשוי ואת המאהבת שלי" והיא בשוק עונה "מה ?!? מזתומרת ?" ואני ממשיך בשלי "כן .. כן ויש לי שני ילדות" והיא "מה ?!?!?!?!?" ואז אמרתי "כן .. קוראים להן עזרא ומנחם" ואז היא אמרה "רגע .. מה ?!? עזרא ומי ?? יוווווו אתה עובד עליייייי ???!?!?????" והתחלנו להתפוצץ מצחוק

TheSecretWithin

New member
ב 1 באפריל לפני שנתיים... המשפחה שלי השתגעה

אחד מתח את השני ואז השניים מתחו יחד את השלישי וכן הלאה..
אחד המתיחות הטובות שהייתה שעבדנו על אח שלי, שאמא שלי, שבדיוק חזרה מטיול מאפריקה, מאמצת תינוק אפריקאי קטן וחמוד.. בהתחלה הוא לא האמין, איכשהו כולנו התנהגנו בצורה לא מחשידה, והמשכנו.. כן הוא מגיע בחודש הבא, קוראים לו ג'ומו, וכ'ו וכ'ו..
באיזשהו שלב הוא התחיל לתלהב ולהגיד שהוא מחכה כבר שהוא יבוא וכ'ו..
ואז נאלצנו להגיד לו שעבדנו עליו.. הוא קצת התבאס..
אבל באמת נראה לו שאחרי שאני עזבתי את הבית ושאר האחים שלי בצבא או כמעט מתגייסים אמא שלי פתאום תתחיל הכל מהתחלה עם תינוק חדש?!

spaysi8

New member
אני תמיד עובדת על אנשים

ויש לי גם קטע כזה שלפעמים אני ממש מונוטונית ואנשים לא מבינים מתי אני צוחקת איתם ומתי אני רצינית..

הדבר היחיד שזכור לי זה שפעם באיזה ערב חברתי

רווי אלכוהול, לקחנו את רחד הטלפונים של אחד מהיושבים בחדר (היינו משהו כמו 6 חברה) וסימסנו לחבר נוסף שלא נכח. המשחק הלך ככה שכל אחד קורא את התגובה- שולח סמס ומעביר הלאה, וככה אף אחד לא ידע אף פעם מה באמת ההקשר ובסופו של דבר יצאה שיחה ממש מצחיקה ומפגרת שזה בעל הטלפון מזמין את החבר וחברתו לאורגיה (כמובן, כל הנוכחים בחדר חוץ ממני היו גבריםחח..)

למעלה