מתייעצת..(שאלה פשוטה עם רקע חופר
)

מתייעצת..(שאלה פשוטה עם רקע חופר
)

אני כבר זמן-מה תוהה אם לשלוח למישהו הודעה ספציפית בפייסבוק.. ואני רוצה לשמוע דעות אובייקטיביות שונות.

אז ככה.. אני אתחיל ברקע לסיפור כי בלי הרקע זה חסר תועלת להתייעץ..
לפני המון המון שנים.. :) היה לי חבר ..החבר הראשון שלי. היינו ביחד מגיל 17 עד 22 בערך.. יום אחד בלי שום התראה מוקדמת הוא עזב אותי בצורה הכי דוחה שיש. פשוט אמר שהוא רוצה להפרד ולא היה מוכן להגיד לי מה הסיבה ( כששאלתי ענה "לא יודע", כשהתקשרתי לא היה מוכן להוסיף עוד..). היתה לנו אהבה מטורפת, אפילו ברמות שלא בריאות, הוא ממש אהב אותי ולא היו שום סימנים לפרידה. זאת אומרת רבנו בלי סוף (הוא היה מתייחס אליי לא יפה, אפילו משפיל אותי , הייתי צעירה תמימה וטיפשה, סצנות קנאה מצידו וכל מיני כאלה..) אבל זה היה בשגרה..

אחרי שנפרדנו אני עברתי תקופה מהגיהנום.. אני לא אפרט.. אבל עברתי כל מיני חוויות לא נעימות כתוצאה מעוצמת הפגיעה. לקח לי הרבה זמן להתגבר עליו אבל בסופו של דבר הצלחתי והיו לי מאז כמה מערכות יחסים משמעותיות, והרבה יותר ממה שהיה לי איתו.

גם חשוב לציין שיותר משנה אחרי שהוא נפרד ממני הוא התחרט ורצה לחזור אליי אבל זה היה מאוחר מדיי , בהתחלה ניסיתי כי חשבתי שעדיין יש לי רגשות אליו אבל כמה שהוא חיזר אחריי לא הצלחתי שוב להיות איתו, אפילו לא להחזיק לו את היד..

טוב.. חחח אחרי כל זה , זה נשמע כאילו אני מתעניינת בו ורוצה לשאול משהו על זה אבל זה בכלל לא הסיפור... היום שאני כבר בת 28 (אמאלה
) הוא בכלל לא מעניין אותי רומנטית (מה גם שאני מאוהבת במישהו אחר), הוא פתאום נראה לי ממש מכוער , ואני אפילו לא מבינה איך הצלחתי להיות איתו.. היום אני יודעת שהוא עשה לי טובה ענקית.

בכל אופן, בפייסבוק הוא כבר שנתיים in a relationship אבל אין שום תמונה עם בחורה. מצד שני הוא כל הזמן מצולם עם איזה בחור -אותו בחור- חופשה באילת ביחד, ארוחת חג ביחד, בפאב ביחד, וכו' וכו'.. בהתחלה המשפחה והחברות ואני צחקנו על זה שיכול להיות שהוא גיי ..אבל זה היה בצחוק ..אבל פתאום מתאספים עוד ועוד סימנים שזה כנראה נכון. ועכשיו אני רוצה לדעת לא רק מתוך סקרנות. פתאום זה ממש מטריד אותי.. כאילו מרגישה ש"עבדו עליי" , שסבלתי כל כך הרבה זמן לחינם (כי כן, אם זה נגמר אז בגלל שהוא גיי זה היה יותר קל- למרות שמהרבה בחינות זה לא הגיוני{הוא יזם סקס, הסתכל על נשים וכו} ). והוא השפיע ועיצב את מי שאני היום במערכות זוגיות (לרעה)..

ולשאלתי- האם זה לדעתכם חודר לפרטיות ורע מצידי אם אני אשאל אותו בפייסבוק (בפרטי כמובן) אם הוא הומו, כי הרי אני לא מדברת איתו בכלל כבר , וזה פרט מאד אינטימי... או שזה לגיטימי?

spaysi8

New member
אני הייתי שואלת

אבל אני חסרת טאקט אז אולי כדאי לשאול מישהו אחר XD

mad alot

New member
אני מוכן לנסות להתחיל איתו בסתר

הומואים מתים עלי

mad alot

New member
בסדר, הרעיון זה לא לצאת איתו

זה להבין אם הוא הומו או לא.

AS00AS

New member
אז מה זה?!

הרצון ליידע חיוני?

מה שקרה קרה! לא נוכל לשנות את העבר,(צריך ללמוד ממנו)
הוא מאחרינו ושם בדיוק הוא צריך להישאר

לא פותחים קברים

Optimistic Girl

New member
בפירוש לא !!!

הקדמה:

קודם כל,אנילא מבינה תאנשים האלו, שחושבים שכל דבר אפשר לשאול בפייסבוק

לכל מסר,
יש אמצעי מתאים.
זה מה שלמדתי פעם בתקשורת...

אם את באמת רוצה לדעת את האמת <ומותר לך ומגיע לך לדעת>
אז תתחילי לדבר איתו בצאט-

ותקבעי להיפגש איתו

ותשאלי אותו פנים מול פנים, באיזה מקום שאין בו אנשים,

תתחילי ככה בערך: שקודם כל את מבטיחה לשמור על סודיות מלאה, וממך לעולם לא יצא שום דבר,
ושהיה מקל עלייך , לדעת את האמת, שאתה נפרדת ממני בגלל גבר ?
אשמח לדעת את האמת ומבטיחה לא לגלות זאת לאף אחד.

ככה תגידי לו, רק אז אולי הוא יגלה לך את האמת...
תתחילי עם הרגש, עם זה שהפרידה בינכם היתה קשה לך ושחשוב לך לדעת את האמת.

אנשים מתחברים לרגשות, אם את תיפתחי עליו, הוא גם יפתח עלייך.
במילים אחרות, לשאול על יבש בלי רגש : תגיד חומד, אתה הומו?
לא יתן לך תוצאות רצויות...
את צריכה סיבה טובה, שהוא יגלה לך את זה.

את באמת חושבת שהוא יענה לך שהוא הומו בפייסבוק?!
במיוחד אם הוא עדיין בארון
או בחצי ארון
וכו כו...

תחשבי על זה, לפני שאת עושה טעות.
אם תשאלי אותו עכשיו בפייסבוק, הוא ''יברח'' מהתשובה האמיתית.
זה ממש לא נושאים ששואלים ברשת חברתית.

ואת לא חופרת

תמשיכי לכתוב הודעות חדשות,
ומאוד מצטערת לשמוע על הקשר הראשון שנגמר לך ברע

לדעתי

האמת- תעשי מה שאת מרגישה ורואה לנכון, אם יש בך אומץ לשאול אותו ואת מרגישה כך תשאלי אותו ותראי מה תהיה תגובתו.
אני אישית לא הייתי שואלת שאלה כזאת, לפי דעתי אני במקומך הייתי שמה את הנושא הזה בצד (ואני יודעת שזה קשה) וממשיכה הלאה בחיים.
ונגיד שתגלי שהוא כן הומו, מה זה יתן לך? מה תעשי ? לדעתי זה סתם יכאיב יותר ולחטט בפצע פתוח לא כדאי כל כך.

אבל שוב, תעשי מה שהלב אומר לך. אני לא הייתי שואלת, אבל זאת רק אני..

h a j b i

New member
את פשוט לא יודעת להניח לעבר

מה יהיה איתך?

אם זה באמת יעשה לך טוב לדעת את התשובה בוודאות, תשאלי. אם לא, אל תשאלי...
מקסימום לא יסכים לענות לך (נשמע לי לא סביר).

mad alot

New member
לא מבין מה אתם רוצים ממנה

נכון שזה עבר, ונגמר. וכו' וכו'
אבל זה ממש מסקרן.

אני חסר טאקט ממש, אז יש מצב שהייתי פשוט שואל אותו.
אבל זה רק אני

למעלה