מתייעצת..(שאלה פשוטה עם רקע חופר
)

ebi83

New member
לדעתי- ברור שלא לשלוח!

האמת, שלאור הסיפור אני שואל למה לעזאזל יש לך אותו בפייסבוק..

יש דברים שכל עוד הם לא לגמרי באויר הפתוח חבל להעלות את זה לטובת סיפוק יצר סקרנות. מה עוד שוהיה והוא לא הומו ומסתבר שהוא יוצא עם מישהי שקרכלשהו יש לי תחושה שכן תפגעי.
אז חבל, פשוט חבל...

al19

New member
... אוקי... דעתי...

תראי, זה מה שנקרא OZZING .. ממך.. או שזה ברור מהמילים שלך שעדיין יש לך רגשות אליו, ואם תפסיקי להתתכחש לזה זה יהיה יותר טוב..
אבל זה ברור, כי אהבת אותו והוא היה לך הדבר הכי חשוב בעולם 5 שנים, ו5 שנים זה לא הולך ברגל .. חביבי... ואת י ודעת מה זה אומר שיש לך עדיין רגשות אליו ?
זה אומר שאת לא רובוט .. אז קודם כל..
תרשי לי לברך אותך על זה שאת בן אדם... מזל טוב..
וזה נורמאלי שיש לך עדיין רגשות למישהו שאהבת פעם.. אנכנו לא רובוטים.. אנכנו לא יכולים לכבות מתג כזה ואז שפתאום להפסיק לאהוב.. את תמיד תאהבי אותו.. ותמיד תזכרי בזמנים הטובים שהיו לכם ביחד..ככה זה ... אין מה לעשות .. אין מכונה שתגרום לך לשכוח אותו
אבל תזכרי שנפרדתם בגלל סיבה מסויימת, זה לא היה סתם. והסיבה הזאתי היתה מספיק חזקה כדי לשבור חומר שבניתם במשך 4 שנים.
אם הוא הומו או לא ?
בנינו ? זה לא מה שמטריד אותך..
זה לא באמת משנה לך האופי המיני שלו...
מה שמשנה לך זה לסגור מעגל.. את פשוט רוצה שהוא יבוא אליך ויגיד לך שהוא שונא אותך כדי שתוכלי להמשיך הלאה בחיים שלך ולא להסתכל לעבר תמיד..
אבל זה לא יעזור, את בן אדם ותמיד תזכרי בזמנים שהיו לכם..
את צריכה להבין אבל כמה דברים
דבר ראשון מה שעברת זה מה שבונה את האופי שלך, מי שאת היום האופי שלך היום ... הבן אדם שאת היום.. חלק ממנו, זה הבן אדם שהיית איתו, זה חלק מהזמנים ...שהייתם ביחד.. כלומר.. זה חלק ממה שבונה את האופי שלך היום.
זה חלק ממך ואי אפשר לשנות את זה.
מה את צריכה לעשות ?
מה שאת מרגישה שנכון, אני לא פה כדי לשפוט מה לעשות ומה לא לעשות, אבל אני חושב שאני הייתי נותן לעבר להשאר בעבר, תראי שאוהבים.. צריך לאהוב עם יד פתוחה... כלומר.. לאהוב אבל לא באובססיביות, לא ללחוץ לא לחקור לא לשאול.. את צריכה להגיע להבנה שמה שהיה היה.. והיה מקסים.. ולא היה יכול להיות בשום דרך אחרת... ולהמשיך הלאה, לדרך חדשה , עם האופי שלך.. עם כל האופי שלך.. כל האכזבות שלך בחיים.. וכל הרגעים המאושרים שהיו לך.. אבל להמשיך הלאה.. וכל עוד להזכר במה עשית.. לא להסתכל כל הזמן אחורה.. זה לא יעשה לא לך טוב ולא לבחור הזה טוב..
את פשוט צריכה לאכל לו בלב שלך..(שימי לב בלב .. שלך) שיהיה הכי מאושר שיכול להיות עם מי שהלב שלו יבחר, וגם אם זה לא איתך.. את פשוט צריכה להזכר בזמנים טובים ולהבין שהשמש תמיד זורחת מחדש, ויכול להיות.. יש סיכוי אסטרונומי...כזה.. שעוד החיים משיכו את יודעת...
הזמן לא יעצור...
תהני מהחיים.. תהני ממי שאת..
ותעשי דברים שאת אוהבת... אני יכול להמשיך עכשיו ולכתוב הודעה כל כך אורכה על זה.. אבל נראה לי שלבנתייים ההודעה הזאתי ארוכה מספיק..
ומה זה על זה שאת בת 28 וסמיילי עצוב ?
אמא שלי בת 67, את חושבת שהיא לא היתה רוצה להיות בגיל שלך ?
אז נכון את לא בת 16 יותר.. אבל את ילדונת !! ... חח..
גם אני כן ? שלא תביני לא נכון ...
תראי את היתרונות ב28... יש מלא כאילה :) ...

ואל תדאגי יש אנשים בפורום לפחוט .. שיתמכו בך...כל הזמן..
אז..
מה את מחליטה ? להמשיך קדימה ?
או להשאר מאחור ולחקור על למה הוא עזב אותך .. ?

adido d

New member
שאלה -

ונניח ותדעי, לא משנה בכלל מה התשובה, זה יקדם אותך "לסגור פינות"?

לא יודעת, נראה לי שזה קצת יהיה "לעורר את המתים"... אצלך...
הוא בכלל לא האישיו במשוואה הזו...

אני לא הייתי שואלת ולו רק כדי לא ליצור שוב אינטראקציה עם מישהו שפגע בי כ"כ (כמו שנשמע מהסיפור שלך)... הוא לא שווה שתתענייני בו...

עבר זמן, את השתנית אני בטוחה... תמקדי את האנרגיה בדברים אחרים, טובים יותר, מאמינים בך יותר ותעזבי את העבר איפה שהוא צריך להיות - בעבר! :)

feralcat

New member
אם זה היה הפוך

ולך היו הרבה תמונות עם חברה מסוימת, היית רוצה שהוא ישאל: את לסבית?

adido d

New member
אצל בנות זה בד"כ לא עולה

השאלה "את לסבית"... בגלל תמונות....
יש הרבה בנות שאוהבות להצטלם עם החברות ממש על תקן ה"זוג"... כלומר נשיקות, חיבוקים צמודים, אפילו נגיעות מיניות...
כנראה שאצלנו זה עוד משהו שמתקבל בלי לשאול הרבה שאלות :)

feralcat

New member
הכוונה הייתה לשים את עצמה במקומו

משהו בסגנון "אל תעשה לרעך מה ששנוא עליך".

אבל האמת, היסטוריה זה להיסטוריונים

adido d

New member
לפי התיאור שלה,

הוא לא בדיוק עונה להגדרה של "רעך"
, אבל יש אמת במה שאתה אומר...

והיסטוריה זה לגמרי להיסטוריונים

קצת קשה לי לענות על זה

כשאני לא לסבית. אבל בגדול לא רואה סיבה להתבייש בנטייה מינית. ברור שאנשים מסתירים את זה כי הם חוששים מתגובות הסביבה אבל אני בנאדם מקבל ולא שופט, והוא בטוח יודע שלא "אלגלג" עליו בגלל זה.

תודה לכולם על התגובות

אז קודם כל - אני לא אפגע מזה, כמו שחלקכם כתבו, לא משנה מה תהיה תשובתו. הוא לא משפיע עליי היום, לא חיובית ולא שלילית. ובטח שאין לי עוד רגשות אליו (כמו ששניים מכם כתבו). זה מגוחך. ולא מבינה מאיפה הסקתם את זה ממה שכתבתי.
ניסיתי לחשוב עם עצמי למה אני באמת כל כך רוצה לדעת, אני מניחה שאולי הסיבה האמיתית היא שילוב של סקרנות ביחד עם הסיבה שהחוויות שעברתי אחרי הפרידה ממנו משפיעות גם על חיי האהבה שלי היום וזה מעצבן אותי ובא לי להתעצבן עליו.. באופן כללי אני קצת כועסת על עצמי שהייתו איתו, נשמע קצת שחצני, אבל הוא באמת לא בנאדם לרמה שלי, לא בשום מובן (שוביניסט, רע לב, שונא בעלי חיים וכו'). ואולי יש לי קצת אגו על זה שבחור "מהסוג הזה" השפיע עליי בצורה כל כך שלילית ושסבלתי כל כך בגללו.

ולגבי החלטתי- עוד לא החלטתי אבל נראה..

chenmatix1

New member
היה לי מצב די דומה

קרה לי משהו קצת דומה אם את רוצה עוד פרטים תשלחי לי מסר :)
מהניסיון שלי הידיעה הזאת לא עוזרת. זה לא יעזור לך להפסיק לכעוס על עצמך שהיית איתו
להיפך זה יכול לגרום לך לכעוס עוד יותר. עצה שלי זה לעזוב את זה אבל ברגע שאת תחשבי עליו וזה לא יבוא עם כעס
או הרגשה שלילית אז לדעתי זה זמן טוב להיות סקרנית ואולי לשאול. כול עוד יש כעס והרגשה שלילית עדיף לעזוב את זה לדעתי

Kagg6

New member
במקומך

הייתי שואל, רק מהסקרנות...

אבל אולי הוא דו................................. לכי תדעי

לא הייתי שואלת

אני גם בטוח הייתי מתעניינת וגם אם הסקרנות היתה הורגת אותי, הייתי נמנעת מלשאול, אפילו שזה היה סוגר פינה.
פשוט עד שזה יסגור, זה עלול לפתוח דברים אחרים.
הוא לא חלק מהחיים שלך היום ואת לא צריכה שום דבר שיזכיר אותו, לא כי אולי יחזרו הרגשות אלא כי זה לא מתאים.
תהני מהחיים שיש לך היום, מהגבר של היום ותשארי בינתיים עם הספק.
אם לפחות הייתם בקשר כלשהו, מדברים מדי פעם, אבל ככה סתם לפנות אליו ולשאול את זה זה בהחלט לא במקום וגם לא טוב בשבילך!

למעלה