מתייעצת..(שאלה פשוטה עם רקע חופר
)

Purple Mushroom

New member
כן.

כנראה זה הרבה יותר מורכב מזה. אבל יש לי שאלה: אם זה נגמר רע. למה את חברה שלו בפייסבוק?
זה חודר לפרטיות. אבל אם אחרי כל זה את חברה שלו בפייסבוק, סימן שאת כן רוצה להיות איתו בכל זאת בקשר. (אני מתייחס לפייסבוק שלי בצורה די אישית, ושולח הצעות חברות, וחבר רק אם מי שאני בקשר איתו, במסגרות החברתיות שלי, משפחה,חברים, וחברים במסגרת חברתית חשובה לי מאוד).
אז אם את חברה שלו בפייסבוק, ועוקבת אחריו באובססיביות גם הרבה שנים אחרי שנגמרה לכם מערכת היחסים. אז התשובה שלי היא : כן. הרי את כבר חודרת לפרטיות שלו אם אתם חברים בפייסבוק.

וגם מאחל לך שבכל זאת , תשכחי את העבר הרע. ותיהיי יותר פשוטה, ומערכות היחסים שלך בעתיד, יהיו יותר טובות, ופחות רעות, יותר ערות :)
בהצלחה , אחותי
:).

einat162

New member
קודם כל - הוא יכול לטעון

שהוא בכלל דו
(מה שאני אישית לא כ"כ מאמינה לו ברוב המקרים... סוג של הכחשה לדעתי - אבל תלוי בבנאדם)

ולדעתי את יכולה לשאול (בפרטי) כי אופן הקשר בינכם היה אינטימי. אבל רצוי גם לציין למה את חושבת ככה.

Optimus_Prime

New member
יש לי כמה פתרונות חלופיים

אם זה כ"כ מסקרן אותך ואת לא יכולה לעמוד בזה: תגרמי לאיזה חברה שלך שמכירה אותו לשאול אותו. ככה זה לא יצא חסר טאקט מצידך (ולכולנו יש חברים חסרי טאקט, אז תמצאי אחת כזאת) ואם הוא ישאל אותה למה, שתגיד שהיא חשבה להכיר אותו..

אם את רוצה להיות זו שפונה - פשוט תשאלי אותו עם מי הוא עכשיו.. כי אם כתוב שהוא במערכת יחסים - כנראה שיש מערכת יחסים, לא?..

ואני מבין לחלוטין את ההרגשה הזאת שלך שאת רוצה סגירת מעגל. אגב, יכול להיות שאיתך הוא היה סטרייט ולאחר מכן הומו, זה לגיטימי ואני מכיר לפחות אחד שעשה שינוי כזה בגיל יחסית מאוחר (25).

בהצלחה

למעלה