רוצה להגיב לשירשור שפתחתי בעקבות
כל המסרים ששלחו לי. אני לא מתכוונת עכשיו להתחתן איתו
אני מתכוונת לסיים את הלימודים שלי לפני. כולם ישר קוראים הודעה כמו זאת שהתחילה את השרשור חתונה וצורחים וקופצים למסקנות, בלי להסתכל על הדברים החשובים ובפרופורציה
נכון אני לא מכירה אותו מספיק כדי להתחתן אבל מצד שני רק דיברנו על זה היפוטטית והוא נתן לי טבעת זה לא מחייב כלום יכול להיות שבעוד שנה נחליט שזה לא מתאים. וכל אחד ילך לדרכו. כמעט אף אחד שכתב בשירשור הזה לא שאל את השאלות החשובות כמו כמה זמן אתם ביחד
כמה בוגרים אתם חושבים שאתם
וכמובן כמה בוגרים אתם באמת כדי לנהל בית יחד
כולם ראו את כל הרע שיש בנישואין אם זה בגלל שהנשים שהגיבו רווקות או שפשוט סובלות בתוך מערכת היחסים שלהן. נכון יש אנשים שלא מתאים להם להתחתן אבל יש כאלה שכן אסור להיות קיצוניים צריך לראות את האמצע , את העמק השווה. כל אחד הקצין את זה לצד שלו וסבבה כי לכל אחד נסיון שונה. ההורים שלי הכירו חודשיים אמא שלי הייתה בת 22 ואבא שלי בן 25 והם התחתנו וחיים יחד באושר כבר 21 שנים. דודה שלי אותו דבר והיא נשואה 30 שנים שהיא טוענת גם בחדרי חדרים שהם הכי מאושרות בחיים שלה. נכון ישנם ויכוחים, לפעמים רבים אבל אלה הם החיים אני חושבת שאם אין ויכוחים לפעמים בין בני זוג אז זה מראה שלבן הזוג לא אכפת ממך כי מה לעשות לא הכל ורוד. ונכון יש מצב כלכלי רע בארץ ויש עוני אבל כל מי שעני התחתן בגיל 20 או התחתן כי נכנסו להריון מה לעשות גם העשירים הגדולים יכולים לקום יום אחד לפשיטת רגל. ונכון את יכולה להיות בת 30 ולהתחתן עם גבר שאת חייה איתו 10 שנים אבל גם יכול להיות שפתאום ביום בהיר אחד הוא יתגלה כבעל מכה אז מה זה אומר שלא תתחתני כי יש את הסיכוי שיום אחד פתאום יקרה משהו שהוא לא ורוד
בשביל זה להשאר כל החיים לבד
מה היו שווים החיים שלנו אם לא היינו חיים אותם
היה לנו מאוד משעמם לדעתי החיים מלאי סיכונים אבל כדי לחיות צריך לקחת אותם. אנשים לא מסתכלים על כל העיניין הזה בצורה אנידיבידואלית כל אחד הוא אחר ולא תמיד אנשים בני 20 שמתחתנים עושים את טעות חייהם, אולי אני חייה בעולם של אגדות אבל לפחות אני חייה את החיים שלי כמו שאני רוצה ולא כמו שאחרים מכתיבים לי לחיות באהבה אבוני