מתי צריך לקנות את טבע???

מצב
הנושא נעול.

גידעון1

New member
אתה קצת טועה

טבע - מניית העם
שימו לב לנתון מעניין: גם אתמול , טבע יכלה לצנוח רק אחרי סיום המסחר בארץ , וגם היום למרות שטבע ע"פ ארביטראז נטו היתה צריכה לפתוח 5% למטה - פותחת רק 2% למטה. לדעתי זו בעיה פסיכולוגית של כל עם ישראל שבשבילו "ירידות בטבע זו הזדמנות קנייה". בנאסדא"ק יש הרבה מניות וטבע היא עוד מניה זניחה , ולכן אין להם בעיה לראות אותה יורדת 12% ועוד למכור. כל מי שקונה היום , "בהזדמנות" , שיקח בחשבון שיכול להיות שכבר היום בערב היא תמשיך את הצניחה שלה.
אתה קצת טועה
ברור שאצלנו טבע היא הכי חזקה ואילו בארה"ב יש עוד הרבה חברות חזקות אבל להגדיר את טבע בארה"ב כמניה זניחה זאת טעות. טבע שייכת למדד הנאסדק 100 והיא החברה הגנרית הגדולה בעולם וחברת התרופות השישית בגודלה בעולם ולכן להתייחס אליה כאל נייר זניח זאת טעות

אלוני.

New member
אתה טועה הרבה

טבע - מניית העם
שימו לב לנתון מעניין: גם אתמול , טבע יכלה לצנוח רק אחרי סיום המסחר בארץ , וגם היום למרות שטבע ע"פ ארביטראז נטו היתה צריכה לפתוח 5% למטה - פותחת רק 2% למטה. לדעתי זו בעיה פסיכולוגית של כל עם ישראל שבשבילו "ירידות בטבע זו הזדמנות קנייה". בנאסדא"ק יש הרבה מניות וטבע היא עוד מניה זניחה , ולכן אין להם בעיה לראות אותה יורדת 12% ועוד למכור. כל מי שקונה היום , "בהזדמנות" , שיקח בחשבון שיכול להיות שכבר היום בערב היא תמשיך את הצניחה שלה.
אתה טועה הרבה
אין להם בעיה לראות את מיקרוסופט או את גוגל יורדות באותה עוצמה, זה לא קשור למה שכתבת. תבדוק את רמת הסחירות של טבע בארה"ב בהשוואה לכל השוק, ובדוק את רמת הסחירות אתמול ותבין שזו חברה מוכרת ורחוקה מלהיות זניחה, היא לא ענקית התרופות העולמית אבל רחוקה מלהיות זניחה. אגב, הירידה בשווי שוק של טבע אתמול שוות ערך לכל הכסף שורטהיימר יקבלו ממכירת ישקר, או אם יותר נוח לך אז זה יותר משוייה של אפריקה ישראל, הרבה יותר. מדהים להיווכח שזה אפילו יותר מהשווי של מנופים ועדירון ביחד...

nirshats

New member
זה עדיין זניח

אתה טועה הרבה
אין להם בעיה לראות את מיקרוסופט או את גוגל יורדות באותה עוצמה, זה לא קשור למה שכתבת. תבדוק את רמת הסחירות של טבע בארה"ב בהשוואה לכל השוק, ובדוק את רמת הסחירות אתמול ותבין שזו חברה מוכרת ורחוקה מלהיות זניחה, היא לא ענקית התרופות העולמית אבל רחוקה מלהיות זניחה. אגב, הירידה בשווי שוק של טבע אתמול שוות ערך לכל הכסף שורטהיימר יקבלו ממכירת ישקר, או אם יותר נוח לך אז זה יותר משוייה של אפריקה ישראל, הרבה יותר. מדהים להיווכח שזה אפילו יותר מהשווי של מנופים ועדירון ביחד...
זה עדיין זניח
ביחס לנאסד"ק. כאן אם טבע יורת 10% זה משפיע ביותר מאחוז על כל השוק! (וזה הרי לא הגיוני...) , שם היא יכולה לצלול גם 20-30% ובקושי ירגישו את זה. כאן הכותרות יזעקו לשמיים - "טבע ירדה 12%!!!" , כאילו סוף העולם הגיע , ושם זה כאילו תשמעי על אלרוב ששוב ירדה 20%. שם יש כסף יותר גדול מכאן, ולכן הם לא מתרגשים מכמה מיליארדים בשווי שוק של עוד חברה. זאת אמנם חברה חשובה אבל יש עוד הרבה חברות חשובות , ומניות מטבעם עולות ויורדות , עכשיו יורדות. לכן לדעתי השוק בנאסד"ק מתייחס לנייר ביותר ריאליות , ומאזן את האופטימיים בארץ. וכל מי שקונה היום במציאון .... חכו ל16:45

הכתובת היתה על הקיר!!

לא, יש עוד
למה להישאר כשיודעים שהיא הולכת לרדת?
הכתובת היתה על הקיר!!
האנסליטים בכל בתי ההשקעות צפו את זה ברגע שטבע קנתה את החברת בת. מה שנשאר לעשות זה להמתין או להקטין פוזיציה עד שהמנייה תרגע. הצפי של טבע בימיים הקרובים היא 1600. אפשר יהיה לדעת מה קורה עפ המנייה רק ביום שני הבא וזאת בעקבות שמחר יום המסחר האחרון של השבוע והוא יושפע בעיקר מהנסד"ק וכמו כן יום א נדע כיצד הגיבה המנייה בסוף השבוע בנסד"ק וכן אין מה להלחץ.

גם הבוקר טבע אדומה ?

הכתובת היתה על הקיר!!
האנסליטים בכל בתי ההשקעות צפו את זה ברגע שטבע קנתה את החברת בת. מה שנשאר לעשות זה להמתין או להקטין פוזיציה עד שהמנייה תרגע. הצפי של טבע בימיים הקרובים היא 1600. אפשר יהיה לדעת מה קורה עפ המנייה רק ביום שני הבא וזאת בעקבות שמחר יום המסחר האחרון של השבוע והוא יושפע בעיקר מהנסד"ק וכמו כן יום א נדע כיצד הגיבה המנייה בסוף השבוע בנסד"ק וכן אין מה להלחץ.
גם הבוקר טבע אדומה ?

dw2322

New member
הרץ חיפוש מתקדם על אורכית

האם אני הפראייר היחיד שנשאר בטבע?
והאם אתם חושבים שיש סיכוי לצמצם נזקים בשבוע הבא?
הרץ חיפוש מתקדם על אורכית
את כל מה שכותבים כאן קראנו לפני כמה שבועות על אורכית. זה נייר שדיווח לפני שבוע שבועיים על תחזיות חלשות מהצפוי לשנה הקרובה (כמו טבע), קיבל בראש, ובצדק, ומי שחשב שהוא קונה אותה בשפל נוכח לדעת שלכל שפל יש עוד יותר שפל. לא שיש חלילה קשר בין השתיים, אבל כאשר מדובר בנייר שאינך מחזיק (ואולי אפילו לא מכיר בכלל) ההתייחסות היא קורקטית ועניינית יותר.

t8701

New member
טבע או TEVA

טבע או TEVA
האם זה הזמן להיכנס לטבע והאם כדאי בישראל או בארה"ב..?

גרינקו

New member
טבע- הזדמנות קניה מחר בבוקר

טבע- הזדמנות קניה מחר בבוקר
מחר המניה תפתח ב 16900 הזדמנות נדירה לקנות בשער הזה כל הקרנות יחטפו סחורה בזול

מחר...

מחר...ל-
דעתי מחר היא תרד בשעה הראשונה של הבוקר ומיד אחר כך תתקן למעלה כך שאני מערית שהיא תעשה את התיקון הגדול במשך שבוע הבא
מחר...
בא לי להיות נביאה... מחר בפתיחה טבע מתחילה מינוס 4 לפחות. אחוריזה תעלה קצת למינוס 2 ככה משהו כזה עד שיפתח המסחר בניו יורק ואז היא תחזור בחזרה למינוס 4 במקרה הטוב. הלוואי ואני טועה והיא תהיה ירוקה מחר אבל אין מצב בחיים.

bekma007

New member
תהרגו אותי...כל קשורי טבע.....

מחר...
בא לי להיות נביאה... מחר בפתיחה טבע מתחילה מינוס 4 לפחות. אחוריזה תעלה קצת למינוס 2 ככה משהו כזה עד שיפתח המסחר בניו יורק ואז היא תחזור בחזרה למינוס 4 במקרה הטוב. הלוואי ואני טועה והיא תהיה ירוקה מחר אבל אין מצב בחיים.
מה אתם מתאהבים בטבע ורק רוצים להחזיק אותה כאשר היא לא תיתן תשואה יותר טובה מחברות אחרות....חברה ששווה עשרים וכמה מיליארד לא תכפיל את עצמה... אז למה לא לחפש הזדמנויות אחרות... כאשר טבע קנתה את החברה האחרונה הכתובת היתה על הקיר כי יהיו לה קשיים לעלות הרבה כי נוספו מניות רבות לשוק והיא שילמה פרמיה יחסית גבוהה. מאחל לכל מחזיקי טבע הצלחה. לדעתי ..טבע לא תיהיה מה שהיתה במשך 20 השנה האחרונות.....

אני ממש לא מאוהבת בטבע...

מה אתם מתאהבים בטבע ורק רוצים להחזיק אותה כאשר היא לא תיתן תשואה יותר טובה מחברות אחרות....חברה ששווה עשרים וכמה מיליארד לא תכפיל את עצמה... אז למה לא לחפש הזדמנויות אחרות... כאשר טבע קנתה את החברה האחרונה הכתובת היתה על הקיר כי יהיו לה קשיים לעלות הרבה כי נוספו מניות רבות לשוק והיא שילמה פרמיה יחסית גבוהה. מאחל לכל מחזיקי טבע הצלחה. לדעתי ..טבע לא תיהיה מה שהיתה במשך 20 השנה האחרונות.....
אני ממש לא מאוהבת בטבע...
סתם התחשק לי לכתוב מה שנראה לי שיהיה מחר

12%-

12%-
מצטערת לאכזב אותכם אבל טבע יורדת 12% בוול סטריט, זה לא מסמן טובות למחר בת"א, תצפו לעוד ירידה רצינית מחר.

fermat7

New member
סופסוף! קצת ריאליזם ../images/Emo45.gif

סופסוף! קצת ריאליזם

טבע היא לא מה שהורגלנו אליו. ההנהלה שלה אומנם מהמוערכות ביותר שיש, מה שתורם לאמון בחברה , אך לצערי, התבטאויות אומללות, חוסר רצינות או זלזול במשקיעים/אנליסטים מצד העומד בראשה, קרי, מקוב בהחלט לא מחזקות את האמון בחברה ובצעדיה. דיברו על מכתשים כטבע הבאה, יכול להיות, לכו לשם, לכו לאורמת, אל תתעקשו על טבע. בהצלחה לכולם.

aviy009

New member
אני ממש לא מבין את זה,

סופסוף! קצת ריאליזם

טבע היא לא מה שהורגלנו אליו. ההנהלה שלה אומנם מהמוערכות ביותר שיש, מה שתורם לאמון בחברה , אך לצערי, התבטאויות אומללות, חוסר רצינות או זלזול במשקיעים/אנליסטים מצד העומד בראשה, קרי, מקוב בהחלט לא מחזקות את האמון בחברה ובצעדיה. דיברו על מכתשים כטבע הבאה, יכול להיות, לכו לשם, לכו לאורמת, אל תתעקשו על טבע. בהצלחה לכולם.
אני ממש לא מבין את זה,
יש פה מלא אנשים שמתבססים בעיקר על ניתוח טכני שהכלל הראשון בו הוא לעולם לא לסחור נגד המגמה ובכ"ז אותם אנשים גם פה וגם בקומונה קונים כמו מטורפים... אני חושב שהם פשוט לא מאמינים כשהם רואים את טבע נדרסת ב12% והם בטוחים שיבוא התיקון בימים הקרובים... בקיצור א ש ל י ו ת . . . שיהיה רק טוב...

מצב
הנושא נעול.
למעלה