מתכון לקניידלאך טומי* וחברים
עד כמה שאני מכירה את הקניידלאך "שלנו" לא היינו משחימים בצל.(לא השתמשנו בכלל בבצל בכל צורה שהיא) והנה נתקלתי במתכון שבו מטגנים בצל. מה דעתכם? מבקשת לקבל מתכונים לקניידלאך כמו שעשו פעם בבית אמא המתכון שנתקלתי בו 1 כוס מים 100 גר' בצל קצוץ מטוגן להזהבה 5 כפות שמן מטיגון הבצל 1כפית מלח פלפל, אבקת מרק 150 גר' קמח מצה 4 ביצים. אופן ההכנה שמים סיר מים, בצל שמן מלח תבלינים מביאים לרתיחה. ממשיכים להרתיח דקה אחת מורידים מהאש. מוסיפים קמח מצה. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך ערבוב מהיר, שלא יתקרשו. משהים במקרר לפחות שעה. צרים עיגולים בגודל גולה. מבשלים בציר מרק כ-20 דקות. לא לבשל בסיר המרק הרגיל כי הם מעכירים את המרק. מה דעתכם? אצלי קניידלאך בלי בצל, פשוט, אפילו לא מרתיחה את המים. יש למשהו רעיון? מתכון אחר?
עד כמה שאני מכירה את הקניידלאך "שלנו" לא היינו משחימים בצל.(לא השתמשנו בכלל בבצל בכל צורה שהיא) והנה נתקלתי במתכון שבו מטגנים בצל. מה דעתכם? מבקשת לקבל מתכונים לקניידלאך כמו שעשו פעם בבית אמא המתכון שנתקלתי בו 1 כוס מים 100 גר' בצל קצוץ מטוגן להזהבה 5 כפות שמן מטיגון הבצל 1כפית מלח פלפל, אבקת מרק 150 גר' קמח מצה 4 ביצים. אופן ההכנה שמים סיר מים, בצל שמן מלח תבלינים מביאים לרתיחה. ממשיכים להרתיח דקה אחת מורידים מהאש. מוסיפים קמח מצה. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך ערבוב מהיר, שלא יתקרשו. משהים במקרר לפחות שעה. צרים עיגולים בגודל גולה. מבשלים בציר מרק כ-20 דקות. לא לבשל בסיר המרק הרגיל כי הם מעכירים את המרק. מה דעתכם? אצלי קניידלאך בלי בצל, פשוט, אפילו לא מרתיחה את המים. יש למשהו רעיון? מתכון אחר?