מתכוננים לגמר ה-NBA ב
אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifנצלש|../images/Emo26.gifבלוג חדש מדאגי../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

למה רק דני אף פעם לא כותב?
On The Blog Current mood: sore Well, Well, Well Some fine words from the crappy bass player are in need. Thanks for all your feed back on the new song we are very happy you guys like it but believe me it gets better!!! If you like One For The Radio the new albums gonna blow off your heads! Cant wait for you guys to hear it. We had some artwork back from the artist who's doing some stuff for the album and there is only one word to describe it.... BITCHIN!!! Picasso would crap his pants if he saw it. A word of warning, do not fall asleep in front of a fan blowing in your mouth all night, it gave me a cold. I feel like the crusty bits on the outside of a cats bum. Got to run guys, just heard the ice cream man! Take care, stay in school and remember your green cross code Dougie XDDDDDDDDDDDDDDD ואין לי זמן וכח ויכולת[
] לתרגם אז אם למשהי בא- פיל פרי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מישהי כבר העלתה את זה פה למטה+

תרגום :/

RockStar2

New member
../images/Emo207.gifמישהו יודע איפה קונים דיסקים של מקפליי?

סיכות,פוסטרים,הכל, אבל דיסקים חוץ מהאלבום just my luck כי אני יודעת כבר איפה יש אותו...אני מחפשת את הדיסקים האחרים :) אז אם מישהו יודע בבקשה שיגיד לי! D:

גילולית

New member
../images/Emo205.gif|חלה|רק בחו"ל, אין בישראל חוץ מJML

ומהדיוידי של הגרייטסט היטס שומדבר של מק=\ אבל את יכולה לנסות לקנות מהאינטרנט באמאזון או משהו:)

adiozery101

New member
חחח אני קניתי את WONDERLAND באילתת

אין לי מושג איזה חנות חחח P: וסיכות איןן ואי אפשר לקנות פוסטרים את יכולה לעשות מנוי לTOTP

AlmA XP

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo180.gifנוטשת ../images/Emo9.gif

אני נוסעת לצפון לשלושה ימים למשפחה :] ואני הולכת לפגוש את הבת דודה החדשה שלי D: ביי בי 3> אני אתגעגע

m o r 1 0 2

New member
נתגעגע../images/Emo24.gif תהני../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

תצלמי הרבה,הצפון מדהימה
והכי חושב תבלי

LosingMyself

New member
תהני DD:

צלמי את הבת דודה החדשה ותראי לנו [אני מתה על תינוקות חדשים :) ] גם אנחנו נתגעגע

adiozery101

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo9.gif

מישהי יודעת אם אפשר לשמור תמונות מיוטיוב ?! כאילו שיש סירטונים כאלה אם תמונות אפשר לשמור את התמונות ?

McGirl For Life

New member
נממ...

אני לאדעת אם אפשר לשמור.. אבל אני תמיד עוצרת את הסרטון של התמונות באיזה תמונה ואז עושה צילום מסך (עם הכפתור prtscn sysrq), מדביקה בצייר, ואז פשוט גוזרת את שאר החלקים של המסך ונשארת לי רק התמונה...

LosingMyself

New member
|נצל"ש|שאלון [ארוך ביותר]!

קרדיט ל-BehindClosedDoors ולפורום מכ"ר [1402] מדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ -כללי- שעת התחלה: מה הכינוי שלך?: יש לך עוד כינויים?: אחים/אחיות?: גיל: מין?: סטרייט/ית,הומו/לסבית?: יש חיית מחמד?: -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ולפני שאתה הולך לישון: מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? -סדרות וסרטים- סרט אהוב?: סדרה אהובה?: איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: רואה מצויירים?: איזה?: מה הז'אנר האהוב עלייך?: מי השחקן המועדף עלייך?: מי השחקנית המועדפת עלייך?: -בגדים- צבע ביגוד אהוב?: איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: איזה צבע התחתונים שלך?: איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: -צבעים- מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? -מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: מי הזמרת המועדפת עלייך?: איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: עדיף ישראלי או לועזי?: מי הלהקה המועדפת עלייך?: למה?: היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? אתה מבצע אותם טוב? איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אתה עובד? מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? ריקוד עושה לכם את זה? מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: איזה חפץ הכי יקר לליבך?: איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: איזה חפץ איבדת לאחרונה?: איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: מה הוא אומר?: -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק? מי הבן אדם הכי לא שפוי?: מי הבן אדם הכי שפוי?: מי הבן אדם הכי מעצבן?: מי הבן אדם הכי סקסי?: מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: מי הבן אדם הכי מדכא?: מי הבן אדם הכי מפחיד?: מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בושם אהוב: תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: יש חבר/ה? דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....איך היה? שעת סיום:

adiozery101

New member
עונהה :)

-כללי- שעת התחלה: 20:05 מה הכינוי שלך?: adiozery101 יש לך עוד כינויים?: adi <3 Mcfly XDD אחים/אחיות?: 2 אחים
גיל: 14 מין?: נקבה סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית יש חיית מחמד?: כבר לאא :( -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כמה שאני אוהבת את טומיי חחחחח XDD ולפני שאתה הולך לישון: טומיי !! מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מקפליי ^^ חחח יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? חחחחחח ברור
כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לאא -סדרות וסרטים- סרט אהוב?: טיטניק סדרה אהובה?: דני הוליווד איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: עוץ לי גוץ לי >< אבל באנגלית איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: מומיניםם !! רואה מצויירים?: ברור איזה?: בובספוג ארתור סדריק טיטוף ועד מלאא סרטיםם !! מה הז'אנר האהוב עלייך?: מזה ז'אנרר ?!
מי השחקן המועדף עלייך?: צאנינג
ליאונרדו דיקפריו רן דנקר מי השחקנית המועדפת עלייך?: לינדזי לוהן -בגדים- צבע ביגוד אהוב?: ירוק , שחור איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: מממ יש לי את כל מה שאני אוהבתת איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: שרואלל ^^ עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: לאיודעתת איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: לאיכפת לי צבעיםם איזה צבע התחתונים שלך?: ירוק איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: ירוג
הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?:לאא XDD זה הכי סקסיי איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?:עגיליםם XDD -צבעים- מה דעתך על ורוד? בסדר מה הצבע האהוב עלייך? ירוק , שחור איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אין לי מושגג אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבןן לא? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?באמתת ?! -מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: טומיי !! מי הזמרת המועדפת עלייך?: מדונהה ? לאיודעתת חחח איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: ? עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקמקמקמקפליי למה?: כי טומיי שםם חחח סתם אני חולה על כולםם !! היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: כןן חחח כל עד הוא יפה לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: ?? -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? טניסס אתה מבצע אותם טוב? כןן XDD איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אולי לשבת ולילמודד ?! חפחח אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כןן אתה עובד? לאא מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע אני חושבתת מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד עושה לכם את זה? ברור מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הכלל ^*^* -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: מחשבבב ניייד איזה חפץ הכי יקר לליבך?: מחשבב !! איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: כ-ל-ו-ם איזה חפץ איבדת לאחרונה?: ואואוא בדרך כלל דבק סילוטיפפ חח איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: סרקלל איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: שלט מה הוא אומר?: עזוב אותי באמשךך >< חחח סתם -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק? אבא XDD מי הבן אדם הכי לא שפוי?: אניי ?! מי הבן אדם הכי שפוי?: סבאא חחח מי הבן אדם הכי מעצבן?: לאיודעתת מי הבן אדם הכי סקסי?: טומייי דאגי הארי ודניי .. וצאנינג כמובןן !! מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: מי הבן אדם הכי מדכא?: ליפעמים אניי מי הבן אדם הכי מפחיד?: אניי מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: חוץץ ממשפחה וחברים אז מקפליי חחח מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: אממ אפחד ניראליי -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אמישרגז בבית חחחחחחחחח שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יוני לבן , נועם לבת בושם אהוב: היפנוטיק תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהיא: מקמקממקפליי יש חבר/ה? לאא :( דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אממ ? מהה חלום שחלמת והתגשם: -- לאזוכרתת ושאלה אחרונה....איך היה? משהוו משהוו חחח שעת סיום: 20:18

dougie10

New member
עוונהה

-כללי- -שעת התחלה: 14:08 -מה הכינוי שלך?: dougie10 -יש לך עוד כינויים?: לא -אחים/אחיות?: אחות ואח -גיל: -עוד מעט 14 (בפורום אני כותבת 14) -מין?: נקבה -סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית -יש חיית מחמד?: 2 חתולים -מחשבות- -הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה אני הולכת ללבוש היום ושאני רוצה לחזור לישון -ולפני שאתה הולך לישון: על הספר או על התוכנית טלוויזיה שאני הולכת להרדם איתם -מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מקפליי / מישהו שאני אוהבת (כאילו ילד מהכיתה) --> אין כרגע! -יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? ברור -כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ללא.. -סדרות וסרטים- -סרט אהוב?: מלא אין אחד.. -סדרה אהובה?: המשרד, קאשמיר מאפייה, הוליווד הילס, דרייק וג'וש...יש מלא.. -איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: מלך האריות -איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: אני חושבת משו בהופ...(משו כמו גיל 6) -רואה מצויירים?: כן שיוצא לי ואין מה לראות -איזה?: בובספוג ארתור...כדור הארץ לאמה... -מה הז'אנר האהוב עלייך?: קומדיה רומנטית מי השחקן המועדף עלייך?: רוברט הופמן..., שיה לאבוף , מקפליי.(חח...סתם..אבל ב ג'אסט מיי לאק הם היו טובים דווקא).. מי השחקנית המועדפת עלייך?: קמרון דיאז,דרו בראמור -בגדים- -צבע ביגוד אהוב?: ורוד, תכלת, שחור, צבעוני -איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: נעליים כמו של דאגי...(אדיו) -איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: אוברול.. -עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: חותלות -איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: צבע חאקי קקי... -איזה צבע התחתונים שלך?: מיני מאוס ורודות וסגולות איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: לא אכפת לי אבל שיהייה של דיסני -הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא... -איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: שום דבר -צבעים- -מה דעתך על ורוד? יפה -מה הצבע האהוב עלייך? תכלת, ורוד, שחור -איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אין לי מושגג -אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבןן -האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לאא.. -מוזיקה- -מי הזמר המועדף עלייך?: דני -מי הזמרת המועדפת עלייך?: לא יודעת -איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: פופ-רוק כמו של מקפליי כזה =] -עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי -מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפליייי.....איזו מין שאלה זו? -למה?: כי טום ודני שרים מושלם...דאגי חמוד...הארי מאמי.....(אני אוהבת את כולם..) וגם כי המוזיקה שלהם מעולה.. -היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: כל עוד הוא יפה -לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: לא, מה זה השטויות האלה.. -פנאי- -יש לך תחביבים כלשהם? גיטרה, תאטרון -אתה מבצע אותם טוב? כןן XD -איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא יודעת לא עולה לי כרגע -אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בחופש בצער בעלי חיים -אתה עובד? בייביסיטר נחשב? -מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע -מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים -ריקוד עושה לכם את זה? כן -מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? mtv ו-hot 3 -חפצים- -איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: מחשב\ אייפוד. -איזה חפץ הכי יקר לליבך?: מחשב !! -איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: אין כזה חפץ -איזה חפץ איבדת לאחרונה?: 2 דיסקים מקוריים של מקפליי...אגב עוד לא מצאתי אותם -איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: חולצה של היינס -איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: הדיסקים שלי -מה הוא אומר?: לחפש אותם -אנשים- -מי הבן אדם הכי מצחיק? דני ג'ונס -מי הבן אדם הכי לא שפוי?: דאגי פויינטר -מי הבן אדם הכי שפוי?: אני?. -מי הבן אדם הכי מעצבן?: חברה שלי -מי הבן אדם הכי סקסי?: מקפליי... -מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: דאגי...הארי...דני...טום?. -מי הבן אדם הכי מדכא?: המורות בבצפר -מי הבן אדם הכי מפחיד?: הית' לאג'ר בסרט שייצא בקרוב "באטמן" בתפקיד הג'וקר...(מססכן שהוא מת...) -מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: לא יודעת....מקפליי? -מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: ילד מהכיתה....(איתי אנושי) -סתם שאלות- -תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: טרנסילבנייה -שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יואב לבן , ליהי לבת -בושם אהוב: רוקסי -תכשיט אהוב: שעון ? -התמכרות כלשהיא: מקפליי -יש חבר/ה? לאא =[ -דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חנות שבדר"כ אין את הDVD של מקפליי במלאי אז לא באתי בציפייה...והיה!! -חלום שחלמת והתגשם: לא היה כזה... -ושאלה אחרונה....איך היה? חפירה ענקית אבל כיף...מעביר את הזמן -שעת סיום: 14:32 (לקח מלא זמן בגלל שסידרתי את הטקסט שיהייה ברור!...(את מבנה הטקסט)

talosh1234

New member
עו-נה ../images/Emo41.gif

כללי- שעת התחלה: 21:14 מה הכינוי שלך?: ישלי מלא יש לך עוד כינויים?: ^ אחים/אחיות?: אח ואחות גיל: 14 מין?: נקבה אחי סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית עם נטיות מיניות ^^ יש חיית מחמד?: כה -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: להראות טוב XD ולפני שאתה הולך לישון: בולבולים ? אנשים חתיכים, לא'דעת מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? ג'חנון יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? לאכול ג'חנון כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא -סדרות וסרטים- סרט אהוב?: טניישס די – ד'ה פיק אוף דסטני סדרה אהובה?: דרייק וג'וש איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: מלך האריות איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: לא'דית הופ רואה מצויירים?: כה איזה?: בובספוג מה הז'אנר האהוב עלייך?: מי השחקן המועדף עלייך?: דרייק וגוש XD מי השחקנית המועדפת עלייך?: אמנדה ביינס -בגדים- צבע ביגוד אהוב?: ההככככללל איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: אממ.. שורטים ישלי קצת וזה לא מתאים לי כי אני שמנה איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: מממ...סקיניז ? עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: מכנסיים מתרחבים ? XD איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: משהו בולט מידי איזה צבע התחתונים שלך?: שחור איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: ורוד פוקסיה הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?:עגילים וסיכות -צבעים- מה דעתך על ורוד? סבבה מה הצבע האהוב עלייך? הכל איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול שחור ורוד אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן או שמנת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?מדהים -מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: דני מי הזמרת המועדפת עלייך?: אבריל איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: רוק פופ פאנק מטאל וכל מה שקשור עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפליי למה?: כי הם מעולים היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: יש מצב לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: כה -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? כה .. סקייט , שרה , גיטרה , רוקדת ועוד ועוד ועוד אתה מבצע אותם טוב? לפעמים איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? להיות יפה ולשתוק XD אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? לא מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה ריקוד עושה לכם את זה? כה מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הרבה -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: פלאפון איזה חפץ הכי יקר לליבך?: ממ.. לא יודעת איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: הרבה ג'אנק איזה חפץ איבדת לאחרונה?: מממ...מטען XD איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: אני לא יודעת איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: המחבט ייתושים מה הוא אומר?:בואו נהרוג ייתושים -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק? אריאל מהפורום מי הבן אדם הכי לא שפוי?: אני מי הבן אדם הכי שפוי?: לא'דעת מי הבן אדם הכי מעצבן?: סיון וקנין הקופה מי הבן אדם הכי סקסי?: אממ.. אביב
מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: אני מי הבן אדם הכי מדכא?: נתנאל מי הבן אדם הכי מפחיד?: אני מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: אמא ואחותי ואבא ואחי . משפחה נו מי הבן אדם שאתה הכי שונא?:אנשים מציקים -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: McFly - Mr Brightside היה בתקייה שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: ג'ייק בושם אהוב: 212 סקסי תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהיא: אריק אבטיח יש חבר/ה? לא =[ דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): כלום חלום שחלמת והתגשם: להרזות .. אבל אני רוצה עוד ושאלה אחרונה....איך היה?טוב XD שעת סיום:21:30 תראו איזה חיוך מכוער ישלי |מקיא| אם הייתי יכולה הייתי עושה ניתוח לשינוי חיוך ותחת

McGirl For Life

New member
נממ.. עונה

-כללי- שעת התחלה:21:20 מה הכינוי שלך?:McGirl For Life יש לך עוד כינויים?:כה.. נסטיי22 אחים/אחיות?:1 - איליה גיל:עוד 22 ימים 14 מין?:נקבה סטרייט/ית,הומו/לסבית?:סטרייטית יש חיית מחמד?:לא -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:"אין לי כח לקום" כל בוקר אותו דבר
ולפני שאתה הולך לישון:"איך אין לי כח לקום מחר" מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?"אם אני אדבר לעצמי זה יהוך אותי למשוגעת?!" יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כה כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?כמעט הכל -סדרות וסרטים- סרט אהוב?:סטפ אפ1 ועוד מלאמלא סדרה אהובה?:האנטומיה של גריי, נמלטים - הכי אהובות איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?:משו עם תזמורת איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?:בובה פראית (בגיל 5) רואה מצויירים?:כה ^_^ איזה?:בובספוג מה הז'אנר האהוב עלייך?:קומדיה רומנטית מי השחקן המועדף עלייך?:וונטוורת מילר, אורלנדו בלום מי השחקנית המועדפת עלייך?:לינדזי לוהן, הילארי דאף -בגדים- צבע ביגוד אהוב?:שחור איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?:גרביים ארוכות מצויירות עד הברך, ז'קט אפור ושחור עם כוכבים איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?:טייץ עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?:שמלת מיני ורודה איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?:זהב איזה צבע התחתונים שלך?:ורוד עם כתוביות ציבעוניות איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?:שחור, ורוד עם פסים הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?:לא איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?:צמידים -צבעים- מה דעתך על ורוד?סביר עד בסדר מה הצבע האהוב עלייך?סגול לילך איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?ורוד-בורדו-אדום דובדבן אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?תכלת ובורדו-ורוד בהיר האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כה -מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?:ג'סטין טימברלייק, דיויד קוק מי הזמרת המועדפת עלייך?:-- איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?:פופ-רוק, פופ, רוק, אראנבי, היפ הופ עדיף ישראלי או לועזי?:לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?:מקפליי למה?: כי הם מושלמים, יש להם שירים מדהימים שהם כותבים בעצמם, סגנון מהמם, הם חתיכים, אני מכורה אלייהם היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?:לא לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?:לא -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם?אפשר להגיד... אתה מבצע אותם טוב?נראה לי שכן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לרוק היפ הופ ופריסטייל ממש טוב, לשיר בלי לזייף בטונים גבוהים אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא אתה עובד?לא מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים ריקוד עושה לכם את זה?מאוד מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?ערוצי מוזיקה, טלנובלות, סדרות,ריאלטי, סרטים, מצויירים -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?:רפסודה איזה חפץ הכי יקר לליבך?:הדיסקים של מקפליי, באקס באני הארנב שאני יושנת איתו,המחשב איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?:אוזניות שבורות,צבע למדפסת שלא מתאים למדפסת איזה חפץ איבדת לאחרונה?:שאלה טובה...המכתב מתנובה שאני צריכה איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?:קופסאת קמעות איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?:באקס באני מה הוא אומר?:הוא פשוט מחייך וזה אומר לי שהכל בסדר -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק?איתן, דור הוד, דיה כי היא טיפשה וזה מצחיק מי הבן אדם הכי לא שפוי?:אביב מי הבן אדם הכי שפוי?:זיידר מי הבן אדם הכי מעצבן?:קארין, לוטאטי, יובל מי הבן אדם הכי סקסי?:וונטוורת מילר,צ'אנינג טאטום, נועם טור,דאגי פוינטר, דני ג'ונס, ג'סטין טימברלייק מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?:דיה לגמריי מי הבן אדם הכי מדכא?:דורין
מי הבן אדם הכי מפחיד?: עדי מרבר מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: אח שלי ו**** מי הבן אדם שאתה הכי שונא?:קארין -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:fer away שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:נועה בושם אהוב:amor amor תכשיט אהוב:שרשרת לב זהב התמכרות כלשהיא:שוקולד, האנטומיה של גריי/נמלטים, פאנטה בטעם מנגו יש חבר/ה?נופ דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):כדור שוקולד שבכלל לא רציתי אבל מישו אמר לי שאני כן רוצה לאכול אותו אוכלתי אותו והוא היה ממש טעים ואחרי זה רציתי עוד|שמנה| חלום שחלמת והתגשם:חלמתי שאני קונה עיתון של מקפליי (כל העיתון) ולמחרת הה שער על מקפליי בראש 1 כשבאתי לקנות אותו בבוקר ושאלה אחרונה....איך היה? משעמם שעת סיום:22:11

למעלה