מתכוננים לגמר ה-NBA ב
אנשים

yael0000

New member
כאילו שמישהו יקרא את זה../images/Emo211.gif

כללי- שעת התחלה: 00:08 מה הכינוי שלך?: יעל? יש לך עוד כינויים?: לא אחים/אחיות?: 3 גיל: 18 מין?:נקבה סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית יש חיית מחמד?: לא -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שאני רוצה לחזור לישון ולפני שאתה הולך לישון: אממ זה פתטי, אני אחסוף ממכם את זה מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שמשעמם לי? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? דההה כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא -סדרות וסרטים- סרט אהוב?: יורוטריפ סדרה אהובה?: סקינס, האנוטומיה של גריי, הדוגמנית החכמה ביותר איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: כל סרטי דיסני למיניהם איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: המומינים רואה מצויירים?:לפעמים איזה?: בוב ספוג, טועוד סדרות חביבות שיש בניקולודיון מה הז'אנר האהוב עלייך?: מי השחקן המועדף עלייך?: לאיודעת מי השחקנית המועדפת עלייך?: נקסט -בגדים- צבע ביגוד אהוב?: ורוד וכחול איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: נעלי בובה איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: ואנסים ואדיו! עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: חולצת בטן? איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: כתום איזה צבע התחתונים שלך?: שחורים, זה תחתוני המזל שלי, אבל מסתבר שאין לי כזה מזל היום.... איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: צבועניים הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: יש מצב איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: טבעות ועגילין -צבעים- מה דעתך על ורוד? נייס מה הצבע האהוב עלייך? ורוד וכחול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור וורוד *חותכת* אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? וואלה -מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: זמר? לא יודעת. אולי עברי לידר מי הזמרת המועדפת עלייך?: היימי מה שמה, הסולנית של פארמור איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: רוק-אימו ובלהלבלה עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפלי, MCR,THE KILLERS, THE USED,PARAMORE, TAKING BACK SUNDAY, THE ACADEMY IS וזהו נראה לי למה?: כי ככה היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: לא יודעת לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: יאפ -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? כן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אתה עובד? לא מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? גם וגם מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא יודעת ריקוד עושה לכם את זה? לא ממש מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סדרות -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: לפטופ איזה חפץ הכי יקר לליבך?: לא יודעת איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: לא יודעת איזה חפץ איבדת לאחרונה?: תטיבעת שלי, כל המוצא נא להחזיר לי! איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: לא יודעת איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: שום חפץ, וטוב שכך מה הוא אומר?:הוא אל! -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק? מי הבן אדם הכי לא שפוי?: מי הבן אדם הכי שפוי?: מי הבן אדם הכי מעצבן?: מי הבן אדם הכי סקסי?: מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: מי הבן אדם הכי מדכא?: מי הבן אדם הכי מפחיד?: מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ביום שמש יפה, נו אני שומעת את זה שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: דן בושם אהוב: התפוח של דונה קרן תכשיט אהוב: הטבעת שלי, נו באמת אני רוצה אותה התמכרות כלשהיא: שוקולד יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא יודעת חלום שחלמת והתגשם: שאני פוגשת אנשים מסויימים ושאלה אחרונה....איך היה? משעמם שעת סיום:00:17

O0NoNi0O

New member
אני עייפה.

-כללי- שעת התחלה: 01:09 מה הכינוי שלך?: תלוי עם מי. אבל השם משפחה שלי עם השכבה. יש לך עוד כינויים?: כה יש לי מלא. אחים/אחיות?: אחות אחת, כפרעליה יש לה היום שמונעשרה!!! גיל: 13 מין?: ברור. סתם נקבה. סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית. יש חיית מחמד?: שימעון הכלבלב הדמיוני. -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לא יודעת. תלוי אם אני צריכה לעשות משו או לא. ולפני שאתה הולך לישון: על היום שעבר, על חברים שלי על המשפחה. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? הכול חחח יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אמ כה. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? תלוי עם מי אני נמצאת. -סדרות וסרטים- סרט אהוב?: תלוי אבל בעיקרון זה לא רק בלונדינית. סדרה אהובה?: האנטומיה של גריי, אוסי, מגרש ביתי, סיפורי ג'ינג'ר. אין אני רצינית זאת סידרה מעולה חחחח איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: נסיך מצרים. איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: לא יודעת. רואה מצויירים?: ברורוש. איזה?: בובספוג, המומינים כשיוצא, מה שיש בניק. לפעמים בראץ
מה הז'אנר האהוב עלייך?: קומדיות רומנטיות. מי השחקן המועדף עלייך?: אין. מי השחקנית המועדפת עלייך?: אין. לאלא בעצם ריס וויתרספון ונו איך קוראים לה רייצ'ל מקאדמס ועוד כמה נו אני עייפה מידיXD -בגדים- צבע ביגוד אהוב?: מה שיש אני מרוצה. איך אומרים את זה? יש את זה אני מרוצה? נוו. סעמו אני חייבת לישון. איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: דיור גלוסי
ותיק יציאה כזה של שאנל. איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: חולצה אפורה גדולה כזאת. וחאקי. סתם לאXDDD עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: חאקיXDDD חח סתם אמ..החולצה של השכבה המכוערת בירוק תחת. אבל ישמצב אני לובשת אותה יום ראשון חחחחחחחחחח איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: ירוק. יענו ירוק של החולצה של הגדוד כן אבל בכללי אני לא אקנה משו בירוק. ירוק כהה כן אבל לא ירוק מרקר. איזה צבע התחתונים שלך?: תכלת עם פס ורוד למעלה. איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: מה שיש ראשון במגירה חח לא הכי אכפת לי. הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא חח איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: נעליים ותיקים. -צבעים- מה דעתך על ורוד? אחלה צבעD:: מה הצבע האהוב עלייך? ורוד חחח ותכלת וסגול. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד אדום תכלת אנערף אמרו לי שירוק זה צבע אופטימי אז ירוק. וורוד כי זה אהבה. חחח אני ממש חייבת ללכת לישון. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? תלוי איזה חדר, סלון בצבע שמנת או אפרסק, תלוי ברהיטים. חדר שינה נניח זה של אחותי אז בכחול שמיים ושלי? נמנמנמ או ציור קיר או מה שמו ורוד או סגול. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כה. סוו כיתה ו'
-מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: נמנמ תלוי במצב רוח חהחה לפעמים בא לי גם על עידן רייכל. ובוב מארלי הכפרה. מי הזמרת המועדפת עלייך?: לא יודעת תלוי. איימי ווינהאוס? איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: רוק פופ, רגאי. עדיף ישראלי או לועזי?: גם וגם. מי הלהקה המועדפת עלייך?: תלוי מתי שואלים. למה?: כי לפעמים יש לי מצב רוח לסימפל פלאן ולפעמים בא לי על שייגעצ או כנסיית השכל. היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: כה. לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: כה. סתם לא יודעת. הלהקות שמגדירות את עצמם אימו כמו FOB סתם חשות מעצמם אבל המוזיקה שלהם נסבלת אז מילא. -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? כה. אתה מבצע אותם טוב? לא. חח סתם תלוי איזה. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? הלוואי. אני קטנה מידי אבל שנה הבאה מד"א ואם אנ בגיל אז ליצנות רפואית וכמובן מחויבות אישית מהבצפר ובית אבות מהצופים. אתה עובד? לא. לצערי. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סוג אם זה קומדיה קורעת אז בקולנוע. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? בלדות אם כבר חח ואמ..מוסיקת מועדונים רק במועדון. ריקוד עושה לכם את זה? כה זה כיף חחח אבל מביך. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הכול. לפעמים גם הופ. חחח סתם. -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: מחשב נייד? לא יודעת. איזה חפץ הכי יקר לליבך?: מחשב חחח איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: אין. איזה חפץ איבדת לאחרונה?: אמ..עט עיפרון של חברה. איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: ספר של הסיפריה חח סתם אמ..אין. איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: הספרים של ג'ורג'יה. מה הוא אומר?:תקראיי אווותי, תקראיי אותי. וזה לא פייר לפעמים אני מקשיבה להם. -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק? אסי וגורי. זה בנאדמים אבל. מי הבן אדם הכי לא שפוי?: דוד שלי. מי הבן אדם הכי שפוי?: אין. מי הבן אדם הכי מעצבן?: ילד מהשכבה. מי הבן אדם הכי סקסי?: פף, להתחיייל? וואי וואי שקוקו וחתיכיי. מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: חברה שלי כפרעליה. היא לא מפגרת אבל היא בוחרת להציג את עצמה ככה. תכלס היא צודקת מי אנחנו שהיא כבר צריכה להרשים אותנו? לוקחת הכול בקלות כזה אז היא יוצאת טיפשה אבל יש לה שכל. מי הבן אדם הכי מדכא?: לא יודעת. אה בעצם ילדה מהכיתה היא כזאת ממורמרת. מי הבן אדם הכי מפחיד?: הבורר חחחחח מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: אמממאא. והמשפחההה. מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: ילדים מהכיתה שלי חח די לחפווררררר. -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ההוא של ישראל בר און מכוכב נולד *בודקת*, בדיוק כמו פעם. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: רון. בושם אהוב: כרגע זה הקאבוטין אבל בדרך כלל זה הוגו. תכשיט אהוב: שרשרת חמסה חביצה כזאת שיש לי. התמכרות כלשהיא: מחשב, משחקים בפאלפון. יש חבר/ה? לא. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חווי"ה. חלום שחלמת והתגשם: וואי אין לי מושג. ושאלה אחרונה....איך היה? משעשע. שעת סיום: 1:32

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif משעמם לבד בבית ><"

-כללי- שעת התחלה: 10:21 מה הכינוי שלך?: פוני יש לך עוד כינויים?: אממ כל מיני ואריאציות של פוני: פונינית, פונפון, פוניני, אה ושימוטי- ככה אח שלי קורא לי XD אחים/אחיות?: אח בן 20 עוד מעט, ואח בן 22 גיל: עוד כמה ימים 15 מין?: נקבה חח סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית |: יש חיית מחמד?: כלב- לוקו
-מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "סעמק למה קמתי" או משו בסגנון ולפני שאתה הולך לישון: "ארג למה אני לא מצליחה להירדם" מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? כל מיני דברים שאני צריכה לעשות חח יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? הופעה של מק?
כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ברור שלא חח
-סדרות וסרטים- סרט אהוב?: ממממ ילדות רעות/מעודדות צמודות/נייטמר ביפור כריסמס- אני רדודה XD סדרה אהובה?: הישרדות (האמריקאי), שנות ה70, סאות'פארק, פרויקט מסלול איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: לודעת איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: וואי יש מלא... אבל נראלי שארתור רואה מצויירים?: בימים אלו לא ממש חח איזה?: מה הז'אנר האהוב עלייך?: ריאליטי/קומדיה מי השחקן המועדף עלייך?: אשטון 3>> מי השחקנית המועדפת עלייך?: אין מישהי כזאת חח
-בגדים- צבע ביגוד אהוב?: שחור איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: חולצה של סטן |מזילהריר| איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: ג'ינס? חחחחח סתם. אולי כל מיני חולצות מגניבות עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: וסט או דברים גועליים XD איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: על מכנסיים כל מיני דברים צבעוניים למיניהם (כמו הסקיני הצבעוני) איזה צבע התחתונים שלך?: אדום איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: שחור חח הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: תיקים וסיכות חח (ביחד זה שולטוש!)
-צבעים- מה דעתך על ורוד? זה נחמד :) מה הצבע האהוב עלייך? כרגע אני בתקופת סגול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? מהזאתהשאלההזאת אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? בז'/לבן או משו נורמלי האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? ספקטרום לא? חח
-מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: זמר זה...מיקה מי הזמרת המועדפת עלייך?: אין איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: פופ-רוק-פאנק אני חושבת עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפליי XD למה?: כי הם עושים מוזיקה כלכך יפה, והם בעצמם מושלמים
היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: אממ כן חח לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: לא, יש ז'אנר "צעקות-דוחות-שנקראות-סקרימו-אבל-בדוגרי-אפחד-לא-מבין-מה-הם-אומרים"
פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? לא ממש, אני ילדה די משועממת אתה מבצע אותם טוב?
איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? כנראה לצייר, כדי שיהיה מה לעשות בשיעורים אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא :X אתה עובד? לפעמים בייביסיטר מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים XD ריקוד עושה לכם את זה? אממ אפשר לומר :] מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? את התוכניות שאני אוהבת חחח
-חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: שונאת את השאלה הזאת >< איזה חפץ הכי יקר לליבך?: מחשב טחחחחח סתםסתם, אני לא עד כדי כך רדודה. איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: מלא ספרים שאמא שלי תוקעת לי בחדר איזה חפץ איבדת לאחרונה?: כרטיסיה איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: לודעת איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: חחחחחחחחחחחחחחח מה הוא אומר?: "איימ סו סקסי"
-אנשים- אני לא מתכוונת לענות על אף שאלה חוץ מהסקסי חח כי אתן במילא לא מכירות מי הבן אדם הכי מצחיק? מי הבן אדם הכי לא שפוי?: מי הבן אדם הכי שפוי?: מי הבן אדם הכי מעצבן?: מי הבן אדם הכי סקסי?: דאגי מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: מי הבן אדם הכי מדכא?: מי הבן אדם הכי מפחיד?: מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: מי הבן אדם שאתה הכי שונא?:
-סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: TCFC שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: צ'לסי בושם אהוב: של אסקדה? יש מצב? חחחח תכשיט אהוב: שרשרת של גולגולת שעליי כל הזמן
התמכרות כלשהיא: מממ יש לממתקים, לXL, ולכל מיני אנשים חח יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא עולה לי בראש... חלום שחלמת והתגשם: אין ושאלה אחרונה....איך היה? די מפגר שעת סיום: 10:37 (התמונה- אני בים
)

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאהמאהמאהמ../images/Emo27.gif

~ לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: לא, יש ז'אנר "צעקות-דוחות-שנקראות-סקרימו-אבל-בדוגרי-אפחד-לא-מבין-מה-הם-אומרים"
~ i beg your pardon?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifלא רוצה היסטוריה../images/Emo7.gif

כללי
שעת התחלה: 15:24 מה הכינוי שלך?: רייבן יש לך עוד כינויים?: אהא.. רייב, מוגי, אלמוגית וכ'ו וכ'ו אחים/אחיות?: אחות ואח גיל: 16 מין?: רק אחרי החתונה ^^" סתםסתם, נקבה סטרייט/ית,הומו/לסבית?|: אני עוד לא סגורה על זה יש חיית מחמד?: נופ
מחשבות
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שאני רוצה לחזור לישון ולפני שאתה הולך לישון: על מה שאני רוצה לחלום מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני לא חושבת על מהו, אני מתחילה לשיר יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לפעמים שאני לבד בבית
סדרות וסרטים
סרט אהוב?: יש הרבה, אבל אני ממש אוהבת את 'לילה במוזיאון' סדרה אהובה?: חברים, גיבורים והפיג'מות איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: פוקימון |מסמיקה| איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: ארתור והפיג'מות. מצחיק כי אני עדיין אוהבת לראות אותם ^^ רואה מצויירים?: כן איזה?: אני צריכה לזכור את הכל? מה הז'אנר האהוב עלייך?: קומדיה מי השחקן המועדף עלייך?: אדם סנדלר ובן סטילר מי השחקנית המועדפת עלייך?: אין כלכך
בגדים
צבע ביגוד אהוב?: כחול איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: חולצות וקפוצ'ונים עם הדפסים מגניבים איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: חולצות בצפר, סתם.. חולצות עם להקות עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: בגדים שאמא שלי לובשת איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: צהוב וירוק מרקר איזה צבע התחתונים שלך?: צהוב בננה איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: ירוק עם נקודות סגולות הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא, הכי מכוער המדים של הצופים איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: שרשראות וסיכות
צבעים|פח
מה דעתך על ורוד? צבע נחמד ביותר מה הצבע האהוב עלייך? תכלת איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול רויאל עם פסים שחורים אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ירוק תפוח וקיר בורדו האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן
מוזיקה
מי הזמר המועדף עלייך?: יש יותר מידי מי הזמרת המועדפת עלייך?: נטשה בדינגליפד [אין כלכך הרבה זמרות שאני שומעת] איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: רוקפופ ובריטפופ עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: שאלה רטורית
ברור שמק!#$ למה?: אני אוהבת את המוזיקה שהם עושים והם הלקה ששינצה לי את כל הטעם המוזיקלי היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: לא לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: לא, אימו זה סוג של רוק
פנאי
יש לך תחביבים כלשהם? לראות סרטים ולחרוש על המחשב[?!] אתה מבצע אותם טוב? כלכך קשה לשבת על כיסא וללחוץ על כפתורים איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן אתה מתנדב בגוף כלשהוא? נופ אתה עובד? נופ מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה ריקוד עושה לכם את זה? ממש לא מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ערוץ ביפ וניקולודיון
חפצים
איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: את ראיין הפלא שלי
איזה חפץ הכי יקר לליבך?: נמנמ.. ראיין [?!] איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: חולצות שאני כבר לא לובשת איזה חפץ איבדת לאחרונה?: נמנמ.. כלום איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: צמיד עם מפרט איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: המזגן עושה לי קולות של שטיח מה הוא אומר?: ברום ברום בורם
סתם שאלות
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בת-ניקי, בן-דיין בושם אהוב: DKNY תכשיט אהוב: שרשראות התמכרות כלשהיא: פופקורן
יש חבר/ה? נופ דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): בכיתה ד' שהלכתי לנוער העובד ונשארתי שם עד סוף ט' חלום שחלמת והתגשם: אין ושאלה אחרונה....איך היה? מילוי זמן שימעום בצורה נהדרת שעת סיום: 15:54

just orr

New member
להלהלה

-כללי-
שעת התחלה: 15:44 מה הכינוי שלך?: אור/אורוש/אורצ'וק יש לך עוד כינויים?: כן. צ'רלי, תותו/ק, טינקרבל, אורקי, אורצ'י, ועוד הרבה. רק לאורטל יש איזה 20. XDDD אחים/אחיות?: כן, אח קטן גיל: שלי? 16 מין?: נקבה
סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית יש חיית מחמד?: כן. כלבה מושימושלמתתתתתתת
חתולה וגורים... מתוקים. כן, אפשר להגיד את זה.
-מחשבות-
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 'לא בא לי לקום' ולפני שאתה הולך לישון: 'מחר צריך לקום מוקדם :|' מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? נדבקת לאיזשהו שיר או משהו.. או חושבת על מה שאני צריכה לא לשכוח לעשות אח"כ XD יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן, דהה כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא
-סדרות וסרטים-
סרט אהוב?: יש המון חח לא יכולה לבחור סדרה אהובה?: נמלטים, עב"נ, אנטומיה, האוס איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: "מלך האריות"
איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: לא זוכרת טחח רואה מצויירים?: רק אם זה באמת יפה איזה?: תלוי מה יש
מה הז'אנר האהוב עלייך?: לאדעת מי השחקן המועדף עלייך?: יש המון. אבל אני אוהבת את פטריק דאמפסי בזמן האחרון D: מי השחקנית המועדפת עלייך?: לאדעת
-בגדים-
צבע ביגוד אהוב?: וואי בחיי שאני לא יודעת. כל פעם משו אחר. נראלי שחור... איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: צעיף דק כזה ;; איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: ג'ינס? חח עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: זה ממש תלוי בבגד מסויים. כל דבר שאני אראה שלא מחמיא לי. איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: כל צבע מרקר :S איזה צבע התחתונים שלך?: ירוק איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: O________O הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: שרשראות?
-צבעים-
מה דעתך על ורוד? תלוי איזה מה הצבע האהוב עלייך? כחול וסגול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? מאיפה לי? אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? הבית שלי מלבנים חהחהחה האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אכן
-מוזיקה-
מי הזמר המועדף עלייך?: לאדעת מי הזמרת המועדפת עלייך?: ^ איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: פופ/רוק עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפליי, פו פייטרז, ארקטיק מאנקיז, פאראמור, פאניק, המון
למה?: כי הם טובים? היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: אם זה יפה.. לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: לא מבינה בסגנונות. בכלל, מה הקטע? למה לקטלג בכלל? כאילו, כבר לא מספיק שכל אחד ישמע את מה שהוא אוהב ורוצה לשמוע? O_O
-פנאי-
יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? בערך? O_O איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? כתיבה/ציור/הלחנה.. כל מה שקשור ליצירתיות חח אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן, גן ילדים
אתה עובד? לא =/ מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? אפחד? מעדיפה משו באמצע ריקוד עושה לכם את זה? כן מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סדרות או סרטים
-חפצים-
איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: דייייי איזה שאלה נדושהההה איזה חפץ הכי יקר לליבך?: לא יודעת חח איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: ספרים ומחברות וכאלה. נמאס מבצפר. איזה חפץ איבדת לאחרונה?: מחק XD איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: סיכות
איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: כל החדר שלי. אנחנו מנהלים שיחות לילה במשך שעות. הנה הנר שלי, קוראים לו משה והוא קרוע לגמרייייייי מה הוא אומר?: הוא מצטט דברים מ"מלך האריות" וכאלה
-אנשים-
מי הבן אדם הכי מצחיק? קשה לבחור XD מי הבן אדם הכי לא שפוי?: דרור [אני בכל זאת אוהבת אותך D:] מי הבן אדם הכי שפוי?: אני
מי הבן אדם הכי מעצבן?: הערסים והפרחות אצלנו O________O מי הבן אדם הכי סקסי?: מייקל
מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: אורטל D: [סתם כפרעלייך חחחח] מי הבן אדם הכי מדכא?: ממ.. אני מי הבן אדם הכי מפחיד?: לפעמים דרור XDDDDDDD מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: לבחור כאילו? מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: כלמיני מורים O_______O
-סתם שאלות-
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: פנדורה של מדינה לייק שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: עמית [כי הוא לפני רגע היה לידי XD] בושם אהוב: promesse של קאשארל תכשיט אהוב: הצמיד פסנתר/צמיד תווים שלי DDD: התמכרות כלשהיא: לנמלטים ): יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הא? חלום שחלמת והתגשם: אין ושאלה אחרונה....איך היה? נחמד שעת סיום: 4:21 חחחחחחחחחחחח אני כזאת חופרת בחיי טוב התענפתי.

../images/Emo26.gifעונהה :]]]]]]]../images/Emo36.gif

-כללי- שעת התחלה: 23:34 מה הכינוי שלך?: עמיתוש :] יש לך עוד כינויים?: עמיתיק עמיתי עמי גמדה ננסית חחחח אחים/אחיות?: 1 קרציההה כמו 10000 גיל: 15 וחצי :]] מין?: נקבה [?] סטרייט/ית,הומו/לסבית?: סטרייטית כמו סרגל יש חיית מחמד?: לא =/ -מחשבות- הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: דאגי? בגלל הפוסטר ולפני שאתה הולך לישון: דאגי בגלל הפוסטר...:]] מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? על החיים על מה אני אעשה אח"כ יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? ללכת להופעה של מקפליי כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא יש דברים שלא צריך לומר. -סדרות וסרטים- סרט אהוב?: טרויה,היומן,סיפור אהבה בלתי נשכח ועוד מלאא סדרה אהובה?: שנות ה-70,סמולוויל,אקסטרים מייקאובר,נמלטים,ועוד מלאא איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: בת הים הקטנה [?] איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: דרדסים,שלתיאל קוואק,ועוד מלאאא רואה מצויירים?: כן סאות'פארק,איש משפחה ועודד מלא איזה?: שאלה קודמת... מה הז'אנר האהוב עלייך?: [מזה ז'אנר?]...חחחחח..הכלל מי השחקן המועדף עלייך?: הרבה מי השחקנית המועדפת עלייך?: הרבה -בגדים- צבע ביגוד אהוב?: צבעוני נוו מהה??!! איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: הרבה איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: אין לי כוח לענות-תבינו לבד עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: חזייה וגרביים :]] [ררק חזייה וגרביים] איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: לא 'דעת איזה צבע התחתונים שלך?: עכשיו? ~בודקת~ כחול עם פרפרים ורודים חעחעחע איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: אמממ הכל אוהבת כוולה תחתונים!! הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל,נכון או לא?: לא! איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים,שרשראות,סיכות)?: שרשראות צמידים הכל -צבעים- מה דעתך על ורוד? פקאצותתתתתתת מה הצבע האהוב עלייך? כחול שחור צבעים שלא מושכים ת'עיניים איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול כהה-כהה דומה לשחור XDD אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן?... האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?חחחח ברור -מוזיקה- מי הזמר המועדף עלייך?: ג'יימס בלאנט מי הזמרת המועדפת עלייך?: הרבה איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: רוק-פאנק עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפליי למה?: ככה היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית,צרפתית וכו')?: לא לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: אמממ כן -פנאי- יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? לא איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הרבה אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? לא מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי מתי ריקוד עושה לכם את זה? כן מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הכל -חפצים- איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: פלאפון מחשב סירה איזה חפץ הכי יקר לליבך?: פלא' איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: פלא' איזה חפץ איבדת לאחרונה?: פלא' איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: פלא' איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: פלא' מה הוא אומר?: תחייג למישהו -אנשים- מי הבן אדם הכי מצחיק? אני מי הבן אדם הכי לא שפוי?: אני מי הבן אדם הכי שפוי?: אני מי הבן אדם הכי מעצבן?: אני מי הבן אדם הכי סקסי?: לא אני מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?:אני מי הבן אדם הכי מדכא?: אני מי הבן אדם הכי מפחיד?: לא אני מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: חחחחח בטוח לא אני מי הבן אדם שאתה הכי שונא?: אני לפעמים -סתם שאלות- תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: too close for comfort שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: ליאור בושם אהוב: אופוריה תכשיט אהוב: צמידים התמכרות כלשהיא: שוקולד קוקה קולה יש חבר/ה? לא :[[ דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא חלום שחלמת והתגשם: לא ושאלה אחרונה....איך היה? ארוך ומעייףףףףףףףףף שעת סיום: 23:44 לילה טובב חלומות פזז !! חג שבועות שמייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כן, רק אני ערה בשעות האלה ../images/Emo1.gif

-כללי-
שעת התחלה: 05:40. מה הכינוי שלך?: אלכס. יש לך עוד כינויים?: אלכסית, לכסית, לכסה, לכסה שקסה [><"], לקס. אחים/אחיות?: אחת, מלאני. גיל: שלי? 17.10. מין?: נקבה. סטרייט/ית, הומו/לסבית?: סטרייטית. יש חיית מחמד?: נופ. -מחשבות-
הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שמזה אין לי כוח לקום. ולפני שאתה הולך לישון: כלום. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שמשעמם לי? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? מממ בערך. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?
-סדרות וסרטים-
סרט אהוב?: היומוף מעודדות צמודות הראשון בלבד, סדרת אמריקן פאי, אחי, איפה האוטו שלי?, הצלצול1+2, ילדות רעות ועוד הרבה. סדרה אהובה?: הקניון, חברים, ורוניקה מארס [ז"ל]. איזה סרט הכי אהבת שהיית קטן?: לא זוכרת. איזה סדרה הכי אהבת שהיית קטן?: אוטובוס הקסמים? XDDD רואה מצויירים?: מדי פעם. איזה?: בובספוג בעיקר. מה הז'אנר האהוב עלייך?: קומדיה. מי השחקן המועדף עלייך?: ריאן גוסלינג, רוברט דאוני ג'וניור, ג'ק בלאק, וויל פארל ועוד. מי השחקנית המועדפת עלייך?: נהה אין מישהי ספציפית. -בגדים-
צבע ביגוד אהוב?: שחור ואפור. איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ואין לכם?: סקיני בכל מיני צבעים וט-שירטים בעלי משמעות. איזה פריט לבוש אתם הכי אוהבים ויש לכם?: סקיני שחור, ג'ינס אפור וחולצת/גופיית-הדפס-שחוזר-על-עצמו [שכחתי איך קוראים לזה.. ><"] עם איזה פריט לבוש בחיים לא תצאו מהבית?: אין אצלי דבר כזה. איזה צבע בחיים לא תרצו לראות על חולצה/מכנס?: כנ"ל. איזה צבע התחתונים שלך?: כרגע? אפור+ורוד עם הדפס של קוף חמוד. איזה צבע אתה מעדיף לתחתונים שלך?: אפור או שחור. הבגד הכי מכוער בעולם הוא מדי צה"ל, נכון או לא?: יש בגדים מכוערים יותר. חוצמזה, שזה מדים ולא בגד שאמור לשמש ביומיום. איזה אביזר לבוש הכי שווה (עגילים, שרשראות, סיכות)?: אני הכי אוהבת עגילים. -צבעים-
מה דעתך על ורוד? צבע חביב. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ירוק בהיר וורוד. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא, נחמד לדעת. -מוזיקה-
מי הזמר המועדף עלייך?: טום פלטצ'ר, טום דלונג, ריאן קבררה, וויל יאנג ואביב גפן. מי הזמרת המועדפת עלייך?: אשלי סימפסון ואבריל. איזה ז'אנר מוזיקה אתה הכי אוהב?: רוק. עדיף ישראלי או לועזי?: לועזי. מי הלהקה המועדפת עלייך?: מקפליי. למה?: ככה. חחח נו מה, הם עושים מוזיקה טובה, אני אוהבת כל שיר וקאבר שהם אי פעם עשו וזה לא קורה לי עם רוב הלהקות שאני שומעת. היית שומע שירים בשפה אחרת בלי להבין מה הם אומרים (לדוגמא בגרמנית, צרפתית וכו')?: כן, אני שומעת את דימה בילאן ברוסית ופעם הייתי שומעת שירים ביוונית וגם אהבתי. לדעתך יש כזה ז'אנר "אימו" במוזיקה?: זה באמת ז'אנר במוזיקה בעיקרון, וממנו פיתחו את הסגנון לבוש, שיער וכו'. -פנאי-
יש לך תחביבים כלשהם? מחשב, טלוויזיה. אתה מבצע אותם טוב? חחח בהכי עצלנות שיש. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר, לנגן על כלי כלשהו [רצוי גיטרה או באס], לקרוא תווים, לצייר. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
אתה עובד?
מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?
מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים. ריקוד עושה לכם את זה? אכן. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הכל - סדרות מכל מיני סוגים, סרטים, ריאלטי, דוקומנטרי, מוזיקה. -חפצים-
איזה חפץ היית לוקח לאי בודד?: מחשב. איזה חפץ הכי יקר לליבך?: שום דבר ספציפי. איזה חפץ יש לך ואתה רוצה לזרוק?: כל המחברות וספרי לימוד. איזה חפץ איבדת לאחרונה?: תעודת זהות. איזה חפץ מצאת אחרי ששכחת ממנו לגמרי?: לא זוכרת חחחח איזה חפץ מדבר אלייך בלילה?: שו? מה הוא אומר?:
-אנשים-
מי הבן אדם הכי מצחיק? חברה שלי. מי הבן אדם הכי לא שפוי?: אני? מי הבן אדם הכי שפוי?: חברה דוסית שלי. מי הבן אדם הכי מעצבן?: אמא. מי הבן אדם הכי סקסי?: אני? חחח סתםסתם אמממ אנשים מהשכבה
מי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה כמובן)?: חברות. מי הבן אדם הכי מדכא?: אני. מי הבן אדם הכי מפחיד?: אפחד. מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?: הורים ואחותי. מי הבן אדם שאתה הכי שונא?:
-סתם שאלות-
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: BSB - Everytinhg But Mine כי אני בדיוק שומעת
שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: טום ^^ בושם אהוב:
תכשיט אהוב: עגילי Peace שלי התמכרות כלשהיא: שתייה..? ><" יש חבר/ה?
דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): ? חלום שחלמת והתגשם: כלום. ושאלה אחרונה... איך היה?עבר בשלום. שעת סיום:06:05.

דיינהDana

New member
../images/Emo180.gif מישי יודעת אם קארי (אחות של טום) ביטלה

את המייספייס שלה או סגרה אותו או לאדעת מה? כי אני נכנסת וזה רושם לי באנגלית שקרה או שהיא עשתה משו לחשבון שלה. מישהי?

rox love BSM

New member
כן היא מחקה אותו

כי היו לה הרבה פייקרים וגם כי הרבה אנשים שאלו אותה על מקפליי וזה אז היא סגרה אותו או מחקה או משהו כזה

למעלה