בת דודה של דאגי עם הקעקוע שלו לפני שהוא היה גמור:]]
B butbut New member 6/9/07 #46 ../images/Emo26.gifבת דודה של דאגי עם הקעקוע שלו לפני שהוא היה גמור:]]
T the sweetest prize New member 6/9/07 #59 וואאיי איזו תמוננה חמודה זאת!! יאא לאכול אותו ממש!!! תיראו איך הוא שם עליה את הראש(נותן לה נשיקה...) מאמיייי! (ראיתי את התמונה הזאת ממש ממש מזמן... וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.. כבר התחלתי לחשוב שסתם דמיינתי..XDDD)
וואאיי איזו תמוננה חמודה זאת!! יאא לאכול אותו ממש!!! תיראו איך הוא שם עליה את הראש(נותן לה נשיקה...) מאמיייי! (ראיתי את התמונה הזאת ממש ממש מזמן... וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.. כבר התחלתי לחשוב שסתם דמיינתי..XDDD)
M m o r 1 0 2 New member 6/9/07 #86 אחח..הקעקוע../images/Emo99.gif מתוקה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif
B butbut New member 6/9/07 #47 ../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifה-תמונה!XDהארי-סופרמן!!!!!!../images/Emo36.gif XDDD הוא כזה סקסיייייייייייייייי:]]
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifה-תמונה!XDהארי-סופרמן!!!!!!../images/Emo36.gif XDDD הוא כזה סקסיייייייייייייייי:]]
B butbut New member 6/9/07 #51 הגעתי למסקנה שאולי הוא צריך להגיד מועמדות להיות השחקן של סופרמן:] הוא כזה שקסעי ככה=]
ה המלאכית בלבן New member 6/9/07 #61 אני עומדת לבכות. @%!@$#@!$#@#@$%^#$@ גם סופרמן גם הארי ... (סופרמן=גיבור העל הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שלי..)
אני עומדת לבכות. @%!@$#@!$#@#@$%^#$@ גם סופרמן גם הארי ... (סופרמן=גיבור העל הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שלי..)
I Intoxicate My Mind New member 6/9/07 #73 ../images/Emo111.gifיום הסקס השנתי XD../images/Emo111.gif > 6.9 פחחח