מתכוננים לחג ב
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifנטישה!

ממ יש לי מחר טיול לירושליםXD מהצהריים עד הלילה... אז לא אהיה פה מחר! [גם היום לא היתי...היה לי יום עמוס..
עזבוו><] אז נדבר כבר בננות!!

butbut

New member
נאאאא סורי שעדיים לא העברתי לך ת'פרקים

XD שכחתי מזה לגמריי:]]] אוהבת
תהני שם המון המון המון=]]

or karady

New member
חח מורן אני לא הולכת למשמר

לטיול הזה קוראים משמר והוא שיא השווה!!! אבל אם כבר קיבלתי וי אי פי לטקס אנשי השנה אז אני מן הסתם אלך לא?? וואי אני מחכה כבר!!!

DoLi it is Me

New member
ובפעם החמישית: תהני XD

ורק בגלל הטיול את לא הספקת לקרוא את הפיק שלי . לא נורא ><

McFly rullz

New member
חזרתיXDDDDDDD

וואי הייה ממש ממש כיףףףףף!!
הייתי עם החברות וזה...והיה קרר
ובערב היתה הרקדההה[חח לא יודעת אם כולן פה יודעות מזה...] אבל אח שלי בא וקנה לי פיצה
והייה כייף!כל הזמן שרנוווו וצחקנווו תודה לכולןXDD *אור חיפשתי אותך ולא מצאתי!!
לא נורא
הלכתי לישוןןןןןןןן!

or karady

New member
חח מורן לא יצאתי..

הייתי בטקס אנשי השנה.. וואי היה קורע ישבתי ליד אושרי כהן ויובל המבולבל (לא לצחוק..) מצד אחד ישבתי ליד אדם נוטף סקס ו.. טוב עזבו עדיף שאני לא אומר.. ומצד שני.. נו יובל המבולבל מה אני יכולה לומר.. אה וליד אושרי בצד השני ישבה אניה בוקשטיין ואמא שלי ישבה ליד אסי כהן.. איזה צחוקים היו..=]

Simple Girl 182

New member
../images/Emo207.gif זה אפילו לא נצלש.. זה נצלושון קטנטון..

בגלל שאני ממש אוהבת תמונות וכל הדברים האלה של עיצובי בלוגים [למרות שאני לא מעצבת כי אני לא יועדת איך] אז אני אוספת תמונות עיצוב, ועכשיו בדקתי כמה תמונות עיצובים יש לי..ויש לי 352 תמונות ^^

m i c k e y 15

New member
יאא יש מצב שתוכלי

לשים כמה תמונות עיצוב בקובץ זיפ ולהעלות לפה?? גמאני רוצהה...ואני לא יודעת איפה ממש לחפש.. אם זה לא אישי או משו אז תוכלי?

m i c k e y 15

New member
את עושה על השולחן עבודה

לחצן ימיני=> חדש=> קובץ זיפ [זה מין ספרים כאלה אחד על השני] ואז זה יוצר לך את זה כמו תיקיה בשולחן עבודה ואת פשוט גוררת לשמה דברים מהתיקיה של העיצבוים.. ומעלה רגיל לאיזה אתר של העלות XD

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifתמונות שאני לא יודעת אם יצא לכן

לראותת:]] [אין לי שמץ מי צילם אותו]

למעלה