מתלבט אם ללכת לחתונה לבד או עם ידידה

תומאס

New member
מתלבט אם ללכת לחתונה לבד או עם ידידה

הוזמנתי לחתונה של מישהו לא מאוד קרוב אבל אין אופציה לא ללכת.
אין לי חברה וכל האנשים שבגילי ומוזמנים לחתונה הם כבר נשואים עם ילדים. מה שאומר שאם אני הולך לבד אז אהיה לבד רוב הערב (הם יהיו עסוקים בלדבר עם הזוגות האחרים, ולרקוד עם בנות הזוג שלהם).
אני מתלבט אם ללכת עם ידידה וכשישאלו מי זאת הבחורה אז להגיד את האמת - שהיא ידידה שלי.
מה דעתכם? לגיטימי ללכת עם ידידה לחתונה?

אין לכם חברים משותפים שהוזמנו?

אתה הולך להיות תקוע בשולחן עם זרים? בדרך כלל מראש יודעים מי החבר'ה וזה לא משנה אם הם נשואים או מגיעים עם הילדים,
אתה יכול לפתח שיחות מעצם זה שבאתם לחגוג בשמחת הידידה ולא לדבר על עצמכם...אתה יכול גם להתעניין איך החיים בשלב הבא של הזוגות ולא רק לחשוב על תירוצים לעצמך. לגיטימי מה שבא לך, לך תהנה. אתה יכול לשכור גם אשת חברה לאירועים...
אם אתה כבר מתכנן מראש תסריטים פתטיים.
&nbsp
ת'אמת? מקסימום תשמע מהאנשים בגילך הרבה בקרוב אצלך, נסיונות שידוך, ו"אני מקנא בך", "אל תמהר" ושאר שטויות...
&nbsp

תומאס

New member
אין ממש חברים משותפים. יש אנשים שאני מכיר קצת

אבל כמו שכתבתי הם כולם נשואים עם ילדים.

superorti

New member
לא רואה בעיה באופציה

של ללכת עם ידידה לחתונה...למרות שגם אם כולם נשואים,עדיין יכולים להיות נושאי שיחה ועניין אחד עם השני.אם אתה חושש שתהיה לבד ולא יהיה לך עם מי לדבר ולבלות...קח את הידידה. לא רואה בכך שום דבר פסול.

superorti

New member
אז אעודד אותך עוד קצת ואומר:

שאני קיבלתי את ההמלצה ללכת לחתונה עם ידיד ממישהו..זו הייתה חתונה ש ל חברה משותפת שלי ושל האקס המיתלוגי..בסוף החלטתי לא ללכת על ההצעה הזו כח הרגשתי מספיק בנוח להיות עם החברים והחברות (שגם ברובם נשואים).תעדכן אותנו מה היה בסופו של דבר;)ובהצלחה

תומאס

New member
את אמיצה! באמת! גם חתונה של אקס וגם ללכת לבד.

אני צריך ללמוד ממך!
שוב תודה על היחס והתמיכה!
אני מבטיח לעדכן :)

superorti

New member
לא חתונה של האקס!!!

חתונה של חברה משותפת שלי ושל האקס...אחנו בעצם אלו ששידכנו בן הזוג שהתחתן....:)וגם עברו שנים מאז שנפרדנו רק שתמיד היינו איכשהו מעודכנים אחד במצב של השנייה בגלל החברים המשותפים...הוא גם היה עם בת זוג באותה חתונה!!!!לוקח זמן להתגבר וולהגיע למצב כזה שתוכל ללכת לבד...ולמרות שלא הלכתי לבד, הייתי עם החברים הנשואים שלי..חחח.

תומאס

New member
אני מתנצל על חוסר ההבנה. למרות שאני עדיין חושב שאת אמיצה

ללכת לחתונה לבד בידיעה שאת הולכת לראות שם את האקס עם מישהי. סחתיין עלייך!!
תזרקי לי קצת מהאומץ הזה שלך :)

superorti

New member
חחח תופס?...

עצם המחשבה של לפגוש את האקס נתנה לי את הזריקת אומץ להראות שיש לי בטחון עצמי, אני יודעת שהוא עדיין מדבר עליי למרות כל הזמןשעבר ולמרות שהייתה לו מישהי אחרת... אהבה ראשונה לא שוכחים.זה מה שנתן לי את הבטחון והאומץ.

רואה 6 6

New member
מ'איתך בנאדם,אתה אמור להנות לא לסבול

ממתי לא לגיטימי ללכת לחתונה עם ידידה?

תומאס

New member
תודה!! התלבטתי כי לא נתקלתי בסיטואציה כזאת אף פעם

לא אצלי ולא אצל אנשים שאני מכיר....אז לא ידעתי אם זה מקובל או לא.

רואה 6 6

New member
בטח! יצא לי פה ושם בזמנו ללוות חברים לחתונה.

אבל תיהיה סבבי עם החברה. מניסיון אני יכולה להגיד לך שחתונה זה אירוע שיכול לבאס נורא אם באים לשם כטובה למישהו. לא מכירים אף אחד וזה...

תומאס

New member
ברור לי! זאת טובה ענקית לבוא עם מישהו לאירוע כזה.

יפה לך שליווית חברים לאירועים!
בשבילי זה ממש רעיון חדש כל זה חח

ברור..

יתרה על כך תמיד כדאי לך להיראות עם בחורה במובן של אטרקטיביות לבחורות אחרות.
כי לראות גבר לבד
לעומת גבר שבחורה אחרת "מאשרת" אותו.. הבחור השני יותר אטרקטיבי

ונדמה לי שגם קל יותר לבחורה לדבר ולצחוק כשיש ידידה ובחור - כמובן שהם צריכים להיות פתוחים ומכבדים ולא סנובים והידידה פקאצה קנאית שמאוהבת בסתר בך ותעשה הכל לקלקל לך...

מה שמעביר אותי לשאלה הבאה?
יש מצב איתה מבחינתך?
אולי זה אופציה לקדם.. חתונה זו סיטואציה רומנטית ומלחיצה לרווקות- זה יפעל לטובתך אם אתה בעיניין שלה..

למעלה