יש לי כמה ידידות. עכשיו אני רק צריך לשאול אותן אם מישהי מהן מוכנה לעשות לי את הטובה הענקית הזאת ולבוא איתי לחתונה.
את רובן אני מכיר הרבה שנים. אחת או שתיים אני מכיר היכרות קצרה של כמה חודשים.
קצת יהיה מסובך להתחיל להסביר למה אין ולא יהיה קטע רומנטי. בגדול - אני עושה הפרדה בין זוגיות לידידות. אם מישהי היא ידידה שלי אז היא "רק" ידידה שלי.
לכן כתבתי שאין ולא יהיה קשר רומנטי - עם אף אחת מהידידות שלי (אין לי כל כך הרבה).
מקווה שעניתי
לסחוב לחתונה מישהי שלא מכירה את החתן או הכלה. לא יותר פשוט ללמוד להתסדר גם לבד? הזוגות לא בהכרח ידברו רק אילו עם אילו, אתה יכול בהחלט לשוחח עם מישהו שבא עם בן/בת זוג, הם לא קשורים בחבל הטבור ולא תאומים סיאמיים... חוץ מזה, לבוא לבד נותן הזדמנות להתחיל עם חברות רווקות של הכלה במקום להתמקד בלשעשע את הידידה שלא מכירה אף אחד...
אני לא סוחב אף אחת. אני אבקש יפה. אם מישהי תסכים אז סבבה
יש פה עוד עניין שאולי לא הדגשתי מספיק - האנשים שאני מכיר שיהיו באירוע, הם כולם בני גילי וכבר נשואים עם ילדים. אז להופיע שם לבד, ייתן לי את ההרגשה (הלא מוצדקת אבל זה רגש ואין מה לעשות) שהנה הבחור שעד היום לא רק שלא התחתן אלא שגם אין לו חברה.
בנוסף, כמו שאמרתי, אני לא אוהב לרקוד באירועים ולא בא לי לשבת לבד בשולחן כשכולם נמצאים ברחבת הריקודים....
גם אני הלכתי עם ידידים לחתונות, לפעמים אני הזמנתי לפעמים אני הוזמנתי.
אני יודעת על הרבה שעושים את זה, אני חושבת שזה נחמד.
חוץ מזה אם אתם באים ביחד ונהנים אז מה אכפת לכם מה חושבים?
לגמרי לא הבנתי. לגיטימי מבחינת מי, מבחינת מה?
דבר אחד אני אגיד לך והוא שאם הידידה שתבחר ללכת איתה- במקרה לא רואה בך רק ידיד, או יותר נכון הייתה רוצה בתוככי ליבה פנימה אותך בתור יותר מידיד (גם זיון נחשב לעניין הזה)- אז לא, זה לא בסדר, זה דפק אחד גדול וזה המקרה היחיד שבו זה לא בסדר. אבל היי, אוכל חרבנה, מוזיקה חרבנה, ריקודים חרבנה, זה משתלב. יותר גרוע מזה לא יכול להיות. תהנה.
בפעם הקודמת זו הייתה בר מצוה. בפעם הקודמת כמעט ולא היו אנשים שאני מכיר.
בפעם הזאת זאת חתונה ויהיו בה הרבה אנשים שאני מכיר, שהם בגילי וכולם נשואים עם ילדים חוץ ממני.
מאוד מקובל לקחת ידיד/ידידה לחתונה כאשר אין בן זוג קבוע
אני בעד כמובן לומר את האמת שזה ידידה שבאה איתך ולא לשקר שזו בת זוג
אני הייתי מבררת קודם עם המכרים שלי מי מגיע ובאיזה הרכב
אם גילך נכון והחברים שלך שיהיו בחתונה בערך באותו הגיל אז סביר להניח שהילדים שלהם קטנים ויותר מסביר להניח שיש סיכוי מצוין שחלק מהם יגיעו ללא בן הזוג (חוסך כסף לחתונה וחוסך בייביסיטר)
אם מצאת מישהו כזה ונוח לך ככה אז סבבה ואם לו תביא איתך ידידה בראש טוב ותהנו