מתלבט אם ללכת לחתונה לבד או עם ידידה

את הידידה

מה הסיפור בינכם
ולפי מה החלטת שזה

תומאס

New member
אני אענה למרות שזה לא קשור כל כך לנושא.....

יש לי כמה ידידות. עכשיו אני רק צריך לשאול אותן אם מישהי מהן מוכנה לעשות לי את הטובה הענקית הזאת ולבוא איתי לחתונה.
את רובן אני מכיר הרבה שנים. אחת או שתיים אני מכיר היכרות קצרה של כמה חודשים.
קצת יהיה מסובך להתחיל להסביר למה אין ולא יהיה קטע רומנטי. בגדול - אני עושה הפרדה בין זוגיות לידידות. אם מישהי היא ידידה שלי אז היא "רק" ידידה שלי.
לכן כתבתי שאין ולא יהיה קשר רומנטי - עם אף אחת מהידידות שלי (אין לי כל כך הרבה).
מקווה שעניתי :)

קרמבו341

New member
הבעיה היחידה בללכת עם ידידה

היא שתצטרך לתת צ׳ק יותר גדול. אם הכסף הוא לא שיקול מבחינתך, אין שום בעיה ללכת עם ידידה לחתונה.

תומאס

New member
אני אשלם כל סכום כדי לא ללכת לבד חח אז הכסף לא שיקול. תודה!

נשמע מיותר

לסחוב לחתונה מישהי שלא מכירה את החתן או הכלה. לא יותר פשוט ללמוד להתסדר גם לבד? הזוגות לא בהכרח ידברו רק אילו עם אילו, אתה יכול בהחלט לשוחח עם מישהו שבא עם בן/בת זוג, הם לא קשורים בחבל הטבור ולא תאומים סיאמיים... חוץ מזה, לבוא לבד נותן הזדמנות להתחיל עם חברות רווקות של הכלה במקום להתמקד בלשעשע את הידידה שלא מכירה אף אחד...

תומאס

New member
אני לא סוחב אף אחת. אני אבקש יפה. אם מישהי תסכים אז סבבה

יש פה עוד עניין שאולי לא הדגשתי מספיק - האנשים שאני מכיר שיהיו באירוע, הם כולם בני גילי וכבר נשואים עם ילדים. אז להופיע שם לבד, ייתן לי את ההרגשה (הלא מוצדקת אבל זה רגש ואין מה לעשות) שהנה הבחור שעד היום לא רק שלא התחתן אלא שגם אין לו חברה.
בנוסף, כמו שאמרתי, אני לא אוהב לרקוד באירועים ולא בא לי לשבת לבד בשולחן כשכולם נמצאים ברחבת הריקודים....

projectpro

New member
אם היא מסכימה ללכת בתפקיד הזה

אז למה לא? הכיף הכי גדול זה לצאת לרקוד עם ידידים בלי יותר מדי מחוייבות, רק פאן טהור

תומאס

New member
תודה על התמיכה!

אני בטוח שאם ידידה טובה שלי הייתה מבקשת ממני לבוא איתה לאירוע, אני גם הייתי הולך.

שרונת XD

New member
לגיטימי בהחלט

גם אני הלכתי עם ידידים לחתונות, לפעמים אני הזמנתי לפעמים אני הוזמנתי.
אני יודעת על הרבה שעושים את זה, אני חושבת שזה נחמד.
חוץ מזה אם אתם באים ביחד ונהנים אז מה אכפת לכם מה חושבים? :)

delma

New member
לא הבנתי בכלל את השרשור הזה ואת השאלה שלך

לגמרי לא הבנתי. לגיטימי מבחינת מי, מבחינת מה?
דבר אחד אני אגיד לך והוא שאם הידידה שתבחר ללכת איתה- במקרה לא רואה בך רק ידיד, או יותר נכון הייתה רוצה בתוככי ליבה פנימה אותך בתור יותר מידיד (גם זיון נחשב לעניין הזה)- אז לא, זה לא בסדר, זה דפק אחד גדול וזה המקרה היחיד שבו זה לא בסדר. אבל היי, אוכל חרבנה, מוזיקה חרבנה, ריקודים חרבנה, זה משתלב. יותר גרוע מזה לא יכול להיות. תהנה.

Tangirl

New member
נראה שכבר יש לך נסיון בדילמה הזו

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=93&messageid=171839765

ספר לנו מה עשית בפעם הקודמת ואולי נוכל לעזור יותר..

תומאס

New member
בפעם הקודמת הלכתי לבד. אבל אין מה להשוות

בפעם הקודמת זו הייתה בר מצוה. בפעם הקודמת כמעט ולא היו אנשים שאני מכיר.
בפעם הזאת זאת חתונה ויהיו בה הרבה אנשים שאני מכיר, שהם בגילי וכולם נשואים עם ילדים חוץ ממני.

hermine

New member
עדיף ללכת לבד כי אולי תכיר שם מישהי

שגם הגיעה לבד.

פ א ז ל

New member
קפצתי מהראשי

מאוד מקובל לקחת ידיד/ידידה לחתונה כאשר אין בן זוג קבוע
אני בעד כמובן לומר את האמת שזה ידידה שבאה איתך ולא לשקר שזו בת זוג

אני הייתי מבררת קודם עם המכרים שלי מי מגיע ובאיזה הרכב
אם גילך נכון והחברים שלך שיהיו בחתונה בערך באותו הגיל אז סביר להניח שהילדים שלהם קטנים ויותר מסביר להניח שיש סיכוי מצוין שחלק מהם יגיעו ללא בן הזוג (חוסך כסף לחתונה וחוסך בייביסיטר)
אם מצאת מישהו כזה ונוח לך ככה אז סבבה ואם לו תביא איתך ידידה בראש טוב ותהנו

ומזל טוב לזוג שמתחתן

למעלה