מתלבט אם ללכת לחתונה לבד או עם ידידה

תומאס

New member
תודה רבה על התמיכה!

לא התכוונתי לשקר ולהגיד שהידידה היא בת זוג.
הרעיון שלך שאולי מישהו מהזוגות יבוא לבד - הוא רעיון טוב. לא חשבתי על זה בכלל. באמת יהיה לי יותר נוח אם יהיה מישהו כזה.
המון תודה!

פ א ז ל

New member

אני יודעת שלא התכוונת לשקר פשוט היו פה כאלה שהציעו את זה

תומאס

New member
אני אגב מוכרח לומר שבסיטואציה אחרת לא הייתי פוסל את זה

אבל באירוע הספציפי הזה אני לא רואה טעם להעמיד פנים.
אבל לא יצא לי אף פעם ללכת עם ידידה אז אני לא יודע מה באמת הייתי עושה. אלו הן רק השערות....

פ א ז ל

New member
תמיד יש פעם ראשונה

בכל מקרה מציעה לך טוב טוב לבדוק מה עושים השאר.. אחרת יש מצב שתגרור איתך ידידה ובסוף כל הנשואים יגיעו בבודדת
תחשוב כמה כסף עולה לזוג לחתונה + בייביסיטר
אם זה לא ממש מאסט הרוב יעדיפו לבוא לבד ולהשאיר נציג בבית עם הילדים (ביחוד אם הם קטנים)

תומאס

New member
לצערי אני כמעט בטוח שכולם יבואו עם הבני זוג שלהם. אבל אבדוק

לא אייעץ לך מה לעשות

אבל ביקום שאני חיה בו, אנשים שמגיעים לבלות באירוע כלשהו מדברים עם חבריהם, וגם עם זרים שיושבים איתם באותו שולחן, גם אם הם הגיעו עם בן/בת זוג. מצד שני, אני שונאת אירועים רועשים כמו חתונות, מגיעה רק כאשר זה הכרחי, ובחיים לא הייתי מסכימה להתלוות כ"תכשיט" למישהו שהוא רק ידיד.

בקיצור, בא לי להוסיף את דעתי לשרשור, אבל מה שרלבנטי לך זה מה שעושה לך טוב.

תומאס

New member
אני אנסה להסביר כי זה שילוב של כמה דברים

הראשון - מן הסתם הזוגות ידברו יותר בינם לבין עצמם. זה טבעי.
השני - אני לא רוקד באירועים. וכשהזוגות ילכו לרקוד אני אשאר לבד בשולחן וזו לא הרגשה נעימה. (וגם אם הייתי הולך לרקוד, לא נעים לרקוד לבד כשמסביבך זוגות).
השלישי - ההרגשה (שאולי לא מוצדקת אבל קיימת) שכל החבר'ה שבגילי כבר נשואים עם ילדים ורק אני מגיע לבד ובלי חברה לאירוע.
אני לא רואה בליווי כזה סוג של "תכשיט" אלא מישהי שתהיה פרטנרית לאירוע. שיהיה לי עם מי לדבר ושלא ארגיש לבד. וכמובן שגם אני הייתי מלווה ידידה אם הייתה מבקשת.
אבל זאת כמובן זכותך לחשוב אחרת.

שטויות

אולי אתה כבול ללחצים חברתיים...
&nbsp
אני גם הולכת בקרוב לחתונה ולבד.
לא רואה בזה שום בעיה...

אכן כך,

פשוט צריך ללמוד לקחת את החיים בפרופורציות
ולא להיות מושפעים מלחצים חברתיים.
&nbsp
אם כבר מדברים על חתונות..
מכירה אנשים שהתחתנו לא כי רצו, אלא רק בגלל לחץ חברתי
מאוד עצוב...

תומאס

New member
אל תשכחי שהמצב שלי שונה משלך.

את בת 25. אף אחד לא מצפה ממך להיות נשואה עם ילדים.
תנסי לדמיין את עצמך בת 35 הולכת לבד לחתונה של חברה כשכל שאר החברות כבר נשואות עם ילדים....
יכול להיות שגם אז תרגישי כמו שאת מרגישה עכשיו. אבל יכול להיות שגם לא....
אני מסכים שלא צריכים להיות מושפעים מלחץ חברתי. ואני חושב שאני דוגמא לא רעה כי אחרת כבר הייתי נשוי עם ילדים.
ועדיין פחות כיף לי ללכת לאירוע שבו אני יוצא דופן. וגם לענות לכל השאלות האלה של איך זה שאין לך מישהי וכל זה.

למעלה