מתלבט.

מתלבט.

שלום! אני אדם בעל דעות ימניות מתונות ותמיד תמכתי בדרכו של הליכוד, אך בבחירות האלו אני מתלבט במי לבחור, בליכוד או בקדימה. למה ליכוד? נתניהו אדם חזק, שהוביל את המדינה בדרך חכמה ונכונה. אדם שמצטיין בכל מעשיו ותפקידיו, שהביא למדינה ביטחון והרתעה יחד עם כלכלה מצוינת שהוא מנהל. למה לא ליכוד? כי אחרי שעברו כל אנשי הליכוד המתונים לקדימה, לא נשארו בליכד אנשים נורמאלים חוץ מנתניהו. כולם אנשים מתלהמים שחוזרים על עצמם כמו תקליט. ומה, לתת את קולי כדי להכניס את נעמי בלומנטל?! למה קדימה? מפלגה שמורכבת מאנשים איכותיים, עם שיקול דעת. מפלגה שתביא לאחדות מסוימת בעם (מלבד הקיצונים משני הקצוות הפוליטיים) ומייצגת את רצון הציבור. למה לא קדימה? במבט לאחר הבחירות, אני מתקשה לראות קואליציה עם נתניהו, דבר שיביא לכך שהליצן הדמגוג השמאלני עמיר פרץ/ סטאלין יהיה בקואליציה וינהיג את מדיניותו השמאלנית הכושלת כמו ברוסיה. אני משער שהוא יבקש להיות שר האוצר, אסון למדינה! יחד עם זאת, אני מתקשה לראות איך ממשלה בראשות קדימה נוקטת עמדה ביטחונית תקיפה, שנמצאים בה שמאלנים כמו דליה איציק. מה אתם אומרים? מעניין לשמוע. לדעכם, עם מי קדימה תקים קואליציה? מי לדעתכם יהיה שר האוצר הבא? מה יהיה עם צחי הנגבי? עד שיש ימני בקדימה, הוא בסימן שאלה. חבל. בהצלחה לכם בתעמולת הבחירות, אני מקווה שתצליחו, העיקר שהשמאל לא יעלה!

aa

New member
למתלבט שלום, דע לך שקדימה זה שמאל

ושמאל פסיבי שזה השמאל הכי גרוע - שים לב יורים עלינו בלי הפסקה קסמים ואנחנו מה??? למה אולמרט מחכה למשיח?

הוא ביקש להפסיק עם התקליט השבור...

מדוע אתה זורק עליו ססמאות?
תן לו סיבה מדוע להצביע לליכוד! הרטוריקה שלכם.. שמתבטאת היטב בפורומים ובקמפיין הליכוד - נמנעת מלדבר על המפלגה שלכם ופועלה. אתם רק פוגעים בה כך, לא חבל? אני מניח שהבחור הוא אדם שקול, הגיוני ותרבותי.. ושיטת ההפחדה שלך ושל תומכי ביבי לא עושה עליו רושם. הוא דורש תוצאות!

נו... הוא מחכה לתוצאות חברי הליכוד.

מדוע אתם נמנעים מלהציג אותן?
וברטוריקה נלעגת ממשיכים לדבר רק על קדימה...

לא תמצא. ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

אין להם מה להגיד חוץ מלנגח את קדימה. זה חבל.

כן, זו חלק מההתלבטות.

אני לא בטוח שאפשר לבטוח באולמרט כראש ממשלה. הוא נוטה יותר מידי לויתורים ורצון לרצות את האמריקאים. בגלל זה אני מאמין בדרכו של נתניהו. אני מאמין שנתניהו לא היה מתקפל בקלות כזו בנוגע לדרישות המגוכחות של קונדליסה רייס, והיה מנהיג ביטחון המושתת על הרתעתו הרבה של צה"ל. אבל חוץ מנתניהו, מי זה הליכוד?! הליכוד בנוי רק מנתניהו, כל השאר הם בדיחה.

את נתניהו תקבל בכל מקרה..

כולנו די מאמינים שהליכוד יעבור את אחוז החסימה.. אבל מה עם שאר הרשימה?! האם היא ראוייה? כולנו יודעים שלא כך הדבר! רב מצביעי הליכוד - מצביעים בחירה ישירה בנתניהו (מדוע? לא אדע..) כדי להווכח עד כמה חשוב להצביע למפלגה עם כשרונות גם במשבצות הרחוקות יותר, אתה מוזמן לכאן - http://www.kadimasharon.co.il/55-he/kadima-people.aspx שם תוכל לראות מי הם האנשים שיובילו את המדינה בשנים הקרובות - יותר נשים.. יותר עולים.. יותר אקדמאים ואנשי בטחון.

דרוש מהם עובדות.. אל תתפשר!

שיציגו לך את עובדות עשיית חברי מפלגת הליכוד!

מסכים איתך.

הרשימה לא ראויה. לא רק האיכות הנמוכה של אנשי הרשימה, היא גם לא מייצגת כלל את בוחרי הליכוד. משה כחלון, חלילה בלי זילזול, הוא עלה תאנה. את נתניהו נקבל זה נכון, הבעיה היא שצריך נתניהו חזק. נתניהו חזק יתקבל על ידי מנדטים רבים, וזו הבעיה- שאר המנדטים. היריבות הגדולה שיש בין אולמרט לנתניהו גם היא בעייתית. אני מקווה שהם יוכלו לשבת ביחד בקואליציה.

אני כלל לא בטוח לגבי -"נתניהו חזק"

המציאות משקפת לנו אדם ותרן שמתכופף למול הסקרים, וכל פעם מחדש משנה את דעתו רק למען ישיבה על כסא ראש הממשלה. זאת דעתי בלבד, כמובן. אבל חלק גדול מהציבור מסכים איתה וזאת עובדה. אתה מוזמן לכאן - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=67156&c=6856&sc=0&ssc=0 בניגוד לקישורים האחרונים שהבאתי לך.. מדובר כאן באחד אנטיביבי מובהק. אבל גם הוא מגובה במאמרים וקישורים לרב.

יש בזה משהו.

אך אני חושב שהוא חווה את מה שקרה במציאות הישראלית- ההתמרכזות. לנתניהו יש קבלות, הוא אדם בעל יכולות רבות. שהיה ראש ממשלה- הביטחון במדינה עלה אחרי מדיניות השמאל הכושלת שהיתה פה במשך 4 שנים. ראש ממשלה מבין הטובים שהיו (בניגוד אגב למי שהחליף אותו, ברק, שהיה הכי גרוע). שהיה שר חוץ- השתמש ברטוריקה המעולה שלו והאנגלית המצוינת להציג את האינטרסים של המדינה והבסברה הישראלית גברה. שר החוץ הטוב ביותר. שהיה שר אוצר- הוציא את המשק ממיתון עצום והביא לצמיחה גבוהה ששמה את השקל כמטבע חזק ואת הבורסה הישראלית כבורסה רווחית. הביא משקיעי חוץ רבים, וגרם לעודף בתקציב האחרון. שר האוצר הטוב ביותר. בנאום שנאם נתניהו בכנס הרצליה היו דברים מאוד חשובים. הוא דוגל בשמירה על נמל התעופה בן גוריון, על כביש 6 ועל כביש 433, על ידי מרחק ביטחון. מאוד חשוב. הוא מתנגד לנסיגות חד צדדיות שהביאו למצב גרוע, והאמת יש בזה משהו. נכון שהיה ראוי לצאת מעזה אך הם ראו בהתנתקות כבריחה מפני שיצאנו ללא הסכם, ואסור לחזור על טעות כזו. הכל היה צריך להיעשות בהסכם. אין לי ספק ביכולותיו של בינימין נתניהו. ושוב הבעיה היא השאר.

אשמח להגיב :)

אשקר לך אם אומר כי נתניהו לא סיפק גם תוצאות חשובות.. בוודאי שעשה כך בהיסטוריה הפוליטית שלו. לא כולם, דרך אגב, יסכימו עם הדרך הקשה בה נקט בתפקיד שר האוצר.. מעבר לכך, אני לא מבקש להצביע בעבור שר אוצר - אני מעוניין להצביע בעבור מפלגה חזקה.. קברנו את השיטה הישנה של בחירות ישירות. שאלות נוספות - מדוע נתניהו בחר לפרוש מהחיים הפוליטים ולעשות לביתו, אם המדינה כל כך חשובה לו? מדוע השאיר את הליכוד לגסוס עם 19 מנדטים בזמנו? מדוע בחר לעזוב את המדינה לתקופה לא קצרה? מדוע שינה את שמו.. אם לא תכנן להשתקע בארץ רחוקה? אני לא מזלזל ברצון הכנה של נתניהו למען המדינה.. אבל עדיין עולות בי תהיות..

the new L

New member
לגבי רשימת קדימה

אני לא מצליח להבין איך זה שאין שם אף מועמד ערבי?? האם 20% מתושבי המדינה אינם חשובים בעיני מי שהרכיב את רשימת קדימה? האם הם אינם ראויים לייצוג? הרי קדימה הורכבה על ידי צוות שהחליט מי יהיה ברשימה. זאת החלטה גזענית לא לכלול ערבים ברשימה

the new L

New member
אין תגובה?

אז אתם מסכימים שהרשימה הורכבה בצורה גזענית?

bhnadav

New member
הרשימה איננה הורכבה בצורה גזענית.

הרשימה כוללת דרוזי, אתיופי, נציגים מחבר העמים. אינני יודע מה הביא לכך שלא הושם ברשימה גם מועמד ערבי, אבל לומר שהיו בכך מניעים גזעניים - זו חוצפה והכפשה.

למעלה