מתלבט.

the new L

New member
לנדב

מאחר ואני תופס ממך בחור די אינטילגנטי, ומאחר ואתה אומר שאין בידך את העובדות מדוע אין מועמד ערבי ברשימה, הייתי רוצה שתגיד לי מדוע אתה חושב שאין. אילו שיקולים יכולים להניע את אולמרט להתעלם מציבור של יותר ממליון אזרחי המדינה? למה שיעשה דבר כזה?

bhnadav

New member
אני לא נכנס למוחות של אולמרט ושריו.

אין לי מושג מה הביא למצב הזה, אולי אחרים יתנו את דעתם האישית בנושא.

the new L

New member
אני אתן לך רמז

מה נכנס לראש של אולמרט - מועמדים רוסים ימשכו קולות. מועמדים ערבים יבריחו קולות.

bhnadav

New member
המחשבה שלי היא בכיוון אחר דווקא,

אבל אין לי כל כוונה - שוב - להיכנס לנעליים של ראשי קדימה כאן בפורום.

קדימה-שמאל וימין שדואגים למדינה ולע

קדימה-שמאל וימין שדואגים למדינה ולעם-לכולנו

שלום וברוך הבא לפורום :)

ראשית אזמין אותך להיות שותף, שווה בין שווים, לפורום זה.. לא משנה במי תבחר לבסוף :) אתה מוזמן למאמר הבא, שם יוצגו לך תוצאות. ולא ססמאות סרק - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 המאמר מגובה בקישורים עניניים, מאמרים וסטטיסטיקות ממשלתיות. כמו כן, אתה מוזמן לעיין בכל שאר המאמרים :) שיהיה לכולנו בהצלחה!

שלום!

תודה על המאמר, אני אעיין בו. אני מסכים איתך במאה אחוז בנוגע לרטוריקה של הליכודניקים. הם ,והשמאלנים מהעבודה גם אגב, כל הזמן מנסים לנגח את קדימה כמו תקליט ופשוט נמאס מזה. הם רק פוגעים בעצמם. שמענו כבר את כל ההאשמות שקדימה הורכבה על יד אדם אחד ושמענו שצחי הנגבי לא יכול לשבת עם פרס, ושמענו על הצביעות הזו שנקראת "טוהר המידות". ליכודניקים, תפסיקו! זה רק יעזור לכם.

תודה לשניכם על המאמרים.

אך מה הדרך הכלכלית של קדימה? קדימה תמשיך במדיניות הכלכלית המצוינת של הממשלה הקודמת? מי לדעתכם יהיה שר אוצר? הירשזון? שטרית? שטרית הוא סוציאליסט, זה בעיה.

bhnadav

New member
../images/Emo26.gif

אמנם קדימה טרם פירסמה את מצעה הכלכלי-חברתי, אך אני מעריך שהוא יכלול שילוב נכון ומאוזן בין כלכלת שוק חופשי, לכלכלת רווחה שלא תותיר מאחוריה מימדים כה גבוהים של עוני ומצוקה כלכלית. המהלכים שנעשו בתקופה שבה נתניהו היה שר אוצר היו נכונים בעיקרם, אך ניתן למצוא שם מספר מהלכים שהיו קיצוניים יתר על המידה, למרות שיש שיאמרו שהיה צריך לעשותם במוקדם או במאוחר. כעת, כשהעוגה גדולה, יש לדעת לחלקה בצורה הנכונה, לעזור לשכבות המצוקה, ולא להביא למצב של כלכלה חסרת כל חמלה ורגש לאזרחים שנמצאים בעשירונים התחתונים. באשר לשר האוצר הבא, אין טעם להיכנס לספקולציות. אולי הוא יהיה שמור לשותפה הקואליציונית, אולי הוא יילך לחבר מפלגת קדימה (אמרת שטרית, הירשזון...), אין לדעת. כמו שאני רואה את זה, היחידים שמובטח להם בעצם תפקידם בממשלה הבאה, באם קדימה תרכיב אותה, הם ציפי לבני שתמשיך בתפקידה כשרת החוץ אותו עד כה היא ממלאת בצורה מעוררת כבוד והערצה - כמו כל התפקידים בהם כיהנה עד כה, ופרופ' אוריאל רייכמן - נשיא המרכז הבינתחומי בהרצליה - ששרון פנה אליו בבקשה שימלא את תפקיד שר החינוך בממשלה הבאה. מעבר לזה, הכל ספקולציות.

ומה עם מופז?

תיק הביטחון לא מובטח למופז? האדם המתאים ביותר לתפקיד. ואבי דיכטר יקבל את תיק ביטחון הפנים, לא?

bhnadav

New member
שוב - חבל לעסוק בספקולציות.

אני סומך על שיקול הדעת של אהוד אולמרט, שיידע לבחור את האנשים הטובים ביותר לתפקידים השונים, וברוך השם - יש במערכת אנשים מעולים.

טוב, לפחות אולמרט יבחר.

אני מאמין שהוא יבחר בשיקול דעת, ללא תלות בשום מרכז או רצון לרצות מחנה זה או אחר. סוף סוף משוחררים ממרכז הליכוד! והנה עוד סיבה למה לא להצביע ליכוד- המרכז הטיפשי של המפלגה. יושבים שם אנשים מצחיקים כמו עוזי כהן (כל כך מצחיק שאני משתמש בניק הזה) ומחליטים מה יעשה ראש הממשלה. איפה נשמע דבר כזה?!

mean girl 16

New member
עוזי כהן תמך בסילבן../images/Emo13.gif

רק שתדע.. חחח עוזי כהן עבד מאוד קשה בשביל סילבן.

למעלה