מתמודדים עם הפחד ב-
אנשים

ROTEM30035

New member
../images/Emo16.gifנזכור../images/Emo16.gif

"כל עוד קוקסינל זו קללה, כל עוד הומו זו קללה, לנו יש עוד על מה להאבק" מעל רחבת המרכז הגאה ההפגנות בעיצומן, לשם שינוי זה לא נראה מרשים יותר בתקשורת. הפחד אמיתי. הרגשות אמיתיים. 3 הרוגים, 8 פצועים ומשטרה במרדף. והרקע? הומופוביה. הם לא מדווחים על הומופוביה בתקשורת. אבל היום, היום הם ידווחו. עמדתי שם וחשבתי, שאין נורא מן הדקה הזו, בה לרגע אחד מפחדים לאהוב. ובכל זאת, לפני המאבקים, לפני החששות ולפני התמונות בעיתונים. רק כמה דקות כדי לזכור.

hadarinke

New member
אשכרה חברים שלי פצועים, אחד מת.

זה כ"כ קשה לקלוט, החבר הכי טוב שלי היה במרחק של שניה מלמות שם על הבר. יש כתבה על מה שרונה אמרה בנוגע לזה במעריב בעמודים הראשונים, דרך אגב... יש מחאות מחר בזירת הרצח ב17 ובגן מאיר ב21, וביום שלישי ב20 ברבין. באמת שכל כך קשה לקלוט את זה שמחר אני הולכת לבקר את החברים שלי אחרי שהוציאו מהגוף שלהם כדורים, וללכת ללוויה שלהם, המסנג'ר של אחד מהם פתוח... פשוט שוק.

ROTEM30035

New member
../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להציע מלבד זה. תהיו חזקים.

hadarinke

New member
חח זה בסדר...

אבל זה עדיין נורא מוזר, החבר הכי טוב שלי כמעט מת, הערך של שניה אחת בחיים האלה... בדרך כלל אני יושבת מול הטלויזיה ומצטערת על ההרוגים בפיגועים, אבל פיגוע שכנראה בא מ"אחים" שלך, ממישהו מהעם שלך, זה לא בדיוק נותן לגיטימציה...

רעוּת

New member
זה מזכיר לי את ימי הפיגועים העליזים ../images/Emo16.gif

רק שאיפשהו זה יותר מזעזע, כי זה ליטרלי פיגוע איבה.

rigoletto111

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכר ההרוגים

אגב, אשמח אם יביאו לכאן סריקה/קישור למה שרונה אמרה במעריב

גוזלה

New member
והנה, מתעוררים לבוקר חדש

אחרי שכמעט ולא ישנו. אמש היה אפוף תדהמה וצער. לצערנו, בילינו אותו בצפון [בגלל ההופעה בעכו], ולא יכולנו לקחת חלק בכל ההתארגנויות הספונטנית בת"א. קיבלנו עדכונים חיים על הצעדה, סמסים שקוראים לכולם להגיע, לקחת חלק בצעקה השקטה הזאת. המקום הזה, הברנוער, היה עבורי מעין בית תקופות בחיי [מתי זה היה בעצם? השנים כמו לא נראות עוד באופק... בגיל 16? 17? ממש בגילה של הבחורה שנרצחה]. הוא היה לי יותר מהכל, חממה. מחבקת, מקבלת, תומכת. מקום מפגש שהרגיש בטוח להיות בו מה שאתה. מי שאתה. עדיין אין בי מילים. והצער עמוק כל כך. והתדהמה לא מניחה. וכואב. פשוט כמו קהילה שלמה קיבלה כדור בבטן. מצטרפת לרותם. פשוט לזכור.

hadarinke

New member
../images/Emo45.gif זה ממש נסיון להחזיר את כולם לארון

במקום להשתלב בחברה צריך לסגר אותה עם מאבטחים...

רעוּת

New member
זה אנשים קיצוניים ופסיכים.

אני לא מבינה מה ההגיון בזה ש"משכב זכר" יותר אסור מ"לא תרצח".

ROTEM30035

New member
עם כל הכאב, קריאות כאלו לא מקובלות

אין ספק שהמעשה נוראי, אבל את החוק לא אנחנו ניקח לידיים. להבא הודעה כזו תמחק.

למעלה