מתמודדים עם הפחד ב-
אנשים

Walk Two Moons

New member
ואני לא מבין מה ההגיון

לרמוז שהרצח התבצע ע"י אדם דתי כשאין עדיין שום הוכחה לכך. אני מתמלא גועל רק מהמחשבה על האפשרות שאדם שקורא לעצמו דתי מצא איפשהו בדת את הגושפנקא לרצוח הומואים, ומגנה את הרצח הזה - כמו כל רצח אחר - בכל מכל, אבל לא צריך לשרוף כיפות לפני שמשהו מזה מתברר. וגם אם אכן יתברר שכך הדבר, כדאי לזכור שמדובר בקומץ של חולי נפש ולא להתקומם נגד הדת כולה, גם בשם הפתיחות והנאורות...

רעוּת

New member
לא התכוונתי דווקא לרצח.

התכוונתי לכל ההסתה וההפגנות וכל השנאה שמגיעה מהמגזר החרדי. זה דפוס התנהגות של לקחת את החוק לידיים ולהתפרע כל פעם שמשהו לא נראה להם, אם זה מצעד גאווה או חניון בשבת. מן הסתם זה לא בהכרח לרצוח, אבל לא צריך ללכת רחוק מדי כדי לזכור מה הכוח של הסתה. אני לא מתקוממת נגד הדת או חובשי הכיפות באשר הם, אלא נגד קבוצה די מופרעת ואלימה בתוך המגזר החרדי.

רעוּת

New member
לעיתים רחוקות ../images/Emo46.gif

יש לי מוניטין לשמור עליו וזה |סנוב| ואמג, כלכך הרבה בדיחות שחורות

אני אהיה היום בהפגנה בת"א

אין מילים. אני פשוט בדיכאון כל היום, בא לי לבכות (20 שעות בממוצע). מי שי/תגיע מוזמן/ת להגיד שלום, ולחפש אותי (מור).

הייתי בעצרת

האירוע הזה מטלטל אותי ברמות מטורפות. זה לא יאמן שהוא בכלל קרה. עד עכשיו התמזל מזלי ולא נתקלתי בתגובות יותר מידי הומופוביות. מידי פעם, בקטנה, אבל לא משהו קיצוני. ופתאום האירוע הזה מנפץ את בועת הביטחון שכ"כ התאמצתי לבנות לעצמי. חניכים מהארגון שעד לא לפני הרבה זמן הדרכתי בו - מאושפזים בבתי חולים, מדריך הרוג, אנשי האגודה שבורים וגם אני, באמת משהו נקרע בי מבפנים. ומה יש לי לעשות כנגד השנאה הזו שפתאום התפרצה לנו הביתה? להפסיק להיות לסבית? חוסר אונים שכזה... אחד הדברים הראשונים שעשיתי היום היה לקנות דגל חדש ולתלות על המרפסת במקום הישן והדהוי. אין לנו במה להתבייש. אם כבר אז ההומופובים הם אלו שצריכים להתחבא בבתים שלהם. שלא נדע עוד אירועים שכאלו.

rozalinda22

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אני עדיין בהלם. ממש מפחדת. יהי זכרם ברוך

אין לי מילים.

כששמעתי את החדשות מהסלון, "ירי" "תל אביב", קיוויתי שזה פלילי, או 'סתם' פיגוע. לא שזה פחות כואב או חשוב או שזה בסדר, אבל לפחות אז יש את הנחמה שזה מישהו מבחוץ. אז הפעם לא, וזה הכי גרוע. וזה מצחיק-עצוב שזה קרה דווקא בת"א, 'בירת' הקהילה. לזכרם של ניר כץ וליז טרובישי.

ROTEM30035

New member
"ילדות גדולות בוכות עכשיו... מה יהיה עכשיו?"

עכשיו יהיה כל מה שהיה עד עכשיו, ויותר. עכשיו זה הזמן להתקהל, להתגבש, לתמוך. יום שלם העברתי בעבודה אחרי לילה ללא שינה, מחכה להפגנת ההזדהות שאחרי. המקום הזה שייתן את ההרגשה שכולנו כאן זה בשביל זה. ובטח שלא הייתי היחידה. בלי לשים לב אפילו, המקרה הנוכחי הוציא גם אותי מהארון אל מול כל מי ששאל אותי איך היה הסופ"ש. ניצן הורוביץ סיים את דבריו היום במילים "הארון מחליש אותנו" - וכמה שהוא צודק. אנחנו הכי חזקים ביחד ובגאווה. אני מציעה מפגש פורום ספונטני במינרווה או בלנדוור\ גן מאיר, למעוניינות ולמעוניינים. בלי קשר לנטייה מינית ובלי קשר לכמות משתתפים\ות. אם תובע התעניינות, נקבע במהרה גם שעה וסימני זיהוי. אני יודעת שהמקומות לא אידיאלים וההודעה קצרת מועד, אבל יש דברים שלא מתכננים. רק בשם הצורך להתאווררות. אם לא יצא, אבל ישנה התעניינות במפגש כלשהוא - גם טוב. רק הביעו דעתכם.

גוזלה

New member
הכי זורמת בעולם...

מצידי עכשיו. [הבנתי שיש הערב ערב שקט באשמורת. אז גם זו אופצייה... ]

ROTEM30035

New member
אני פחות אוהבת את האווירה באשמורת

אבל זו אכן אופצייה. נראה לי שלכיוון אחת-עשרה יהיה זורם יותר. (מינימום להמתין שיפתח ועוד קצת בשביל לנוח)

גוזלה

New member
עוד בודקת

אם חברים שלי זורמים לשם הלילה, כי נראה לי שכולם מותשים מלילה ויום של אירועים...

למעלה